• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar nolur yardım!!!!!!!(resimli)

fatmanur38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
151
1
96
Konya
$Görünt0091.jpg

$Görünt0069.jpg

$Görünt0088.jpg

kızlar saçımın röfleli hali bu renk yüzüme gitmişmi ben daha da sarı istiyorum ne yapabilirim bana fikir verin nolur eşimin tabiriyle kafayı bozdum saçlarımla
yaklaşık 1 ay olacak röfle yaptıralı çok yıpranmıştı saçlarım zor toparladım dahada yıpratmadan bir ton daha sarı yapmak istiyorum yada böyle gitmişmi bana

Son düzenleme:
Allah Allah bu nasıl bir röfleki yaptırırken baya bir sarı olsun demedinizmi,yüzüme gitmişmi diye sormuşssunuz ama pek belli olmuyor gözleri görseydik

moralini bozmak istemem ama saçların ne sarı ne kahve çok tuhaf bi renk olmuş
kuaförüne gidip düzelttir bence istediğin rengi yapamadıysa
bi de kaşlarının rengini de açtırsaydın keşke
ama bence tenin açık,sana koyu renkler daha iyi gider
seni solgun göstermiş gibi

moralini bozmak istemem ama saçların ne sarı ne kahve çok tuhaf bi renk olmuş
kuaförüne gidip düzelttir bence istediğin rengi yapamadıysa
bi de kaşlarının rengini de açtırsaydın keşke
ama bence tenin açık,sana koyu renkler daha iyi gider
seni solgun göstermiş gibi

yok canım niye moralim bozulsun zaten içime sinmeyen bişeyler var biliyorum.napıcam ben resimler bide cepten çekildi tam renk belli degil biraz daha açık gibi ama sarı degil biliyorum eeee ben sarı istiyorum napabilirim

yüzün gözlerin görünmediği için sana ne kdr gitti bilemicem ama aslında renk çok doğal olmuş.çok sarı yapay duruyo bence.ama o kızıllıklar benim de dikkatimi çekti onlar biraz bozmuş işi gibi cnm a.s

kızlar netten şunu buldum bir bakın hem dogal hem sarı
Sarı Renk Saçlar ıçin : ıki avuç dolusu şimşir ağacı yongasını yarım saat kaynatarak saçlarınızı bu su ile yıkayınız. On gün boyunca devam ederseniz saçlarınızın sarı bir renk aldığını göreceksiniz

dogal sarılık denemek lazım bence bulayım hemen alırım valla

aslında rengının bellı olmamasının tek sebebı röflenı çok ınce atmışlar. o yuzden dıptekı renkle karışmış cnm..dah yoğun ve kalın attrsaydın dah sarı ve hoş duururdu bence hemen yıpratma az bekle dıplerı uzayınca tekrardan geçersın ustunden

bencede saçlarında kızıllık kalmış ve görüntüyü bozmuş aynı yere gidersen dahada berbat eder zaten yapabilseydi yapardı sen başka bir yere git ve tekrar boyat mesela arkadaşlarından bir kuoför adı sor öyle git güvenilir bir yer olsun canım

canım yüzün tam görünmediği için yakışması hakkında yorum yapamıcam ama röfle gibi olmamış sanki bu. bunun üstüne bir röfle daha saçını daha da mahvedebilir...

saolun kızlar nasılolsa kapalıyım şimdilik böyle idare etsemde diyorum ama bilmiyorum ya . şimşir otunu deneyeyim (mi kararsızım)
saçarımı uzatayım tekrar röfle atayım saçım açık kumral normalde çok hoşdurur dimi

Son düzenleme:
hmmmm baya varmış kızıl evet,koyu kumral tek seferde kapatmaz,birkaç seferde anca ,çiğik gider evdehoşta durur ama güneşte kızıllar parlar,eğer birkaç seferi bekleyemem derseniz dedğimi yapın,voila açık kestane ve koleston koyu kumralı karıştırın koyu oluyor ama kapatıor da benim avuntum birkaç yıkmada açılır şeklinde,ama biz şunu yapalım ben gündüz doğru düzgün br resim cekip ekliyeyim öyle karar verelim

Back