Doğuma Hazırlık kızlar numune isteyin :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar baby stardan geldi çok komik 2 tane üşenmemiş göndermişler kocaeli gebzeden ama
2 tek

kızlar bana hem canbebe den hemde baby stardan hediye geldi. Can bebenin hediyeleri daha çok. 1 adet alt açma bezi, 2 adet bez, 2 adet hijyenik ped, kalem, parmak kukla...

bilginize,

kızlar bana hem canbebe den hemde baby stardan hediye geldi. Can bebenin hediyeleri daha çok. 1 adet alt açma bezi, 2 adet bez, 2 adet hijyenik ped, kalem, parmak kukla...

bilginize,

canım senin msjla bende can bebeden istedim
28 de bugün geldi
kadın pedi
tavşan kukla
çocuk bezi
alt açma
ve kalem

ayrıca bana beybi stardan
40lı paket bez getirdiler
dağıtım arabasıyla
oda marketlere reyon kontrolünü yapamadıkları için
sadece bir kere ye mahsus dediler
aman çok iyi oldu ve hangi marketlerde satışta olduklarını söylediler
semt semt

kızlar baby stardan geldi çok komik 2 tane üşenmemiş göndermişler kocaeli gebzeden ama
2 tek

Ben de çok komik buldum doğrusu bir bez paketini üşenmemiş açmışlar içinden iki tanesini direk kargo poşetinin içine koyup yollamışlar, sonra da hijyenden bebek poposunun değerinden bahsediyorlar. Pes dedim insan ambalajlı yollar can bebeninki gibi en azından ayıp! kesinlikle kullanılamaz bu şekilde.. Can bebe'de az önceki arkdadaşlara gönderilenlerin aynısını bana da yolladı, az ama en azından hepsi jelatin ambalajındaydı..

canım
niye ki bana 2 tek gelen baby starda
ambalajlıydı
ayrıca kargo paketinin içine ambalajıyla konulmuştu
ve baby star bezlerinin tanıtıldığı birde renkli broşür tarzı bişey de vardı

canım
ambalajlıydı

bana da bıoderden tuy dokucu numunesı babay stardan 2 adet bebek bezı molfıxten 1 adet bebek bezı gelmıstı. hepsı de ambalajındaydı

canım
ambalajlıydı

Çok kızdım bu duruma çok! Benim ki direk kargo poşedinin içinde geldi ve sadece 2 bez vardı
Terbiyesizlik değil de nedir bu canım, müşteri memnuniyeti edinemeyecek kadar garipsedim yaptıklarını..
Bir da daha da numune falan istemem dedim eşimde çöpe at gitsin deyip sinirlendi

kızlar banada milupadan bebeğimi bekliyorum paketi geldi. sitelerinde form doldurduktan yaklaşık bir ay kadar sonra gönderdiler. paketi çok beğendim. içinde kitapçık, hamilelik ve emzirmeyle ilgili iki ayrı cd, birkaç numune ürün ve huggies bebek bezi (içinde sanırım 4-5 tane var paketinin) var. birde migrosta kullanabileceğiniz indirim kupanları var.

kızlar bana da

baby star 2 adet bebek bezı
can bebe 2 adet bebek bezi
can bebe 1 adet alt acma bezi
helen harper 2 adet ped
can bebe 1 adet parmak kukla
bioder 2 adet tüy azaltıcı losyon
bıoxın 2 adet sac dokulmesıne karsı sampuan
molfıx 1 adet bebek bezi

numunelerı geldı

Rabbım devamını nasıp etsın ıns

selam kızlar,
primanın face sayfasında ilk hediyem diye bir bölüm var ordan form dolduruyorsunuz.
baya bişiler var ben doldurdum bakalım gönderceklermi???

bana can bebeden 2 tane bez 1 tane alt açma 1 parmak kukla, babystardan 2 tane bez geldi, diğerlerinden ses yok.

