Hayatında hiç mektup okumadın mı sen?Kızlar bebeğimin ayağı burkulmus . Bebekle uğraşıyorum hic durmuyor . Ortancida hic durmuyor . Mecbur burdan yardım istedim . Biraz oğlum bişeylerde ekler dedim . Mektubu birlikte PTT goturucez. Yorum istemiyorum . Mektup yapın arkadaslar. Yinede yorum icin cok sagolun . Ege'nin Denizi'de hayırlı olsun . :) beni konu dağılmış biraz . Yazarsanız cok sevinecek benim oğlan :))
Evet canım hamileyim
gecen ay soylemiştim totem yaptığımı , Allaha çok şükür
Direk mektubu kendi agzimizdanmi yazalim yani hayal gucunu kuvvetlendirin cocugunuzun bakkaldan seker aldim cizgifilm izledim yazsa bile onun mektubu bu giris gelisme beklemez kimse.Kızlar bebeğimin ayağı burkulmus . Bebekle uğraşıyorum hic durmuyor . Ortancida hic durmuyor . Mecbur burdan yardım istedim . Biraz oğlum bişeylerde ekler dedim . Mektubu birlikte PTT goturucez. Yorum istemiyorum . Mektup yapın arkadaslar. Yinede yorum icin cok sagolun . Ege'nin Denizi'de hayırlı olsun . :) beni konu dağılmış biraz . Yazarsanız cok sevinecek benim oğlan :))
Kaldı ki ben şakayla karışık bi örnek yazdımDirek mektubu kendi agzimizdanmi yazalim yani hayal gucunu kuvvetlendirin cocugunuzun bakkaldan seker aldim cizgifilm izledim yazsa bile onun mektubu bu giris gelisme beklemez kimse.
Anasinifina gidiyor oğlum . Mektup yazıp yollamamızı istediler . Oğlumda yanimizdaki. Halasına mektup yazmak istiyor. Halamız burda diye ne yazabilirim bilemedim . Sizler bize kısa bir mektup ornegi yazsanız kızlar .halamiz evli 3 cocuğu var . Umarım yardımcı olursunuz . Sagolun kizlar
Guzel yazamamissin olmadi cekirge :)Kaldı ki ben şakayla karışık bi örnek yazdım
Ama hala çocuk durmuyo yazıverin diyo, yanlış yapıyorsun diyenlere inat
Çocuk yorum yazarken duruyo maşallah
Hayır bilmiyor iletişimi tanıtmak eskininpardon anasınıfına giden okuma yazma biliyor mu
Hayır bilmiyor iletişimi tanıtmak eskinin
NedenO ogretmene soyle, ana sinifi ogrencisine boyle bir odev verilmez. Mektubu ogretmenine yazin halaya degil. Mektuba da yaz ki,
"Sevgili ogretmenim,
Sencede biraz abartmadin mi?"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?