Doğuma Hazırlık kızlar numune isteyin :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar yazılanları neredeyse tamamen okudum,bu hayat pahalılığında çokta yanlış gelmedi ama ben ilk çocuğumda yaşadığım bir sorunu paylaşmak istedim,oğlum 2 aylıkkken bebek cantamı arabada unutup arkadaşa oturmaya gittim yanımda bebek bezı olmadıgı içinde bır defaya mahsus kullandıgımın dışında br bebek bezi kullandım ve oğlumda alerji yaptı,tabiki her bünye bir olmaz ama yinede dikkatli olmanızı öneririm,neticede yeni doğan bebeklerimiz için kullanacağız,hengi bezde yada kremlerde devamlılık geliştiriceksek onların kullanılması taraftarıyım,kendimce acizane düşüncem affınıza sığınıyorum tekrar...a.s.

kızlar ya çok sinir oldum milupa numunesi banada gelmiş ama evi bulamamışlar adresi tekrar verdik hala gelmedi önceden sormuştum numune hangi kargo şirketiyle geliyo diye arkadaşlardan biri kurye ile geldi yazmıştı ürünleri getiren firmaya dair ürünleri teslim alan arkadaşlarda bilgi varsa yazarsanız sevinirim ben gidip alırım olmazsa ne olur adını bilen yazıversin kuryenet mi başka bi firma mı. paketimi istiyorum:):):):)

Ben milupa numunesini hamileliğimin ilk haftalarında istemiştim. Daha bugün geldi hamileyim seti imiş. Aktif kurye getirdi. Dün akşam tlf ettiler birkaç kez gelmişler ve evde bulamamışlar. Ben de koca bir paket bekliyordum ama değilmiş:) İçinde emziren anneler için bitki çayı, Migros ve Tansaş ta geçerli indirim kuponları, anne-bebek kulübü Cd si ve kitapçığı, Huggies yenidoğan bezi, Niveadan pişik kremi, Sos el kremi, kırışık kremi, bebek şampuanı ve ıslak mendil numuneleri var.

ben de milupa ve babystar a üye oldum babystar bir gün sonra yolladı 2 adet yeni doğan bezi geldi sağolsunlar milupadan henüz ses yok

bende milupa ve babystardan istedim baby stardan 2 adet bez geldi milupa daha ilerki zamanlarda göndericez diye mail atmış

ben milupaya sadece üye olmuştum istemeden geldi...babystar a da üye oldum gelmedi ...kaçıncı ayda geliyor ya da istemem mi gerekiyor acaba ??

Bana bugün molfix'ten bi adet numunelik bez geldi kaydirigubbakcemile3 çok hoşuma gidiyor minicik bezleerrr :))

Bana bugün molfix'ten bi adet numunelik bez geldi kaydirigubbakcemile3 çok hoşuma gidiyor minicik bezleerrr :))

ne zaman gönderdin molfixe mail ben geçen hafta gönderdim ama hiç bi cevap gelmedi. sadece bayb star gönderdi iki tane

ayy ben molfixe yolladım mı yollamadım mıyoksa sadece üye mi oldum hiç hatırlamıyorum...o kadar çok yere yolladımki bazılarınada sadece üye oldum...ama dün omo baby ye yolladım gönderemiyoruz diye cevap geldi ve yine evy baby de gönderemiyormuş ayrıca bioderde göndermiyormuş...

bende hepsine üye oldum mesaj attım.hepsinden göndermiyoruz diye cevap geldi.
birtek milupadan 1 ay sonra göndereceğiz cevapı geldi çok sevindim.bakalım gelecekmi???

bende geçen hafta hepsine üye olup numune istedim.bugün molfix bir adet bez yolladı çok mutlu oldum bakalım diğerleride gönderecek mi

kızlar bende nivea dan bebek ürünleri istemiştim ama göndermiyoruz diye mail atmışlar malesef:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…