• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar oğlumun ödevine yardim

halasına kendi düşüncelerini yazsa daha iyi değilmi

hamilelik takvimini totem olsun diye yaptığıunı okumuştum bi yerde, egenin denizi geldi yazdığına göre hamilemisin
Evet canım hamileyim
gecen ay soylemiştim totem yaptığımı , Allaha çok şükür

Tamam ıste hayal dunyası ıcın verılmıs
bızede verılmıstı hatta dırek postalamıslardı bırde mektupları ptt'den :)
o soyledı bız yazdık
cumleler tabıkı buraya yazılan ornekler gıbı asla degıldı
Bir nevi aileyle çocuğun iletişimi içinde ,beraber vakit geçirsinler diyede veriyorlarmış ödevi.Ama aileler strese giriyor çoğunlukla.

bizede aynı ödev verilmişti ben kızıma sordum kime yollayalım diye oda teyzeme dedi ne demek istiyorsun teyzene sen söyle biz yazalım bu şekilde yaptık :) baya komik sonuçlar çıkar ama böyle olsa daha mantıklı

Anasinifina gidiyor oğlum . Mektup yazıp yollamamızı istediler . Oğlumda yanimizdaki. Halasına mektup yazmak istiyor. Halamız burda diye ne yazabilirim bilemedim . Sizler bize kısa bir mektup ornegi yazsanız kızlar .halamiz evli 3 cocuğu var . Umarım yardımcı olursunuz . Sagolun kizlar

Birakin cocuk ne diyecekse desin halasina siz simdiden odevlerini yapmaya baslarsaniz ohoooo ayrica neyin korkusu bu ? Sizde anasinifinda bir cocugun mektubunun kisa veya uzun olmasi duzgun turkceyle veya dusuk cumlelerle yazilmis olmasinda ne var cocuk universites sinavina mi giriyor neyin panigi bu.. Cocugun yapacagi seyi siz yaptiginizda ne dusunucek farkindamisiniz ? Ben yapamiyorum annem yapamayacagimi dusunuyor demekki ben yapamam cocuga verdiginiz alt mesaj budur...
Simdi bilgisayari kaldirin elinize kagit kalem alin cocuga kime mektup yazmak istedigini ve ne demek istedigini sorun birlikte yazin mektubu..
yok artik yaaa cidden yok artik... Ayrica anasinifinda mektup odevide ne derece dogru konunun uzmani kisilerde lutfen fikir belirtsinler..
toplumcak odevmia ya tutulmus durumdayiz...

Anaokul odevlerınden korkan velılerı seneye ılkokul cılgınlıgında gormek ıstıyorum valla :)
dun bugunku okuma yarısı ıcın calıstık bi ara agzım bogazım kurudu allahım dedım sana gelıyorum ;)

O ogretmene soyle, ana sinifi ogrencisine boyle bir odev verilmez. Mektubu ogretmenine yazin halaya degil. Mektuba da yaz ki,
"Sevgili ogretmenim,
Sencede biraz abartmadin mi?"
:KK70::KK70::KK70:

Anasinifina gidiyor oğlum . Mektup yazıp yollamamızı istediler . Oğlumda yanimizdaki. Halasına mektup yazmak istiyor. Halamız burda diye ne yazabilirim bilemedim . Sizler bize kısa bir mektup ornegi yazsanız kızlar .halamiz evli 3 cocuğu var . Umarım yardımcı olursunuz . Sagolun kizlar
Anasınıfı çocukları okuma yazma biliyor mu? + Ödev mi veriyorlar eve anasınıfında?

Şu noktada çok yanlış yapıyorsun. Onu konuşturmaya ve hayal gücünü çalıştırmaya teşvik etmelisin.
Bak bakalım neler çıkacak o hayal dünyasından.
Sen hazırcısın ve hazırcılığı öğreterek kötülük ediyorsun.

Kızlar bebeğimin ayağı burkulmus . Bebekle uğraşıyorum hic durmuyor . Ortancida hic durmuyor . Mecbur burdan yardım istedim . Biraz oğlum bişeylerde ekler dedim . Mektubu birlikte PTT goturucez. Yorum istemiyorum . Mektup yapın arkadaslar. Yinede yorum icin cok sagolun . Ege'nin Denizi'de hayırlı olsun . :) beni konu dağılmış biraz . Yazarsanız cok sevinecek benim oğlan :))

Şu noktada çok yanlış yapıyorsun. Onu konuşturmaya ve hayal gücünü çalıştırmaya teşvik etmelisin.
Bak bakalım neler çıkacak o hayal dünyasından.
Sen hazırcısın ve hazırcılığı öğreterek kötülük ediyorsun.
Kızlar bebeğimin ayağı burkulmus . Bebekle uğraşıyorum hic durmuyor . Ortancida hic durmuyor . Mecbur burdan yardım istedim . Biraz oğlum bişeylerde ekler dedim . Mektubu birlikte PTT goturucez. Yorum istemiyorum . Mektup yapın arkadaslar. Yinede yorum icin cok sagolun . Ege'nin Denizi'de hayırlı olsun . :) beni konu dağılmış biraz . Yazarsanız cok sevinecek benim oğlan :))

Tamam sen durmayan çocuklarla ilgilen
Anaokuluna giden de akşam söylesin, babası yazsın
İyi günler

Back