Baby stardan banada iki tani tek bebek bezi geldi ki zaten önesinde forumda bu şekilde gönderdiklerini okumuştum. açıkçası çok komikkk. bir jelatin vs birşeye konulabilirdi öncesinde.. burdan da belli oluyor işte kalitesi. çünkü milupadan gelen pakettede huggies in bebek bezi vardı denemek için numune. ve huggies pakeitinin içerisinde toplam 8 tane.. müşteriye verdikleri değerleri buradan belli işte.

bakalım şimdide canbebeninkini beklyorum :)

arkadaşlar ben henüz 7. haftamı bitirdim. numune istemek için erken mi? ne zaman istemek lazım? :26:

arkadaşlar canbebeden numune geldi çok sevindim, babystardan iki tane hijyenik olmyan şekilde geldi, diğerlerini de bekliorum:)

bana can bebeden 2 tane bez 1 tane alt açma 1 parmak kukla, babystardan 2 tane bez geldi, diğerlerinden ses yok.

merhaba numune istemek için nasıl bir yol izlediniz paylaşırmısnız???
örneğin ben canbebenin int. sitesine girdim ama mesaj gönderebileceğim bir yer yok.. :S

Son düzenleme:
merhaba numune istemek için nasıl bir yol izlediniz paylaşırmısnız???
örneğin ben canbebenin int. sitesine girdim ama mesaj gönderebileceğim bir yer yok.. :S

Canbebe bu adrese yani canbebenin bize ulaşın kısmına girip sağ taraftaki mesaj bölümüne bebeğin için numune istediğini yazıyorsun. Adres bilgilerini yazmayı unutma.

Canbebe bu adrese yani canbebenin bize ulaşın kısmına girip sağ taraftaki mesaj bölümüne bebeğin için numune istediğini yazıyorsun. Adres bilgilerini yazmayı unutma.

az önce oraya baktım geri çıktım iş başvurusu kurumsal bişeydir vs diye çıktım üyelik formu doldurdum.. Ok ordan isteyim bende sağol

Babystar'dan bana da aynı şekilde 2 tane bebek bezi geldi.

Prima numune göndermediğini belirten bir mail attı.

Hero Baby internet sitesine üye olan ve bebekleri 4 ile 12. aylar arasında olan annelere (ek gıda alımı 4-6 ay arasında başladığı için) numune gönderimi yapıyor.

Milupa da Anne Bebek Kulübüne üye ve adres bilgileri eksiksiz olan tüm annelere aşağıdaki şekilde gönderim yapıyor:
*Hamileyim gönderimi: Hamile üyelerimize gönderilir. Hamileyim paketimizin içinde "Bebeğimi Beklerken" kitapçığı, Bebeğim DVD si ve Nivea Baby den numuneler ve indirim kuponları bulunur.
*İlk Kaşığım Gönderimi: Bebeğinizin 5. ayından itibaren gönderilir. İlk Kaşığım paketimizde bilgilendirici kitapçık, Nivea Baby den özel numuneler ve Milupa Aptamil ürün numuneleri ve indirim kuponları bulunur.
*Büyüyorum Gönderimi: Bebeğinizin 8. ayından itibaren gönderilir. Gönderilen zarfta Milupa Aptamil indirim kuponları bulunur
*İlk Doğumgünüm Gönderimi: Bebeğinizin 11. ayından itibaren gönderilir. Gönderilen zarfta Milupa indirim kuponları,1 yaş için mum, balon ve 1 adet Aptamil Junior süt bulunur.

az önce oraya baktım geri çıktım iş başvurusu kurumsal bişeydir vs diye çıktım üyelik formu doldurdum.. Ok ordan isteyim bende sağol

Rica ederim canım. Evet, konu kısmında iş başvurularını da alıyor sanırım. Ben diğer konular seçeneğini işaretledim. Az önce mail geldi, telefon numarasını da yazabilir misiniz diye. Yazıp yolladım, bakalım gelecek mi ? :)

Face' den Çanta Markt diye bir sayfa var beğenip duvarınızda sayfayı paylaşıyorsunuz çekilişle çanta veriyorlar.

Sayfamızı Beğenin, Duvarınız' da paylaşın,
Sayfayı ve çanta modellerini beğenen arkadaşlarımızın arasından 15.01.2012 tarihinde yapılacak çekilişten çıkan üç kişiye Çanta Markt ' den istediğiniz 1 çanta hediye kazanıcaktır.
( model stok dahilinde)

yazıyor. güzelde çantalar var. ben katıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…