• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar oğlumun ödevine yardim

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Anasinifina gidiyor oğlum . Mektup yazıp yollamamızı istediler . Oğlumda yanimizdaki. Halasına mektup yazmak istiyor. Halamız burda diye ne yazabilirim bilemedim . Sizler bize kısa bir mektup ornegi yazsanız kızlar .halamiz evli 3 cocuğu var . Umarım yardımcı olursunuz . Sagolun kizlar

Sevgili halacığım nasılsın iyi misin ( Halam yok bu arada, ey gidi )
3 adet kuzenimin adını sıralar, onlar nasıllar ?
Çok özledim, onları ve oynadığımız oyunları
Zaten yanı başımızdasın müsaitseniz legolarımı alıp geleyim mi ?
PTT ye gerek yok balkondan sepet sarkıt, mektubu koyayım.
'Kestane kebap acele cevap' klişesiyle de sonlandırırdım

Yani anaokuluna giden çocuk herkese bir bir selam edip gözlerinden öpemez, bunları yazar kanımca

Hadi çocuk küçük diye sana sormuş, sende azıcık yardım et ama hayal etmesini başarmasını sağla
Sen bile bize soruyorsan, çocuk haklı

Anasinifina gidiyor oğlum . Mektup yazıp yollamamızı istediler . Oğlumda yanimizdaki. Halasına mektup yazmak istiyor. Halamız burda diye ne yazabilirim bilemedim . Sizler bize kısa bir mektup ornegi yazsanız kızlar .halamiz evli 3 cocuğu var . Umarım yardımcı olursunuz . Sagolun kizlar

Ya cocugun ödevini niye siz ya da biz yapiyoruz. Nasil sinir olurum var yaa sakin yapmayin birakin cocugunuzun yazisi guclensin. Mükemmel bir mektup istememistir hocasi amaç dusunebilmesini saglamak. Hadi söyle ben yazayim diyin

Yani yardım etmek hep olur da tamamını sürekli sen ya da kk mı yapacak
Benim çizimim iyidir, küçükken bile tüm mahalle harita ya da resim ödevlerini bana getirirdi
Şimdi büyüdü sıpalar hala daha çöp adam çizemeyen var içlerinde
Bende küçüktüm o zamanlar sevdiğim için bir bir yapıyordum, meğer iyilik yapmıyormuşum. Çizesim varsa başka şeyler çizseymişim keşke

Oğluna verilsede anaokuluna ve ilkokula giden çocuklara öyle ödevler veriliyor ki ,yardım etmeden yapmaları imkansız:KK43:

Bende sandım ki oğlu liseye yada orta okula gidiyor. Öğretmen de acayip yaratıcı bir proje filan istiyor... Hay Allahım alt tarafı mektup yahu.. Halacim nasılsın,büyüklerin ellerinden küçüklerin gozlerinden öperim. Bitti gitti..

Iyi de çocuğun ödevi bu

Bizimkiler hayvanlara hatta Atatürk e bile yazdılar

O söyledi ben yazdımn tek kelime düzeltmedim

Hikaye yazıyor fiillerin zaman çekimi dahi doğru sadece yazıyorum neden karışayım ki

3 yaşında iken bile kendi bir şeyler uydururdu

Yol yakınken ödevin onun sorumluluğu olduğunu idrak edip bu fikri de ona aşılayın

Hayatım boyunca ödevimi yapan bi annem olmadı be kıskandım. Benimki en fazla kes yapıştır işlerinde benim batırdığım şeyleri düzeltirdi. :KK12:

Oncelikle cocugunuzla mektuo hakkinda konuşun.
Eskiden telefon yoktu insanlar mektupla haberlesiyordu anlatmak istedigimiz sormak istedigimiz.seyleri mektupla yapiyorduk deyin.
Halasina yazmak istemis tmm olabilir.
Cocunuza halana anlatmak istedigin ne var sormak istedigin ne var diyerek konusturun ve onun konusmalarini mektup formunda yazin...
Hayalii bir mektup hikayesi uydurun cocugunuza ornek teskil etmesi icin... mesela " ben de baban askerdeyken ona mektup yazmistim. Babana nasil oldugunu orada mutlu olup olmadigini sordum kendimin iyi oldugunu onu cok ozledigimi yazmistim " diyerek.
Ama lutfen kendi cumlelerinizi degil onun anlattigi seyleri yazin.
Kolay gelsin

halasına kendi düşüncelerini yazsa daha iyi değilmi
Cocugun hayal dunyasını yıkmayın
o soylesın sız yazın
boyle dumduz bır mektup yazınca olacakmı zannedıyorsunuz?
hamilelik takvimini totem olsun diye yaptığıunı okumuştum bi yerde, egenin denizi geldi yazdığına göre hamilemisin

İyi de anaokulunda okuma yazmayı öğreniyorlar mı ki?1.sınıfta başlamıyor harfleri yazmayı öğrenmek ?:KK64:
Tamam ıste hayal dunyası ıcın verılmıs
bızede verılmıstı hatta dırek postalamıslardı bırde mektupları ptt'den :)
o soyledı bız yazdık
cumleler tabıkı buraya yazılan ornekler gıbı asla degıldı

Back