- 2 Temmuz 2018
- 242
- 97
- 98
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InshAllah hepsı gider 5 cı gune , bende bu 3 cu denme olcak , benım eşimde morfoloji sıfır ısı bızde mikroçip ve pıeozo elektrık oldu , ben 5 adet geldı 5 cı gune hepsı yoladım 2 sağlıklı geldı şukue , ben Kevser hanımla hem eşim hem ben 3 ay kalıte artırma da olduk, şimsi transfwre hazıelığa geçdık , yok kalmıyor engel şu an ben istemoyorum benım sonu um kasımda helsı 21 gunde , ama 2-ay ara verıb dınlemek istedımCok sagolun, hepimizin olumlu sonuclanir umarim
Evet yeni toplandi, 5.gunu bekliyoruz, sonra genetige yollanacak daha.. Benim yumurta sayim azdi, ve daha once olumsuz tup denemesi + biyokimyasal gebelik oldugu icin prp onerdi. Bir de bu esnada spermlerin hizlisi 0, morfolojisi 2 cikti, o yuzden de mikrocip ve elektrikli bisiler yaptilar. Valla tum dugmelere bastik bekliyoruz
Sanirim genetik sonucu bir ayda cikiyor, eger her sey yolunda giderse ben de iste transfere hazirlik icin diyet yapmak istiyorum. (2 aydir baska bir diyetisyenin programini uyguluyordum zaten saglikli yumurta icin.. )
Siz genetige kac adet yumurta ornegi yolladiniz acaba? Sonucu alinca transfer icin bir engel kalmiyor di mi?
İnshAllah olur bu defa genetık önerilmedimi siEze?Yaş 31 . 14 yumurta toplandı 12 tane döllendi dediler 4 tane donduruldu 3 iyi bir orta kalite ocakta transfer var bakalım ikinci transfer olacak bir aşılama da bir tüp bebekte iki kimyasal gebeliğim var
Güzel haberler alırsınız ınshAllahMerhaba kızlar dün opu oldum 13 yum toplandı bugün aradılar 8 i olgun muş 7 adeti dollendi şimdi salı gününü beklicez dediler
Merhaba tuttu mu peki tüp bebeğinizTüp bebek yaptırdığımda 26 yaşındaydım 22 yumurtam toplandı
Hayirli olsun saglikla alin kucaginizaInshAllah hepsı gider 5 cı gune , bende bu 3 cu denme olcak , benım eşimde morfoloji sıfır ısı bızde mikroçip ve pıeozo elektrık oldu , ben 5 adet geldı 5 cı gune hepsı yoladım 2 sağlıklı geldı şukue , ben Kevser hanımla hem eşim hem ben 3 ay kalıte artırma da olduk, şimsi transfwre hazıelığa geçdık , yok kalmıyor engel şu an ben istemoyorum benım sonu um kasımda helsı 21 gunde , ama 2-ay ara verıb dınlemek istedım
Evet 1.5 yaşında oğlum varMerhaba tuttu mu peki tüp bebeğiniz
Amın ınshAllahHayirli olsun saglikla alin kucaginiza
Allah bağışlasın sağlıkla büyütünEvet 1.5 yaşında oğlum var
Amin hayır önerilmediİnshAllah olur bu defa genetık önerilmedimi siEze?
Genelde düşük ve ya 2 defada sora önerilir ondan sordumAmin hayır önerilmedi