• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama kızlar nolur bi bakın hcg bebeğim gidiyo mu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kardelen sen nasılsın canım nasıl gidiyo hamileelik iyi dimii uzun zamandır görüşemedik seninlede

senka ne güzel canım yaaaaa..keşke daha önce söyleseydin...ben mahvoldum kaç gün

cimbomlu çıkar bence canım.....

sağol cnm benim yaa İinş. ogünler gelsn de bakıcaz artık

cimbomlu canım inşallah tutar canım aşılaman
idrarda çıkarmı bilemiyorum ama kanda kesin çıkar tatlım allahım doğumgünü hediyeni göndersin cnmm

çok teşekkü ederim ceylancım bi yanım çok heyecanlı stresli bi yanım çok rahat daha başındayım yaa o yüzden heralde

dimi kızlar yağmur çorumlu cadı zeliş hepimiz duacıyız dimii

bende bende
beni de sayın :1hug:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
senam geldi çok şükür görmüş keseyiii

hemde 2 taneeeee gibi görmüş doktor tam kesin değil iki olduğu ama ikiz olma ihtimali varmış şuann hayden tekrar tebriklerinizi sunun bakim senamaayaşasın hayden başı çektim katılın bakem halaya heyyoooooooooooooooooo

kuşum benim allahım inşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de gösterecek canımsınnn

bizde peşinden gelecez inşallahhhh

haydi halayaaaaaaaaaaa:teytey:
canım benim tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))

günaydınlar
çok çok tebrik ederim güzelim
iki veya bir hiç önemli değil ama iki olursa tam ballı kaymak olur tabi
önemli olan sağlıkla hayırlısıyla kucağına alman ki
bunu yapabileceğine tüm kalbimle inanıyorum
çünkü içindei annelik özlemini o kadar iyi anlıyorum ve yaşıyorum ki
kocaman öpüyorum seni cnm
melek yada meleklerinle sen allaha emanet olun

senam okadar mutlu oldumki canım anlatamam rabbim tamamına erdirsin bak mucizelerin içinde rabbim istedikten sonra herşey olur şimdi artık kafandaki endişeleri atıp bebeişlerine dikkat etmelisin inşallah 9ay sonra burdan bebişlerini kucağına aldığınında haberini verirsin öpüyorum seni bitanem tekrar gözün aydın:ecrin_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

cimbomlu ebrarım sağolun canlarım inşallah......allah isteyen herkese versin inşallah....tabi ki 1 ya da 2 olması önemli değil...hatta 1 olursa daha çok sevinecem:)))))))

aaaaaaaaaaaaaaaa.......yemin ederim ben de tam sana mesaj yazacaktım canııııııııııııııııımmmmmmmmmm kaç çıktı değerin allahım esirgesin maşallah kuzumaaaaaaaaa

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
haydeeeeeeeeeeee bugün de ben çekeyim kuzuma halay haydeeeeeeeeeeeeee

benim içime doğdu valla anladım hala adet görmediyse büyük ihtimalle olmuştur diye düşündüm canıııııııııımmmmmmm

sen de benim gibi bir de idrar yap evde sakla ben öyle yaptım

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::nazar::nazar::nazar::nazar:

kuzuuuuuuuum beraber doğuracaz allah izin verirse kıs.....adet tarihin neydi senin son...

canım değerini okudum diğer topikten hadi gözün aydın birtanem hamişsin tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kuzummmmmmmm öldürecem seni çabuk yaz...nasıl hissediyosun:?nezaman gidecen doktora....aradın mı doktorunu?

sarhoş gibisin dimi?bak şimdi bikaç günde hayatın nasıl değişecek..eşine söledin mi?

bak ne dicem sakın benim yaptığım hatayı yapma kalp atışını duymadan ailene söleme...ben aksilik olunca kahrettim niye söledim diye.....doktorum da bana sorsaydın hemen söleme derdim demişti hatta...

Back