Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimden örnek verecek olursam mangalın yanında börek çörek sevmiyorum
çabuk doyduğumdan dilediğim gibi et yiyemiyorum:26:
Közlenmiş patlıcanlardan patlıcan salatası yapabilirsiniz
ayran, salata, et yetmez mi =)
Zeytinyağlı sarma börek çeşitleri olabilir ve çeşitli mezeler salatalar yapabilirsiniz![]()
kızlar yazdığınız için sağolun börek konusunda emin değilim yani sanki mangal yenmezmiş ya da börek yenmezmiş gibi geliyor bana bi de zor beğenen insanlar eltim de hamile sağlıklı olsun dedim salata yapayım dedim ama patlıcan salatası zaten cepte bi de yeşil salata başka salata da eklersem bizim gelin ucuza kolaya kaçmış derler mi diye düşünmekten alamıyorum kendimi :)![]()
hafta sonu piknik düzenlicez.. eşimin ailesi gelicek mangalı çok severler ama mangalın yanına neler yapabilirim kafam internete baktıkça daha da karıştı fikri önerisi olan varsa yazabilir mi?:18:
Akdeniz de tam pikniklik hava var canım bu sene hep güneşli geçti kış neredeyse.Nerde yaşıyorsun? Merak ettim :) Pikniklik hava nerde var? :)
Ay süper ya :))) buralarda yağmur var:) ben de yaz olsun da tatile o tarafa gidelim diyorum ama bu yıl sanırım uzun gelecek o yol bana :) daha yakın bi yerlere kısmetse:))Akdeniz de tam pikniklik hava var canım bu sene hep güneşli geçti kış neredeyse.
Nerde yaşıyorsun? Merak ettim :) Pikniklik hava nerde var? :)
Antalyada yaşamak isterdim ama benim payıma da İstanbul düştü işte:)Antalya :) hava mis gibi arada yağıyor lakin hemen açıyor ortalama 16-22C bu kış gel buyur bize
Antalyada yaşamak isterdim ama benim payıma da İstanbul düştü işte:)
Kendimden örnek verecek olursam mangalın yanında börek çörek sevmiyorum
çabuk doyduğumdan dilediğim gibi et yiyemiyorum:26:
Közlenmiş patlıcanlardan patlıcan salatası yapabilirsiniz
ayran, salata, et yetmez mi =)
Ay süper ya :))) buralarda yağmur var:) ben de yaz olsun da tatile o tarafa gidelim diyorum ama bu yıl sanırım uzun gelecek o yol bana :) daha yakın bi yerlere kısmetse:))