• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama kızlar nolur bi bakın hcg bebeğim gidiyo mu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nette gezerken gördüm sorunu.Hemen siteye üye oldum.Benim şuanda ikizlerim var 2,5 yaşında.Senin yaşıdkalırın aynısını ben de yaşadım.Benim ilk 116 çıktı 2.si158 3.sü 220 çıktı.Bana da sana söylediklerini söylemişlerdi ama şimdi 2.5 yaşında ikizlerim var.

senka ne kadar güzel senam doktora gitti şimdi inşallah güzel haberlerle gelicek allahım bebişlerini sana bağışlasınn

senacım çok sevindim güzelim benim
boşuna harap etmişsin kendini ama
benzer bi durumu yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum neyse ki hepsi geride kaldı
güzel haberlerini bekliyoruz güzelim

kuzum dualarım da seninle
yaa ben hiçbirinizi tanımıyorum ama
ama çok umut oluyorsunuz
inş. hepimiz o güzel müjdeyi vericez burdan

bu arada tahmin ettiğim günlerde aşılamam olursa
12.gün doğum günüm oluyor
aşılama yapıldıktan sonraki 12.günde ilk idrarla yapılan test çıkar mı
bilgisi olan var mı

senka ne güzel canım yaaaaa..keşke daha önce söyleseydin...ben mahvoldum kaç gün

cimbomlu çıkar bence canım.....

cimbomlu canım inşallah tutar canım aşılaman
idrarda çıkarmı bilemiyorum ama kanda kesin çıkar tatlım allahım doğumgünü hediyeni göndersin cnmm

ceylanım daha gidemedik sinir oldum yaaa eşim gelmedi daha..denetleme var demiştim ya...kaçamamıştır çatlıcam şimid haaaaa

senam bak 5 kişi bekliyoruz topicte eminim herkes dua ediyo senin için ve bu dualarımız allahın izniyle kabul olacak bitanemmm

bende geleyimmi senam yardımaaa hehehhh sen yorulma bebişimiz de yorulmasın ben yoruluru senin içn kuşummm

ceylanıııııııım sağol aşkım benim eşim aradı geliyomuş 5 dk burada olur hadi canalrım hakkınızı helal edin:))))))
gelir gelmez haber veririm....pc kapatmıcam...opt

Back