• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt dışına açılmak...

merhaba
bende yurtdisinda kalmis biri olarak birseyler yazmak istedim
2008 yilinda hamile oldugum icin Koreden geri geldim duramadim, yapamadim.
ama Ben Turkiyede esimde burdayken cok sknti yasadik, 7 ay kadar ayri kaldik, bebegim
cok minikti cesaret edemedim uzun yola.esim bebegimizi 3 aylik olunca gorebildi. Yani
cok skintilar yasadim. sonra bebegim 6 aylik olunca tekrar birlikte geldik 8 aydir burdayiz.
Zor elbette, kolay degil. ama esinden
ayri kalmak daha zor.

Bazi arkadaslar gonderme demis ama gunumuz sartlarinda bazi seyler mecburi
oluyor, bende kendi ulkemde yasamyi cok isterim ama kendi ulkemizin durumu belli
mantikli olmak lazim. kesinlikle esinin yanindan ayrilma birlikte gidin derim,
sen arkada kalirsan cok zor olur. 2 yil bide dile kolay, kopukluk olur
yabancilasirsiniz birbirinize. ben tavsiye etmem acikcasi.
dogdugun yer degil doydugun yer demisler. Ben taa Guney Koredeyim ucakla 11 saat suruyor. hemde kizim 15 aylik ki burda baska turk cocuklu bebekli ailelerde var.
Sinava girecegim diye ink gibi calistim ama baktim esim devam edecek biraktim
girmeyecegim sinava burda birseyler yapmaya calisacagim yani fedakarlik yapman lazim
canim
Allah yardimcin olsun,

bu arada dunya genelinde insaat sektorunun durumu nasil bilmiyorum ama benim bulundugum ulkede de insaat sektoru felaket bir vurgun yedi. esim de insaat sektorunde calisiyor. esim kriz doneminde aylarca calisamadi. suan da azar azar calisiyor, is bir var bir yok. bilmiyorum Allah sonumuzu hayretsin :Saruboceq:

bu arada dunya genelinde insaat sektorunun durumu nasil bilmiyorum ama benim bulundugum ulkede de insaat sektoru felaket bir vurgun yedi. esim de insaat sektorunde calisiyor. esim kriz doneminde aylarca calisamadi. suan da azar azar calisiyor, is bir var bir yok. bilmiyorum Allah sonumuzu hayretsin :Saruboceq:

evet canim kuculmeye gitme ve eleman cikartma var..baglantilari cok iyi firmalar bu kriz ortaminda hala is bulabiliyor tabi bunlardan 1 yada 2 tanesi.insallah en kisa zamanda su kriz ortami gecer..

gerçekten merak ediyorum bu konuları sandıktan mı bulup çıkarıyorsunuz
konu 1,5 senelik konu. 2009 ocak'da açılmış. şimdiye kadar giden gitmiştir zaten yurtdışına :delphin:

Ailenle kalma kararı aldıysan, kimseyi karıştırmayacaksın.

Öyle kaynanam karıştı, niye bende kalmıyorsun dedi bıdıdı bıdı bunları en baştan kestirip atacak öyle geleceksin Bursaya..
Yani herkes bilecek ki bu kız 2 sene kendi annesiyle yaşayacak, kimseye yorum yapma hakkı vermeyeceksin..
Biz böyle karar aldık, ama 2 sene uzun zaman yeri gelir 1 gün 2 gün herkeste de kalırım diye konuyu kapatacaksın..

En baştan bunları herkes bilirse ve sen de bu konuda net olursan sorun olmaz, olursa da bırak olsun.
Sonuçta zorlu bir döneme giriyorsunuz, keyfi değil, bu yüzden başkalarının değil senin ne istediğin önemli.

Madem eşinle gitmek istemiyorsun bu şekilde davran derim sana.

evet canim kuculmeye gitme ve eleman cikartma var..baglantilari cok iyi firmalar bu kriz ortaminda hala is bulabiliyor tabi bunlardan 1 yada 2 tanesi.insallah en kisa zamanda su kriz ortami gecer..

insallah canim...
para sikintisi cok kotu...ne huzur kaliyor ne bir sey...

Back
X