Doğuma Hazırlık kızlar oğluşuma isim arıyoruz yiğit mi yağız mı....?????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yağız:) ya aslında bu zevk meselesi her yaşa uygunluğuna bakacaksın yağız bey yağız amca yağız dede:) gibi

yağız amca:)))))) en iyisi yanına ali veriyimde yaşlanınca ali yi kullansın,ali amca daha güzel oluyo:))))))))

kızlar yağız yada yiğit in yanına bi isim bulabilir misiniz,kısa ve kur'an da geçen bi isim olsun istiyorum,tşkrler kızlar........

Bence de YAĞIZ olmalı!!! :KK3:

Yağız
Geçmişte yaşadığı üzüntü ve sıkıntıları unutamayan, tekrar tekrar yaşayan, algılaması yüksek, mantıklı karar veren, bazı konularda inatçı ve ısrarcı davranan, hassas, duygusal bir yapıya sahip olan, akademik anlamda okumayı seven, akademik anlamda başarılı olmaya sebep olan bir kişilik enerjisine sahiptir.

YAĞIZ'IN ismin
bi düşünelim...hmmm.. yanına nasıl bir isim gider???:26:

yavuz yaşar yasin yalçın yakup yahya yaman yankı yadigar yarkın yasef :26:

Ali yağız -yağız efe bu ikim isim hoş olur diye düşünüyorum):):

selam canım bizde yağız ismini düşünüyoruz yanına uyumlu olanlar bence çağan yağız,kaan yağız,kerem yağız en çok çağan hoşuma gidio ama eşimde çağanı istemio;(

tatlım ama çağan olmamış,kaan benimde hoşuma gidiyo ama o da eltimin oğlunun adı,valla bizim 10.torun olacak ve 8 tanesi erkek,o yüzden beğendiğim isimlerin çoğu var ailede zaten,kalabalık aileyiz,isim kalmıyo bana,yağız la ege yok sadece beğendiklerimden,yiğitte var:KK43:((

yigitle yagiz arasinda kaldiysaniz yigit yagiz yapin ama saha oncede yazdim yagiz guzel isim...:nazar:

bende 7 haftalık hamileyim hep derim oğlum olsa adı yiğit ocalak diye kız olsa eşim annesinin isminii istiyor(((bedia ben istemiyorum ama eşimide kırmak istmeiyorum ama kız olsa bedia naz olacak erkekte olsa yiğit güzel muhammed anıl yada muhammed güvende güzel

erkekler niye annesinin adını koymak isterler anlamam,hadi babanın adı tamamda,ki bazı durumlarda o bile tuhaf geliyo bana,mesela babasının adı satılmış adam onu bile koymak için inat ediyo,hiç anlamadım valla,benim abimin kızı oldu,annem mümkün değil koydurmam adımı siz ne istiyosanız onu koyun dedi,allah tan benim eşimin yok öyle bi isteği,yoksa onu kırmamak için koyardım ama sonra istediğim ismi koyamadığım için ben çok üzülürdüm...yani tamam iyi ama bedia çok eski bi isim,ayşe fatma olsa bi nebze ama bedia naz söylenişi bile zor oluyo,ama eşin istiyosa sen kırma yinede,huzurunu bozma,isim yüzünden 2-3 arkadaşım ayrılmanın eşiğine geldide,çok zor bi durum

X