• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar nişan elbiseme ayakkabı ve çorap öneri??

Merhaba,

bu elbisenin altına gümüş ayakkabı olabilir. Lacivert-siyah kombinasyonları da bu sezon yeniden ön planda. Siyah süet bir ayakkabı da güzel olur bence.
Saç modeli için maşalanmış ve bir yandan omuzundan dökülen güzel olabilir. Ben haftaya öyle yaptıracağım en azından :)

$150320122587.jpg $150320122595.jpg
kızlar boydan resmim yok şimdilik bunlarla idare edin :10:

kesinlikle ten rengi bir çorap giymelisin bence.ayakkabı da gümüş rengi olabilir ama bence elbisenle aynı renkte de olabilir. deneyip bakman lazım canım. saçlarını da yüzüne ne yakışıyorsa onu yaptır. çünkü bence elbisenin üst kısmı o kadar da kapalı değil yani saçlarını illa toplayacaksın diye birşey yok.

kesinlikle ten rengi bir çorap giymelisin bence.ayakkabı da gümüş rengi olabilir ama bence elbisenle aynı renkte de olabilir. deneyip bakman lazım canım. saçlarını da yüzüne ne yakışıyorsa onu yaptır. çünkü bence elbisenin üst kısmı o kadar da kapalı değil yani saçlarını illa toplayacaksın diye birşey yok.

canım nişanım oldu bitti bile :1: valla bende toplu istemiyodum ama böyle de olsu sanki :32:

Elbisenin taşlarına bakarak, şu tarzlarda ayakkabılar deneyebilirsin mesela
images-1.jp_-294x300.jpg

nyd85gri.jpg
gri16.jpg

Aslında bir çok seçenek vardır eminim, ama gri bir ayakkabı hoş olacaktır. Bir de ben burnu kapalı, platform ayakkabıları daha hoş buluyorum, benim ayak numaram 36 mesela ama, daha ufak daha şirin gösteriyor ayakları düşüncesindeyim.
Hem de yürüme açısından vs. rahat oluyor, ama evde olacaksa açık bir ayakkabı da tercih edebilirsin. :34:

Çoraba gelince bence en güzeli Penti'nin Yok gibi ince çorabı var, onu kullanabilirsin.
penti_yok_gibi-600x600.jpg

Elbisenin taşlarına bakarak, şu tarzlarda ayakkabılar deneyebilirsin mesela
images-1.jp_-294x300.jpg

nyd85gri.jpg
gri16.jpg

Aslında bir çok seçenek vardır eminim, ama gri bir ayakkabı hoş olacaktır. Bir de ben burnu kapalı, platform ayakkabıları daha hoş buluyorum, benim ayak numaram 36 mesela ama, daha ufak daha şirin gösteriyor ayakları düşüncesindeyim.
Hem de yürüme açısından vs. rahat oluyor, ama evde olacaksa açık bir ayakkabı da tercih edebilirsin. :34:

Çoraba gelince bence en güzeli Penti'nin Yok gibi ince çorabı var, onu kullanabilirsin.
penti_yok_gibi-600x600.jpg

en baştaki ayakkabıya çok benzerdi canım ayakkabım çorabım da aynı dediğindendi hem fikir olmuşuz yani

Tatlım bnm elbisemde seninkiyle aynı renk sadece modeli farklı ben ayakkabı aldım buradan bakabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-k...bilarim-tepsim-haziran-2012-icin-hazirim.html

Saç modelimi çinde üstten bombeli at kuyrğu düşündüm sende o şekilde yapabilirsin :)
Çorap olarak parlak ten rengi çorap giyicem

güzelmiş canım elbisen kızlar benm nişan oldu biti zaten :)) üstteki resimler nişanımdan boydan yok saçlarımı alttan topuz yaptırdım :49:

Konuya cevap yazdıktan sonra resmini gördüm çok güzel olmuşsun mutlulukalr dilerim :)

Back