kızlar yiğit veya yağız da kararsız kaldık,bide ikisininde yanına kur'an da geçen bi isim istiyorum,fikirlerini söylerseniz çok sevinirim,benim aklıma ali yağız yada ahmet yiğit geliyo varmı önerileriniz
insan dünyadaki en önemli varlığına hiçbir ismi yakıştıramıyor ilk başta ama sonra isimle kişilik özdeşleşiyor. kızıma ismini ben koydum. adı gibi Bilge bir çocuk oldu. oğlum ise erken doğdu ve uzun süre yoğun bakımda kaldı. hiç düşünmezken adını Bora koyduk. anlamı, genellikle arkasından bereketli bir yağmur getiren sert rüzgâr. gerçekten gelişi fırtınalıydı ama şimdi evimizin şans böcüğü :)
seçtiğin iki isimde çok güzel ama yiğit sanki daha kolay söyleniyor.
allah yavrularını sana bağışlasın canım,evet insan çocuguna hiç bi ismi yakıştıramıyo,en güzeli olsun istiyosun,doğumdan sonra kucağıma ilk aldıgımda ona bakınca hangi ismi yakıştırıyosam onu koyalım diyorum...hayal ediyorum doğdu,ilk kucağıma aldım dayısı gibi esmer uzun boyluysa yağız,babası gibi açık tenliyse yiğit olur:)))
kızlar o zaman yiğit yada yağızın yanına kur'an da geçen bi isim bulabilir misiniz,ali yağız fena durmuyo ama sanki söylenişi zor gibi,yiğit in yanınada hangi isim olabilir acaba,buarada güzel fikirleriniz için hepinize tşkr ederim
merhaba,
çocuklar isimlerinin anlamını taşırlar diye büyüklerimiz söyler bilirsiniz.yakın çevremde kaç tane yağız tanıdıysam hepsi çok yaramaz ben kesinlikle yağz ismini önermem. Yiğitin diğer anlamı Alp bilirsiniz.Alp,alper,alperen gibi isimler de bence gayet güzel ve havalı..tabi karar sizin allah analı babalı büyütsün