- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
Uykuyla ilgili 9da uyumalı falan yazılmış, o saatten sabah 8e kadar kesintisiz uyuyor mu o yaştaki çocuklar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oğlum 5 yaşında hiç bir zaman kesintisiz asla uyumaz uyumadı 20:00 yatış 07:00 kalkışUykuyla ilgili 9da uyumalı falan yazılmış, o saatten sabah 8e kadar kesintisiz uyuyor mu o yaştaki çocuklar?
11 saatte kaç kez kalkıyor?Benim oğlum 5 yaşında hiç bir zaman kesintisiz asla uyumaz uyumadı 20:00 yatış 07:00 kalkış
2 kez kesin . Biri su diye sonra da anne gel rüya gördüm anne korktum vs diye . Beni çağırıyor bende giriyorum yatağına yatıyorum orada gece uyuyup kalıyorum .11 saatte kaç kez kalkıyor?
Vah ablanın alt kat komşusuna vahhAblamin çocukları 12 1 gibi uyur ve ablam sırf sabah erken uyanmasinlar diye o saate kadar uyanık kalmalarına izin verir.her yerde övünür benim çocuklarım öğlene kadar uyur diye.
Kesintisiz uyku diye bir şey var mı bilmiyorum ama 9dan 8e uyuyan çocuk varsa isterse kesintili uyusun, çok iyi saatler.Uykuyla ilgili 9da uyumalı falan yazılmış, o saatten sabah 8e kadar kesintisiz uyuyor mu o yaştaki çocuklar?
evet uyuyor. Doğduğu günden beri akşam 9 da yatırdım kızımı. Dışarı çıktığımızda esniyor sadece saati. Hasta dahi olduğunda akşam 9 oldumu yatıyor.Uykuyla ilgili 9da uyumalı falan yazılmış, o saatten sabah 8e kadar kesintisiz uyuyor mu o yaştaki çocuklar?
benimki üç aylık olacak. Gece 11-12 uyuyor sabah 6-7 falan kalkıyor.Kesintisiz uyku diye bir şey var mı bilmiyorum ama 9dan 8e uyuyan çocuk varsa isterse kesintili uyusun, çok iyi saatler.
Bu çocuktan çocuğa değişiyor. Kızım 1 yaşından sonra max 1 defa kalktı gece. Akşam 8 sabah 7 uyurdu. 2 den sonra da ara ara kalkardı ama genelde kalkmazdı gece. Şıan 4 yaş 9 da uyur sabah 8 gibi kalkar. Eğer ki gündüz onu etkileyecek bişey olmamışsa kesintisiz uyur.Uykuyla ilgili 9da uyumalı falan yazılmış, o saatten sabah 8e kadar kesintisiz uyuyor mu o yaştaki çocuklar?
İnşallah diyeyim, bi mucize kendime de isteyeyimbenimki üç aylık olacak. Gece 11-12 uyuyor sabah 6-7 falan kalkıyor.
2 yaşındakiler 12 saat falan uyuyabiliyorlarsa şaşırdım benimki de uyur o dönem o kadar inşallah
O çocuklara daha büyük vah. Gece o vakitte yatmak hem depresyonu tetikliyor hem de büyüme hormonunuVah ablanın alt kat komşusuna vahh
Öyle bir yazmışsın ki kızın sebepmiş bıkmışsın ondan gibi. neyse geçici bu süreç 2 yaş sendromu. Gündüz uykusunu daha erkene çekip az uyutun akşam erken saatte aynı saatte sürekli uyutun. O düzen kurulana kadar. Bazen atakları oluyor. Üzmeyin birbiriniziKızlar biz eşimle normalde çok güzel anlaşırdık Çook nadir tartışır ve uzatmazdık ta ki kızım oluncaya dek . Kızım 2 yaşında bizle yatıp bizle kalkıyor . Öyle yaştaşı bi çevremde yok gideyim sürekli evdeyiz . Daha demin uyudu mesela. Eşimle başbaşa bi kahve içmişliğimiz yok . Anneler napıyorsunuz öneri verin bana çok zorlanıyorum.Kızımı seviyorum ama çok yoruldum artık çok yıprandım . Kavgalarımız hep kızımdan sebep çıkıyor büyüyor büyüyor gidiyor
Ben size katılmıyorum. Benim kızım 3 yaşına girecek ve uykuyla arası berbat. Sabah 8 de en geç uyanır ve gündüz uyumaz. Gece 12 den önce asla uyumaz. Ben ne yaptıysam bunu degistiremedim. Yorulmuyor diyeceksiniz inanın ki sürekli disardayiz ablasını okula getir götür yapariz ve beklerken parka gideriz ,alışverişi hep beraber yaparız.Arabada uyursa akşamüzeri ancak öyle uyur. Haftaya okula başlıyor inşallah toparlariz artık.Sabah biraz daha uyumak için o çocuğun gelişimin içine ediyorsunuz acı konuşacağım ama.
