• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama kızlar nolur bi bakın hcg bebeğim gidiyo mu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Senacım tehlikeyi atlattığına sevindim gülüm.Kuzzzummmmmmmmmmmmmmmmm seni de tebrik ededrim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin.Kızlar aşılamada 7.günüm benim.Arada kasıklarım ve belim ağrıyor.korkuyorum adet belirtisi değildir işallah.İştahım çok açıldı,gögüğüslerim acıyor bastırınca...Sena,kuzummmmm sizin belirtileriniz nelerdi?Kaçıncı günde test yaptırdınız.Allahım ne olur benim de yüzümü güldfür hamiş olayım hayırlısı ile aminnnnn.

aybalam çok teşekkür ederim birtaenm ama inşallah gerisi de gelir kalp atışlarını duymadan rahat edemicem heralde....neyse canım benim de çok fazla karın ağrım,kasık ağrım ara sıra bel ağrım olmuştu karnım çok gergindi nefes alırken bile çatlıcak gibi oluyodum işte en belirgin olanları bunlardı ha bir de mide bulantısı ve kusam da oldu bende....ama herkeste aynı olmuyo yani hiç belirtin olmayabilir de seninki daha çok kuzumm un belirtilerine benziyo....inşallah senin de duyarız gülüm hamişim diye inşallaaaaaaaaaaaaaahhh

Canımmmmmmmmmmmm ağzına bal yağsın,Bebişinin gümbür gümbür duy işallah kalp atışlarını.
Senam dün ve bugün de akıntım var biraz süt gibi beyaz akıntı.korkuyorum.kafaya takmamaya çalışıyorum ama işte sorup içimi rahatlatmak istedim.Senin de akıntın oldu mu?Dua et güzelim hamişlaerin duası kabul olur derler.Dua et kuzumdan sonra ilk hamişlik müjdesini vereyim size.Ha balsurattan haber var mı*

tEST GÜNÜ 21 MARTTI BALSURATUIN MERAK EDıYORUM.hAYIRLI HABER VERıR ıŞALLAH.

canım yazdıklarını gördüm çok üzüldüm ama kendini strese sokma herşeyin hayırlısı olsun bu konuda daha tecrübem yok ama sana yazmak istedim inşlh herşey güsel olurr banada aşılama yapılacak mayısta bakalım herşey gönlünce olsun....

kuşum balsuratın olmadı diye biliyorum ben ama yanılmayayım....
akıntı benim de olmuştu biraz....inşallah hamişsindir birtanem

selam arkadaşlar uzun zamandır okuyordum yazılanları ama size katılmak bu gün kısmetmiş. bende 13 martt aşılama oldum 27.sinde testim var bakalım kısmetse diyorum ama gözüme uyku girmiyor belirti varmı diye orama burama bakmaktan helak oldum ama hiç bir şey yok gibi. olursa bu benim 3. gebeliğim olacak ama kaybetmekten çok korkuyorum bol bol dua edin bu sefer olsun ve bana tutunsun allah sizlerinde gönlüne göre versin.
:CüvCüv:

sağol birtanem ben puregon iğne ve ovitrelle kullandım

sagol canım yazdıgın için ilaç isimlerini.benimkilerde senin ignelerle aynı.bişey daha sormak istiyorum canım sen puregon kaç tane kullandın.ben rapor çıkarttım ama raporum 1 aylık oldugu için 1 tane karşılıyormuş sigorta.yani sadece şuanda 1 tane var elimde çok ucuzda degiller.ama napalım hayırlısı olur inşallah hakkımızda.bol bol dua edin bize.sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.zorluyomu seni.kendine iyi bak.öptüm canım.:1hug:a.s.

sena cım tebrik ederim çokkkkkkkkkkkkk sevindim darısı burda bebek bekleyen herkeze ben biras kendi haline bırakacağım allah nasip ederde bizde hamiş kalırız yaza doğru bir tekrarc aşılama yaptırmayı düşünüyorum inşallah

