Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moralinizi bozmayin az olsun kaliteli olsun :)Benimde amh 0.49 salı opu olacakmışım. 4 tane var dedi azmış dedi Cuma tekrar gideceğim kontrole.
24 yaşındayım 28 toplandı 17 döllendi totalde de 8 embriyo donduruldu. Yarın da transferim var gün geldi çattı.Kızlar Opu da kaç yumurta toplandı kaç yaşınızdasınız? hadi konuşalım
Pekı 5 vı gune kaç gitdi ? Sonuç nasıl oldu ?21 ay önce falan opu da 28 yumurtam toplanmıstı yaşım 28 di
sayda fazla bende merak etdım neden 5 cı gune gıtmedı ,kalitesını dedılermı pekı?28 yaşındayım, 25 tane toplandı 19 u dollendi, 13 tanesi 3. Güne gidip donduruldu . Neden 5. Günü beklemediklerini bilmiyorum ,sağlıklı embriyolar denildi yalnizcs
Ben üreme diyetsyeni ile devam etdım eşimle temmuzra şukur 13 den 12 sı dollendı bakalım noluyor çok işe yerıyor buBenim üçüncü. İlk ikisi üniversite Hastanesi'nde oldu. Döllenme bile olmadi. Bunda da ikisi dollendi ama yavaş. Embriyolog da zaten pek umutlu konuşmadı. Olumsuz duruma hazırladım kendimi.
allah bağışlasın sağlıkla büyütünEvet oğlum var 1.5 yaşında
bende temmızrq ureme dıyetyenınıle devam edıyoruzYeme içmeye dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar bugün kontrol vardı cumartesi tekrar kontrole çağırdı bakalım ne olacak hepimiz hayırlı güzel haberler alalım inşallah
ayy ne güzel inshAllah pozıtıf sonuç alırısınız sayda iyi24 yaşındayım 28 toplandı 17 döllendi totalde de 8 embriyo donduruldu. Yarın da transferim var gün geldi çattı.
InshAllah güzel olurMerhabalar, benim ilk opuda 4 yumurta göründü ikisi toplandı. Biri döllendi donduruldu bu sefer 2 görünüyor cumartesi toplanacak bakalım ne olacak. Yaşım 32 amh 0.3
İnşallah dediğiniz gibi olurMoralinizi bozmayin az olsun kaliteli olsun :)
Umarım hepimiz için güzel olur teşekkür ederim. Ama bugün e2 değerim biraz düşük çıkmış diye üzgün bir gün geçirdim malesefInshAllah güzel olur
Kac cikti? Benim 270 ile iki dolu toplandı ama birisi döllenmediUmarım hepimiz için güzel olur teşekkür ederim. Ama bugün e2 değerim biraz düşük çıkmış diye üzgün bir gün geçirdim malesef
15tane embrıyo 5. Gun en ust kalıte cıktı embrıyolarım 1 tanesını transfer oldum suan bır cocugum varPekı 5 vı gune kaç gitdi ? Sonuç nasıl oldu ?
sayda fazla bende merak etdım neden 5 cı gune gıtmedı ,kalitesını dedılermı pekı?
Benimde değerimde 230 çıkmış.Kac cikti? Benim 270 ile iki dolu toplandı ama birisi döllenme
dollendı
(((( ınshAllah düzelirUmarım hepimiz için güzel olur teşekkür ederim. Ama bugün e2 değerim biraz düşük çıkmış diye üzgün bir gün geçirdim malesef
Amın canım amın ınshAllah , sağlıkla büyüt çok sevındım15tane embrıyo 5. Gun en ust kalıte cıktı embrıyolarım 1 tanesını transfer oldum suan bır cocugum var
Allah ısteyen herkese nasıp etsın
ayyy çok sevındım sağlıkla büyüt , ınshAallah bende 5 vı gune gider bekleme süresındeyım31 yaşında iken 30 yumurta toplandı içlerinden elendi 19 tanesi döllendi 8 tanesi 5. Gün AA kalite donduruldu, ilk transferdi ohss olduğum için 10 gün hastahanede yattım 4 ay ara verdim sonra bir emriyo transfer edildi ve şuan 22 aylık bir oğlum var
ay mashAllah ınshAllah bende gider 5 vı gube bakalım pazar belli olvak28 yasında , 8 tane toplandı , 8i dolu çıktı 6 sı döllendi ve 5 tanesi , 5. Güne geldi şükürler olsun 1 tanesi 2.5 yaşında bin şükür .
Fatma Kevser Kurnaz instagramda var baka bilirisiniz eşimde sperm kallıtesınıçın bende yumurta kalıtesı ıcın 3 ay aldık memnunuz şimdi teansfere hazırlıga geçdımHangisiyle? Bende ezgi erdogandan destek almıştım ama hiçbir işe yaramadi
Ahh ahh 2 yil önce 23 yumurta toplandi 30 yaşındayım su an ve 5 aa embriyo oldu 3 transfer oldum negatif bi tane embriyo duruyo hala sans ya bi sene bekleyelim dedik iki ay önce doğal yolla hamile kaldim 3 gun sonra bebeğin düştüğünü ogrendim 1 hafta bile durmadı düştü 5+4 de düşürdüm nasip isteKızlar Opu da kaç yumurta toplandı kaç yaşınızdasınız? hadi konuşalım