- 4 Temmuz 2007
- 1.283
- 5
- Konu Sahibi PamuKSekeR
primadan benım arkadasa sureklı %25 indirim kartı gelıyormus kızlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahayyy gerçekten ne alak ya. birine daha gelmişti. bana mama gelmişti. huggiesdende ikişer tane bez. acep milupada kimberley claerkla birlikte mi çalışıyor. anlamadım..milupadan huggıes bez ve nıvea ıslak mendil geldi ne alakaysa. yüzde 25 te indirim 7 adet
hahayyy gerçekten ne alak ya. birine daha gelmişti. bana mama gelmişti. huggiesdende ikişer tane bez. acep milupada kimberley claerkla birlikte mi çalışıyor. anlamadım..
bana bütün mama markalarından mama geldi milupa bebelac ve hero babyden. hero babynin sitesine üye olup aşağıdaki numune istiyorum kutucuğunu işaretlemeniz yetiyor.. bebelac a da mail atın.. milupaya da üye olup mail atın o zaman gönderiyorlar..
hero babyden ne3 geldi canım. bana bebelac ve milupadan gelmişti ama hero babyden gelmedi(
ay ne güzelmiş. ben işaretledim ama gelmedi(hero baby bir tane kavanoz maması meyveli olanlardan bir tane iyi geceler bisküvisi
2 tane organik kaşık maması iki tanede normal kaşık mama sı yolluyor kendi özel kutusunda ...
ben annemide üye yapmıştım ona da göndermişler ama muhakkak üye olurken numune ürün istiyorum kutusunu işaretliyin yoksa göndermiyorlar..
ay ne güzelmiş. ben işaretledim ama gelmedi(
bana da dün hero babyden kargo geldi. ama içinden ne çıktı. kitapçıkkk((