kamuran85 Oğluşummm :)) Kayıtlı Üye 29 Ocak 2013 6.066 578 198 13 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi susayaci #21 susayaci .!.: eğer seçme şansım olsaydı iyisiyle kötüsüyle İstanbul derdim bence bizden bazı konularda daha şanslısınız :44: Genişletmek için tıkla... Tabiki her ilin kendine göre olumlu olumsuz yönleri var.. Ekmeğim nerden geliyorsa vatanım orasıdır diyorum :)
susayaci .!.: eğer seçme şansım olsaydı iyisiyle kötüsüyle İstanbul derdim bence bizden bazı konularda daha şanslısınız :44: Genişletmek için tıkla... Tabiki her ilin kendine göre olumlu olumsuz yönleri var.. Ekmeğim nerden geliyorsa vatanım orasıdır diyorum :)
kamuran85 Oğluşummm :)) Kayıtlı Üye 29 Ocak 2013 6.066 578 198 13 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi susayaci #22 yeliz_nur .!.: Bizde yağmura hasretiz ya bu kış hiç yağmadı resmen,heryerde yağmur dualarına çıktılar,mart ayında 2-3 gün yağdı bu sene susuz kalmazsak iyidir. Genişletmek için tıkla... Burada da çok az yağdı bu yıl. Son birkaç gündür yağdı, şuanda yine yok... İnşallah kuraklık yaşamayız.
yeliz_nur .!.: Bizde yağmura hasretiz ya bu kış hiç yağmadı resmen,heryerde yağmur dualarına çıktılar,mart ayında 2-3 gün yağdı bu sene susuz kalmazsak iyidir. Genişletmek için tıkla... Burada da çok az yağdı bu yıl. Son birkaç gündür yağdı, şuanda yine yok... İnşallah kuraklık yaşamayız.
A aysegul_kk umutlu.. Kayıtlı Üye 2 Nisan 2014 45 8 18 7 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi susayaci #23 Bol yesillikli salata ve yaprak sarmasi olabilir