- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bana hem canbebe den hemde baby stardan hediye geldi. Can bebenin hediyeleri daha çok. 1 adet alt açma bezi, 2 adet bez, 2 adet hijyenik ped, kalem, parmak kukla...
bilginize,
kızlar baby stardan geldi çok komik 2 tane üşenmemiş göndermişler kocaeli gebzeden ama
2 tek
Ben de çok komik buldum doğrusu bir bez paketini üşenmemiş açmışlar içinden iki tanesini direk kargo poşetinin içine koyup yollamışlar, sonra da hijyenden bebek poposunun değerinden bahsediyorlar. Pes dedim insan ambalajlı yollar can bebeninki gibi en azından ayıp! kesinlikle kullanılamaz bu şekilde.. Can bebe'de az önceki arkdadaşlara gönderilenlerin aynısını bana da yolladı, az ama en azından hepsi jelatin ambalajındaydı..
canım
niye ki bana 2 tek gelen baby starda
ambalajlıydı
ayrıca kargo paketinin içine ambalajıyla konulmuştu
ve baby star bezlerinin tanıtıldığı birde renkli broşür tarzı bişey de vardı
canım
niye ki bana 2 tek gelen baby starda
ambalajlıydı
ayrıca kargo paketinin içine ambalajıyla konulmuştu
ve baby star bezlerinin tanıtıldığı birde renkli broşür tarzı bişey de vardı
Çok kızdım bu duruma çok! Benim ki direk kargo poşedinin içinde geldi ve sadece 2 bez vardı
Terbiyesizlik değil de nedir bu canım, müşteri memnuniyeti edinemeyecek kadar garipsedim yaptıklarını..
Bir da daha da numune falan istemem dedim eşimde çöpe at gitsin deyip sinirlendi
bana can bebeden 2 tane bez 1 tane alt açma 1 parmak kukla, babystardan 2 tane bez geldi, diğerlerinden ses yok.
merhaba numune istemek için nasıl bir yol izlediniz paylaşırmısnız???
örneğin ben canbebenin int. sitesine girdim ama mesaj gönderebileceğim bir yer yok.. :S
Canbebe bu adrese yani canbebenin bize ulaşın kısmına girip sağ taraftaki mesaj bölümüne bebeğin için numune istediğini yazıyorsun. Adres bilgilerini yazmayı unutma.
az önce oraya baktım geri çıktım iş başvurusu kurumsal bişeydir vs diye çıktım üyelik formu doldurdum.. Ok ordan isteyim bende sağol