Doğuma Hazırlık kızlar oğluşuma isim arıyoruz yiğit mi yağız mı....?????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İki isimden olan çocuklar da çok haylaz oluyor. "Sanki Yiğitler biraz daha haylaz gibi :)"... İkinci isim olarak Ali koyabilirsin bence kısa olduğu için ikinci isim olarak kullanması da kolay olur. Ben ikinci ismini Ali koydum mesela :))

evt ali yağız benimde hoşuma gidiyo,ali kısa bi isim,uzun olunca biraz daha zor oluyo çocuk için

yiğit bence her zaman revaçta olan bir isim

isimleri beğenip beğenmemekte bu isimleri taşıyan insanların hafızanda nasıl yer aldığının çok önemi var
Yağız da yiğit de bana hiç hoş gelmiyor mert aynı anlamda ve daha modern

tuna ve yiğit cok guzel isimler

yağiz sanki biraz kaba gibi geliyor bana

benim tercihimde yiğitten yana arkadaşım ama başka seçenek isttersende yusuf mert olabilir yiğit efe olabilir

ama yiğitle efe hemen hemen aynı anlamdalar,ben bu isimlerden birinin yanına kur'anda geçen uyumlu bi isim arıyorum,mesala ali yağız yada ahmet yiğit gibi,daha uyumlu bi öneriniz var mı kızlar

Berat efe
Yusuf efe
Hasan efe
Yiğit hüseyin
Efe kayra
Samet efe
Aklima gelenler bunlar geldikce yazarim canim allah anali babali buyutsun

amin cnm saol.rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın...saolun kızlar önerilerinizi değerlendiriyorum

Yiğit oğlumun ismi ben çok severek koydum ama daha koymadan herkes yiğitler yaramaz olur demişti yok artık ne alakası var dedim tepki gösterdim millete ama Suanda hak veriyorum hepsine ama çok güzel bı isim gercekten ne koyarsan koy canım ismiyle uzun ve sağlıklı bir ömür yasasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…