Kızlar Opu da kaç yumurta toplandı hadi konuşalım

Benimde amh 0.49 salı opu olacakmışım. 4 tane var dedi azmış dedi :KK43: Cuma tekrar gideceğim kontrole.

Merhabalar, benim ilk opuda 4 yumurta göründü ikisi toplandı. Biri döllendi donduruldu bu sefer 2 görünüyor cumartesi toplanacak bakalım ne olacak. Yaşım 32 amh 0.3 😊

21 ay önce falan opu da 28 yumurtam toplanmıstı yaşım 28 di
Pekı 5 vı gune kaç gitdi ? Sonuç nasıl oldu ?
28 yaşındayım, 25 tane toplandı 19 u dollendi, 13 tanesi 3. Güne gidip donduruldu . Neden 5. Günü beklemediklerini bilmiyorum ,sağlıklı embriyolar denildi yalnizcs
sayda fazla bende merak etdım neden 5 cı gune gıtmedı ,kalitesını dedılermı pekı?

Benim üçüncü. İlk ikisi üniversite Hastanesi'nde oldu. Döllenme bile olmadi. Bunda da ikisi dollendi ama yavaş. Embriyolog da zaten pek umutlu konuşmadı. Olumsuz duruma hazırladım kendimi.
Ben üreme diyetsyeni ile devam etdım eşimle temmuzra şukur 13 den 12 sı dollendı bakalım noluyor çok işe yerıyor bu
Evet oğlum var 1.5 yaşında
allah bağışlasın sağlıkla büyütün 🙏🏼
Yeme içmeye dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar bugün kontrol vardı cumartesi tekrar kontrole çağırdı bakalım ne olacak hepimiz hayırlı güzel haberler alalım inşallah 🤲 🌺
bende temmızrq ureme dıyetyenınıle devam edıyoruz
24 yaşındayım 28 toplandı 17 döllendi totalde de 8 embriyo donduruldu. Yarın da transferim var gün geldi çattı.🥹
ayy ne güzel inshAllah pozıtıf sonuç alırısınız sayda iyi🙏🏼

31 yaşında iken 30 yumurta toplandı içlerinden elendi 19 tanesi döllendi 8 tanesi 5. Gün AA kalite donduruldu, ilk transferdi ohss olduğum için 10 gün hastahanede yattım 4 ay ara verdim sonra bir emriyo transfer edildi ve şuan 22 aylık bir oğlum var

28 yasında , 8 tane toplandı , 8i dolu çıktı 6 sı döllendi ve 5 tanesi , 5. Güne geldi şükürler olsun 1 tanesi 2.5 yaşında bin şükür 🤲🏻🤲🏻.

Umarım hepimiz için güzel olur teşekkür ederim. Ama bugün e2 değerim biraz düşük çıkmış diye üzgün bir gün geçirdim malesef 🥹
(((( ınshAllah düzelir
15tane embrıyo 5. Gun en ust kalıte cıktı embrıyolarım 1 tanesını transfer oldum suan bır cocugum var ☺️🌸
Allah ısteyen herkese nasıp etsın
Amın canım amın ınshAllah , sağlıkla büyüt çok sevındım
31 yaşında iken 30 yumurta toplandı içlerinden elendi 19 tanesi döllendi 8 tanesi 5. Gün AA kalite donduruldu, ilk transferdi ohss olduğum için 10 gün hastahanede yattım 4 ay ara verdim sonra bir emriyo transfer edildi ve şuan 22 aylık bir oğlum var
ayyy çok sevındım sağlıkla büyüt , ınshAallah bende 5 vı gune gider bekleme süresındeyım
28 yasında , 8 tane toplandı , 8i dolu çıktı 6 sı döllendi ve 5 tanesi , 5. Güne geldi şükürler olsun 1 tanesi 2.5 yaşında bin şükür 🤲🏻🤲🏻.
ay mashAllah ınshAllah bende gider 5 vı gube bakalım pazar belli olvak

Hangisiyle? Bende ezgi erdogandan destek almıştım ama hiçbir işe yaramadi
Fatma Kevser Kurnaz instagramda var baka bilirisiniz eşimde sperm kallıtesınıçın bende yumurta kalıtesı ıcın 3 ay aldık memnunuz şimdi teansfere hazırlıga geçdım

Ne güzel baya etki etmiş sizde sanırım. Biraz fiyatları yüksek sanırım onun danışmanlığı. Instgram dan takip ediyorum paylaşımlarını. Siz, Bülent tras da tevadi oluyorsunuz değil mi? Bulunduğum ildeki doktor bana da onu oneemisti ama çok fazla hormon ilaçları kullandiriyor gibi yorumlar çok olduğu için vazgeçtim. Memorialde denedim bende.

Kızlar Opu da kaç yumurta toplandı kaç yaşınızdasınız? hadi konuşalım
Ahh ahh 2 yil önce 23 yumurta toplandi 30 yaşındayım su an ve 5 aa embriyo oldu 3 transfer oldum negatif bi tane embriyo duruyo hala sans ya bi sene bekleyelim dedik iki ay önce doğal yolla hamile kaldim 3 gun sonra bebeğin düştüğünü ogrendim 1 hafta bile durmadı düştü 5+4 de düşürdüm nasip iste

X