Doğuma Hazırlık kızlar numune isteyin :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bol bol ındırım kuponları gelıcektır mılupadan ablama Öyle olmuŞtu ama 4.aydan sonra mamada yollıyabılırler

banada geçen günmilupadan paet geldi.ama mama falan değil.pişik kremi,şampuan,süt arttırıcı çay,mıknatıslı resim çerçevesi,indirim kuponları,2adet bez,ıslak mendil.çok şaşırdım paketi görünce gelmez artık diyordum geldi.iyide oldu.hastane çantama koydum.

banada geçen günmilupadan paet geldi.ama mama falan değil.pişik kremi,şampuan,süt arttırıcı çay,mıknatıslı resim çerçevesi,indirim kuponları,2adet bez,ıslak mendil.çok şaşırdım paketi görünce gelmez artık diyordum geldi.iyide oldu.hastane çantama koydum.

Canım aynıları dün de bana geldi. sanırım doğum yaklaşınca gönderiyorlar, bi de bikaç ay önce de hero babyden mama numuneleri falan gelmişti

kızlar milupanın seti hangi kargo şirketiyle geliyo bir türlü adresimizi bulamıyorlar bari biz onları bulalım.yazabirseniz sevinirim

Kargo ile değilde Kurye ile getirdiler bana ... Evet birden kapıda kuryeciyi görünce çok sevindim...beklenmedik bir zamanda geldi ve beklenmedik süprizler hoşuma gidiyorrkaydirigubbakcemile3

banda geldi milupadan dün. milupa bu ay atağa geçti herhalde...doğumu yaklaşalara gönderiyor.....

banada dün geldi milupadan paket...çok mutlu oldumm..gerçi benım daha doğuma 4 ayım var ama olsun bende doğum çantama koyarım pişik kremi,şampuan,süt arttırıcı çay,mıknatıslı resim çerçevesi,indirim kuponları,2adet bez,ıslak mendil cd ve kitapçık :emir_bebek:

öncelikle paylaşımın için tşk ederim.bütün yazıları okumadım belki bir yerlerde sorumun cevabı vardır varsa kusura bakma tekrar soruyor olacağım.bebeğimin herşeyi hazır çok şükür tek eksiği kaldı o da bezi :) aklımda prima var sadece,başka iyi kaliteli ve kullanışlı diyebileceğin tavsiye edebileceğin bir marka var mı?şimdiden ilgin için tşk ederim

bu arada merak ettim size nasıl numune geliyor ne yaptınız?bir yere üye mi oluyorsunuz?bu konuda hiçbir fikrim yok yardımcı olup paylaşırsanız sevinirim zira 28 haftalık gebeyim :):):)

kızlar ben de dün burada okuyunca milupanın sitesine üye oldum...milupadan paketi gelenler siteye üye olduktan sonra numune istiyorum diye yazdınız mı yoksa üye olunca hemen gönderiyorlar mı?

bende baby stardan 8 ekimde numune istedim 9 ekime elime ulaştı 2 tane bebek bezi geldi

ya ama benim kafam gerçekten çok karıştı..şu işi ayrıntılarıyla birileri anlatabilir mi en kısa zamanda.ne yapıyorsunuz nerelere üye oluyorsunuz nasıl numune istiyorsunuz?

ben milupaya üye oldum.numune falan istemedim.birbuçuk iki ay oldu üye olalı.bu hafta içi göndermişler.

ben sadece milupaya üye oldum ama numune istemedim.bebeğim 4 aylıkken üye oldum 6 ayı doldurunca yolladılar.babaystar a üye olmadım sadece numune istediğimi maille yazdım hemen yolladılar.bebelac ada mail attım sadece oda hemen yolladı.hero baby den istememiştim ama baby star ülkerinya sağolsunlar onun numunesinide ben istemeden yollamışlar.evybaby den istedim 2 defa yollayamıyoruz dediler...

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

banada yollamışlar kızım 14 aylık yeni üye oldum numune istedim ama ben beğendiğim ürünleri gerçektende gidip alıyorum teşekkür amaçlı sırf bedavadan numune gelsin diye düşünmüyorum hak yemek istemem çünki bebelac göndermişti kızımın sevdiklerinin hepsinden gidip aldım gerçekten deneme amaçlı alın arkadaşlar çünki ihtiyacı olan insanlara bu sefer yollamıyorlar çünki okadar talep varmışki onlarda bu sefer numune yollamayı durduruyorlar

mulipanın gonderdıgı paketten cıkan %25 indirim ceklerini migrostan gıttım nıvea nın urunlerınden ıslak mendılınden hagguies yenidogan milupanın emziren anneler cayından indirimli aldık 10tl fazla indirimli geldi cok iyi oldu sagolsunlar gerek olmayanlarıda ordakı reyona koyduk ıhtıyacı olan alsın dıyekaydirigubbakcemile5

bana da molfixten 1 tane baybstardan 2 tane bez geldi,numunelerden seçim yapıp alacağım beze karar vericem...göndermeleri onların yararınaşutarafagittidoğumum yaklaştı ama milupadan daha gelmedi birşey...:1no2:

millupadan banada çeşitli numuneler geldi... tek yaptığım web sitelerine üye olmaktı...
bu akşamda prima ve molfix e üye oldum... ama kullanıcı girişi fln yapıyorum arada... aktif olarak görürlerse numune yollarlar heralde dedim... yollamazlarsa iletişimden numune isteyeceğim... :KK70:

X