Senacım tehlikeyi atlattığına sevindim gülüm.Kuzzzummmmmmmmmmmmmmmmm seni de tebrik ededrim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin.Kızlar aşılamada 7.günüm benim.Arada kasıklarım ve belim ağrıyor.korkuyorum adet belirtisi değildir işallah.İştahım çok açıldı,gögüğüslerim acıyor bastırınca...Sena,kuzummmmm sizin belirtileriniz nelerdi?Kaçıncı günde test yaptırdınız.Allahım ne olur benim de yüzümü güldfür hamiş olayım hayırlısı ile aminnnnn.

teşekkür ederim arkadaşım allah razı olsun sende inşallah tez zamanda hamilelik haberini alırsın allah gönlüne göre versin arkadaşım.

Senacım çok tebrik ediyorum seni.Allah tamamına erdirsin ve güzel rahat bir hamileliğin ardından Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını.Boşuna zırlayıp durdun çirkin kız oldun.Şimdi hergeçen gün güzelleşen anneden, güzel bebeklerin haberlerini paylaş bizimle oldumu tatlım.

sena inanmıyorum sana demek üçüz haaaa süpersin bitanem yaaaaaaa ayyy çok mutlu oldum bu ne güzel bir haber böyle yaaaaaaa

kuşum bende ilk test yaptığımda 23 küsür çıkmıştı ya testin 3. günü tekrarladık 71 küsür olmuş bhcg
bir dahada tes falan yapmadım. doktorla konuştum sayı çok güzel yükselmiş dedi haftaya görüşelim demişti. şimdi yarın ilk doktor ziyaretimi yapıcam bakalım keseyi falan görbilecekmiyiz bebişi görebilcekmiyiz bakalım.
kuşum bebek ne kadarlıkken kesede görünüyo ben şuanda 5 hft olduğumu düşünüyorum görebilirmiyiz sence.

kuzum keseyi kesin görürsün ama bebişi göremezsin heralde daha ben göremedim henüz..

kuzum 6 hafatlıkken görürsün galiba ben göremedim henüz ama biliyosun benimki geç gelişti ben 7 haftalıkken gidicem o zaman görecem inşallah....belki 3-4 güne görünür ama randevum pazartesi....

merhaba canım tebrık ederım belırtılerın nelerdı acaba bende asılama oldum bu ay hemde gun asırı 3 kere yapıldı hala regl olmadım ılk asılamam 14 martda oldu karnımda şişlik hıssı ve gazım var bunlar belırtı olabılırmı bıde ben klomen kullandım catlatma ıgnesıde olmadım kendılıgınden catladı yumurtalarım

senacıgım canım çokkkkkk tebrik ederim yaa çok sevindim.nasıl bi duygu eminim çok güzel bi histir.allahım hayırlısıyla tamamına erdirip sagsaglim kucagına almayı nasip etsin inşallah.canım birşey sorcam sen bana puregon kullandım diye yazmıştın ya şimdi bende kullanıcam sen vurulurken igneyi kac ünite vuruluyodun bi seferde yani kac doz oluyodun.merak ettimde ben bi sefer de 75 ünite vurulucakmışım.seninkide öylemiydi.:teytey::dance:Şeniz

Slm bayanlar ben aranıza yeni katıldım nolur bişey söyleyin bana da ben 18 ekimde adet oldum 31 ekimde kan testi yaptı. Sonuç beta hcg 15.4 çıktı 2 gün sonra 24.37 3 gün sonra 37.4 çıktı doktor dış gebelik dedi kürtaj olman gerek dedi ama benim henüz adet tarihim gelmedi ve geçmedi ben erken öğrendim kasım 18’de adet olmam lazım bekliyorum sizce adet tarihi geçtikten sonramı beta hcg yükselir nolur kafayı yemek üzereyim

Back