Demin uyudu diye ne rahat söylüyorsunuz gecenin 2’si.
Bebek akşam 8-9 uyur sabah 7-8 kalkar ama sizin kalkasınız yok belli ki.
Hayır hem annelik yok hem eşlik.
Eş haklı dibine kadar.
Her çocuk farklı benimki 21 aya kadar saat başı kalktı neredeyse, bir sürü uyku eğitmeniyle çalıştım hepsi nafile. Uyumayan uyumuyor işte. 6 aylıkken 8 tane dişi vardı 2 yaşta 2. Azılar dahil tamamlandı en büyük sebep buydu bizde, tüm dişler çıktıktan sonraki o gece kesintisiz 6-7 saat uyumanın verdiği his uyanınca önce inanılmaz panikledim çünkü çok uyuduğumu değilde derin uyuduğumu sandım beşiğe koştum nefesine baktım çocuğu kurcalarken uyandırdım yahu onca zaman sonra uyumuşum onunda sabahı neden öyle yaptım bilmiyorum annelik iştebenimki üç aylık olacak. Gece 11-12 uyuyor sabah 6-7 falan kalkıyor.
2 yaşındakiler 12 saat falan uyuyabiliyorlarsa şaşırdım benimki de uyur o dönem o kadar inşallah
Sanırım yanlış anlaşıldımHer çocuk farklı benimki 21 aya kadar saat başı kalktı neredeyse, bir sürü uyku eğitmeniyle çalıştım hepsi nafile. Uyumayan uyumuyor işte. 6 aylıkken 8 tane dişi vardı 2 yaşta 2. Azılar dahil tamamlandı en büyük sebep buydu bizde, tüm dişler çıktıktan sonraki o gece kesintisiz 6-7 saat uyumanın verdiği his uyanınca önce inanılmaz panikledim çünkü çok uyuduğumu değilde derin uyuduğumu sandım beşiğe koştum nefesine baktım çocuğu kurcalarken uyandırdım yahu onca zaman sonra uyumuşum onunda sabahı neden öyle yaptım bilmiyorum annelik işte
Öyle yada böyle o zaman su oldu geçti, hiiç düşünme bile bi anda zaman geçiyor, uyku eğitiminde ben elendim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Benimki kendi kendine 21/21:30-08:00/08:30 düzenine geçti
Olsun daha çok minik seninki o düzene oturtman bu aylardan sonra daha kolay. Diş vs araya girmeden hallet derim gece kalksa bile yatma kalkma saati düzenli olur. Ortalama gece 11 gündüz 2 saat uyku tavsiye ediyorlar.(12-24 ay arası) 2+ yaştan sonra öğlen uyumazsa gece uykusu 13 saat olabiliyor 12-14 saat idealmiş.Sanırım yanlış anlaşıldım
Gece 11-12 civarlarında uyuyup 6-7 gibi kalkıyor kesintisiz yedi saat uyuyor genelde. Ama 12 saat falan görünce şaşırdım o kadar uzun kesintisiz uyuyabileceği bilmiyordum çocukların
Çok sıkıntılı süreç geçirmişsiniz neyse ki düzelmiş. Maşallah