bu elbisenin altına gümüş ayakkabı olabilir. Lacivert-siyah kombinasyonları da bu sezon yeniden ön planda. Siyah süet bir ayakkabı da güzel olur bence.
Saç modeli için maşalanmış ve bir yandan omuzundan dökülen güzel olabilir. Ben haftaya öyle yaptıracağım en azından :)
kesinlikle ten rengi bir çorap giymelisin bence.ayakkabı da gümüş rengi olabilir ama bence elbisenle aynı renkte de olabilir. deneyip bakman lazım canım. saçlarını da yüzüne ne yakışıyorsa onu yaptır. çünkü bence elbisenin üst kısmı o kadar da kapalı değil yani saçlarını illa toplayacaksın diye birşey yok.
kesinlikle ten rengi bir çorap giymelisin bence.ayakkabı da gümüş rengi olabilir ama bence elbisenle aynı renkte de olabilir. deneyip bakman lazım canım. saçlarını da yüzüne ne yakışıyorsa onu yaptır. çünkü bence elbisenin üst kısmı o kadar da kapalı değil yani saçlarını illa toplayacaksın diye birşey yok.
Elbisenin taşlarına bakarak, şu tarzlarda ayakkabılar deneyebilirsin mesela
Aslında bir çok seçenek vardır eminim, ama gri bir ayakkabı hoş olacaktır. Bir de ben burnu kapalı, platform ayakkabıları daha hoş buluyorum, benim ayak numaram 36 mesela ama, daha ufak daha şirin gösteriyor ayakları düşüncesindeyim.
Hem de yürüme açısından vs. rahat oluyor, ama evde olacaksa açık bir ayakkabı da tercih edebilirsin.
Çoraba gelince bence en güzeli Penti'nin Yok gibi ince çorabı var, onu kullanabilirsin.
Elbisenin taşlarına bakarak, şu tarzlarda ayakkabılar deneyebilirsin mesela
Aslında bir çok seçenek vardır eminim, ama gri bir ayakkabı hoş olacaktır. Bir de ben burnu kapalı, platform ayakkabıları daha hoş buluyorum, benim ayak numaram 36 mesela ama, daha ufak daha şirin gösteriyor ayakları düşüncesindeyim.
Hem de yürüme açısından vs. rahat oluyor, ama evde olacaksa açık bir ayakkabı da tercih edebilirsin.
Çoraba gelince bence en güzeli Penti'nin Yok gibi ince çorabı var, onu kullanabilirsin.
bebeğim elbisen çok güzel bende bunun tek omuzlu olanını beğenmiştim 350tl demişlerdi ama benim salonda olacağı için aysiradan şunu aldım http://www.kadinlarkulubu.com/soz-nisan-kina-elbise-modelleri/516182-kimse-begenmedi-elbisemi.html bence çok güzel elbisen kesnlkle alttan topuz ve gümüş rengi ayakkabı giy ama platform değil yazlık gümüş abiye ayakkabılrından giy derim ben.. mutluluklar