merhaba bende milupaya üyeyim milupanın numune paketleri hamilelikte, bebeğin 5. ayında, 8. ayında ve 11. ayında geliyor bilginize
5. ayda bana birkaç çeşit muhallebi ve kaşık maması geldi tek kullanımlık paketlerde ve hepsinden ikişer adet sütlü meyveli, sütlü pirinçli, sütlü bisküvili, tahıllı ballı, sütlü sebzeli, 7 tahıllı bunlar gelenler arasında hatırladıklarım birkaç çeşit daha vardı birde milupa ürünlerini tanıtan kitapcık ve bebek beslenmesi konusunda kitapcık 6. ayın ortalarına kadar gelmezse arayıp isteyin benimle birlikte üye olan bir arkadaşıma gelmedi arayıp söyledi ve ertesi günü gönderdiler 0800 211 70 50ben bir ay önce üye oldum şimdi 5 aylık oldu ama gelmedi bişey.ne geliyo 5. ayda?
Kızlar dün abana milupadan numune geldi...hamileyim seti hazırlamışlarr...içinde huggies bbek bezi 1 adet nivea ıslak mendil...kitapçık-cd-sony'den 1 tane buzdolabı için magnet koymuşlarr...çok hoşuma gitti...sağolsunlar... bebişimiz doğduğunda kullanacağız bakalım....ben sadece milupa anneler kulübüne üye olmuştum o kadar....birde anladığım kadarıyla birkaç firma birleşerek bu promosyonu yapıyorlar...yani huggies sitesinede üye olmuştum ama zaten milupa ile beraber huggies bez gelmiş heralde bir daha yollamazlar diye düşünüyorumm...galiba ilerleyen aylarda milupadan mama numuneside gelecek galiba değil mi??? yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim ...
indirim kuponu yolluyolarKızlar dün abana milupadan numune geldi...hamileyim seti hazırlamışlarr...içinde huggies bbek bezi 1 adet nivea ıslak mendil...kitapçık-cd-sony'den 1 tane buzdolabı için magnet koymuşlarr...çok hoşuma gitti...sağolsunlar... bebişimiz doğduğunda kullanacağız bakalım....ben sadece milupa anneler kulübüne üye olmuştum o kadar....birde anladığım kadarıyla birkaç firma birleşerek bu promosyonu yapıyorlar...yani huggies sitesinede üye olmuştum ama zaten milupa ile beraber huggies bez gelmiş heralde bir daha yollamazlar diye düşünüyorumm...galiba ilerleyen aylarda milupadan mama numuneside gelecek galiba değil mi??? yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim ...