• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar oğlum diş çıkarmış

zuzu08

yakışıklı erkegim
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
1.257
306
373
37
Bursa
kızlar oğlum 6 aylık diş çıkarmış :nazar: maşallah nihayet yani 3 aydan beri elleri hep ağzında ağzını suyu çok akıyodu allah bu gündene sonra bana ve bebişime kolaylık versin inşallah inşallah fazla ateşlenmeden çıkarır kaç gün ateş olur kızlar sizce cevap yazarmısınız ilk bebeğim bilmiyorum

Ayy gözünüz aydın benim oğlumda altı ayını bitiriyo bitanecik dişi var yeni yeni çıkarı bi gün ateşlendi ogün fitil verdim çok şükür geçti biraz huysuzlanmıştı şuanda bişi yok ama diğer dişlerini çıkarırken daha sorunlu olabilir diyorlar.

kızlar oğlum 6 aylık diş çıkarmış :nazar: maşallah nihayet yani 3 aydan beri elleri hep ağzında ağzını suyu çok akıyodu allah bu gündene sonra bana ve bebişime kolaylık versin inşallah inşallah fazla ateşlenmeden çıkarır kaç gün ateş olur kızlar sizce cevap yazarmısınız ilk bebeğim bilmiyorum
maşallah.gözünüz aydın.benimkininde suları akıyor.ne zaman diş çıkaracak çok merak ediyorum.darısı bizimkinin başına inşallah...

gözün aydın canım çok fazla ateş yapıcanı sanmıyorum aslında bebekten bebeğe farklı olabiliyor bu durum benim oğlum sorunsuz çıkarmıştı tüm dişlerini.ateşi çok yükselmes korkma sadece huysuzluğu artar :)

ilk dişiniz hayırlı olsun gözünüz aydın.....inşaallah kolayca atlatırsınız benim oğlumunda eli sürekli ağzında ne zaman çıkarırız bilmiyorum bekliyoz bakalım....

Son düzenleme:
hayırlı olsun cnm ilk dişiniz inşallah sorunsuz bir şeilde çıkarır hepsini darısı bizlere inşallah...

Back