• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama kızlar nolur bi bakın hcg bebeğim gidiyo mu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin günüm.....ama doktor 5 te çıkıyo hastaneden eşimde 5 buçukta geliyo...ancak o zaman gideriz...onun da denetlemeleri var aslında ama kaçmaya çalışacak...daha erken gidemeyiz birtanem yaaaa....yoksa ben de çatlıcam ama

tamam canikom catlama sen artik rahatla, ne olur Allaha guven, sakince bekle saati. hic uzme kendini artik. cok sukur bu degere geldin ya. kese bugun gorunse de gorunmese de, bebisin saglikli yolda ben buna inaniyorum.

kuzum ben daha önce oldum doğal yolla denemiştik o zaman ama hiç hatırlamıyorum...benim adetim çok düzensiz çünkü.....
aşılamada da yumoşlar büyüyünce doktor çatlatma iğnesini yapmam için saat verdi çatlatma iğnesinden 36 saat sonra da aşılamam oldu ....
ama bugün hala lekelenmen bile yoksa çok güzel...burada çoğu teste 2 gün kala adet olduğunu yazıyodu...yumurtalar hızlandırıldığı için erken oluyo olabilir....peki sende belirti var mı?yani bende acaip karın ağrısı ve karnımda gerginlik vardı..kasıklarım yürürken bile ağrıyodu...

kuzum ben daha önce oldum doğal yolla denemiştik o zaman ama hiç hatırlamıyorum...benim adetim çok düzensiz çünkü.....
aşılamada da yumoşlar büyüyünce doktor çatlatma iğnesini yapmam için saat verdi çatlatma iğnesinden 36 saat sonra da aşılamam oldu ....
ama bugün hala lekelenmen bile yoksa çok güzel...burada çoğu teste 2 gün kala adet olduğunu yazıyodu...yumurtalar hızlandırıldığı için erken oluyo olabilir....peki sende belirti var mı?yani bende acaip karın ağrısı ve karnımda gerginlik vardı..kasıklarım yürürken bile ağrıyodu...

bende dün yada bugün sabahtan falan gelmesi lazımdı diye düşünüyorum ama gelmedi. şuana kadar lekelenme dahi yok bilmiyom ki ya. çatlıycam valla meraktan. adet ağrısı var bende senacım bide belim çok ağrıyo. bide esnerken sanki kasıklarım çatlıycakmış gibi sancı girmeye başladı.

canlarım inanmıyorum değerim 2069 olmuş yaaaaaaaaa.............hepinizi çoooooooook seviyorum...akşam keseye bakacaz vajinadan onu da görürsek çok rahtlıcaz...doktor güzel yükselmiş dediiiiiiiiiiiii.................:1shok:

yaaaaaaaaa maşaalllllahhh kuzucuğuma:nazar::teytey::teytey: senam sölemedik mi biz sana doktoruna inanma diye inan çooooooookkkkk sevindimmm bitanem:teytey::teytey::teytey:

makbuşum canımsın benim bir de dış gebelik olmadığı akşam kesinleşirse inan dünyalar benim olacak....

senam dediklerim şuana kadar çıktı di mi BAK ŞİMDİ CANIM TEKRAR SÖYLÜYORUM DIŞ GEBELİK DİİİİL NORMAL GEBELİK inan canım kesede var içinde minişinde lütfen şimdiden yediklerine dikkat et ki iii gelişsin olur mu canım:1hug:Şeniz

kuzum hadi hayırlısı bende de olmuştu onlar valla.......inşallah canııııııım...

kardelenim evet canım valla annen doktorumdan deneyimli çıktı valla eeeee 30 senelik deneyim.....
inaşallah canım gerisi de gelir hayırlısıyla canıııııııııııııımm

senam ben çıkıyorum canım şimdilik akşam sırf senin için gelicem kaç gibi gelirsin doktordan??öpüyorum seni kocaman inşallah çok güzel haberlerle geleceksin bitanemmm

canlarım inanmıyorum değerim 2069 olmuş yaaaaaaaaa.............hepinizi çoooooooook seviyorum...akşam keseye bakacaz vajinadan onu da görürsek çok rahtlıcaz...doktor güzel yükselmiş dediiiiiiiiiiiii.................:1shok:

canım çok sevindim vallahi.inşallah keseyide görüceksin ve boşuna üzüldügünle kalıcaksın.inan bende bugün dr a gittim ama aklım bir yandan da sendeydi bir an önce eve gelip internete girmeyi istedim ve yazını görünce çok sevindim.inşallah allahım hayırlısıyla tamamına erdirir.ve inşallah bigün rabbim bizede nasip eder.:teytey::dance:kaydirigubbakcemile5

aslımuratelciiiiiiiimmmmmm canım benim çok sağolasın allah gönlüne göre verir inşallah.....

kuzumm valla ben kan testi yaptırdığım gün evde de yaptım çıktı valla.....bence kesin çıkar tuttuysa....yap bence hiç durma...gerçi bazı insanların idrarda hemen çıkmıyomuş ama denemeye değer...

hadi ben gelene kadar yap kuzummm....bir de sana sevinelim inşallah.......

Back