• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar oğlumun ödevine yardim

Ben de cidden yardım edilebilecek birşey sandım. Anasınıfı ödevi olduğunu görünce şok oldum. Bence çocuğunuz için biraz kendinizi geliştirin ve böyle ödevleri çocuğunuzun hayal gücü ile kendi kendine yapmasına teşvik edin.

Ödevi çocuk yapmıyor anladık da, siz niye ana baba bir şeyler yazamayıp buraya konu açma gereği duyuyorsunuz ki? Hayatınızda hiç mi yazmadınız, hiç mi iki kelimeyi bir araya getiremiyorsunuz? Daha anaokulundaymış. Sanırım liseyi bitirene kadar burada hergün ödev konusu açacaksınız. O potansiyel var.
Bir arkadaş demiş. Ben de katılıyorum. Siz her şeyden önce kendinizi geliştirin ana baba olarak. Yazık o çocuğa.

cocuk icinden ne geciyosa onu yazin kimse anaokuluna giden cocuktan edebiyat parcalamasini beklemiyodur sizde biraz cumleleri toparlarsiniz okadar bizim soylediklerimizi yazmaya bi gerek goremedim açıkçası

Kagidin sag ust kosesine tarih atin. Sonra kagidin basindan biraz bosluk birakarak hitap ederek baslayin.

Sevgili Halacigim,

Blablablablabalabalabala

Bu sekilde yazdiktan sonra ki hitap sozlukleri buyuk harfle yazilir ve sonrasinda virgul konur. Iyi dileklerle bitirin mektubu yne sag alt koseye isim yazin hitti katlayinca da zarfin sol ust kosesine gonderen sag alt kosesine alici.
Pul da yapistirin bu arada pulun amaci mektup ucretinin odendigi bilgisini verir.:KK52::KK48: zor kisimlari bunlardi artik icerigini de aiz yazarsiniz

Su an kotu bisey yapiyosunz.
Cocuk ne yazmak istese onu yazsin.
Mesela en son nerde bulustular? Ne oynadilar kuzenleriyle? Sevdimi? Nesini begendi? Bi dahakine ne oynamak ister?

Kagidin sag ust kosesine tarih atin. Sonra kagidin basindan biraz bosluk birakarak hitap ederek baslayin.

Sevgili Halacigim,

Blablablablabalabalabala

Bu sekilde yazdiktan sonra ki hitap sozlukleri buyuk harfle yazilir ve sonrasinda virgul konur. Iyi dileklerle bitirin mektubu yne sag alt koseye isim yazin hitti katlayinca da zarfin sol ust kosesine gonderen sag alt kosesine alici.
Pul da yapistirin bu arada pulun amaci mektup ucretinin odendigi bilgisini verir.:KK52::KK48: zor kisimlari bunlardi artik icerigini de aiz yazarsiniz
Cok sagolun . Ucereti 5 tl sorduk mektubu yazmadan once :))

Back