• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar nişan elbiseme ayakkabı ve çorap öneri??

hayırlı olur inşallah, allah tamamına erdirir,

gümüş rengi ayakkabının yakışacağını kesinlikle düşünmüyorum.
elbisenin renginde, güzel bir platform. eğer kemerindeki ışıltıyı ayrıca yakalamak istersen saç tokalarını ona göre seçersin. mis gibi de olursun. maşallah

hayırlı olur inşallah, allah tamamına erdirir,

gümüş rengi ayakkabının yakışacağını kesinlikle düşünmüyorum.
elbisenin renginde, güzel bir platform. eğer kemerindeki ışıltıyı ayrıca yakalamak istersen saç tokalarını ona göre seçersin. mis gibi de olursun. maşallah

evet aslında haklısın gümüş ayakkabıyla basit durabilir ayakkabı kıyafetle aynı olup takılarda o ışıltı yakalaanırsa daha şık durabilir :16:

$emaya.jpg $400134_10150540244126028_251022886027_8988748_784838760_n.jpg $styles-for-your-wedding-hair-do-2-tile.jpg $thumbnail.jpg $Teeze31GS_m.jpg $wedding-silver-shoes-10-1.jpg $422441_10151271421895453_241844255452_22805758_1912495989_n.jpg

aklıma mesela bunlar geldi :)

kızlar haftasonu dolaştım ama pek bişey bulamadım şu çarptı gözüme ne dersiniz olur mu? :26:
$180220122405.jpg

canım elbısenın rengın de ayakkabı takımlamıs gıbı cok bogar .
bence lame rengı ayakkabı tercıh et .onu acıkta olur kapalı da olur .
çorap gıymenı tavsıye etmem ,sprey corap kullan derım.

Son düzenleme:
canım elbısenın rengın de ayakkabı takımlamıs gıbı cok bogar .
bence lame rengı ayakkabı tercıh et .onu acıkta olur kapalı da olur .
çorap gıymenı tavsıye etmem ,sprey corap kullan derım.
evt canım lame bi tane begenmiştim onu yedekte tutuyorum hiç olmadı onu alcam :6: ama burnu kapalı istiyprum içine çok ince ten çorap alayım diyorum parlak olmaz mı diyorsun çorap havalarda çok soguk donarım valla :9:

elbisen çok güzel ve üzerindeki kemeri çok şık bunu parlak kendini gösteren bir ayakkabı ile söndürmeye gerek yok evde olacaksa siyah ya da lacivert PLATFORMSUZ bir ayakkabı hafif bir makyaj ve saçların uzunsa at kuyruğu ya da hafif salık bir örgü saç ile süper olur. fazla süse ve takıya kaçmamanı tavsiye ederim ayakkabı da rugan değil mat modelleri düşün bende sözümde lacivert bir elbise giymiştim altına ise siyah mat ayakkabı ile sahra rengi çorap seçmiştim
$DSC01261.jpg
benim elbisem ve ayakkabılarım yardımcı olur inşallah^^

elbisen çok güzel ve üzerindeki kemeri çok şık bunu parlak kendini gösteren bir ayakkabı ile söndürmeye gerek yok evde olacaksa siyah ya da lacivert PLATFORMSUZ bir ayakkabı hafif bir makyaj ve saçların uzunsa at kuyruğu ya da hafif salık bir örgü saç ile süper olur. fazla süse ve takıya kaçmamanı tavsiye ederim ayakkabı da rugan değil mat modelleri düşün bende sözümde lacivert bir elbise giymiştim altına ise siyah mat ayakkabı ile sahra rengi çorap seçmiştim
Eki Görüntüle 354693
benim elbisem ve ayakkabılarım yardımcı olur inşallah^^

teşekkürler canım önerilerin için çok güzel olmuşsun ayrıca elbisen roman sanırım bende ona benzer bi elbiseye bakmıştım ayakkabı hala muhallak canım karar veremiyorum

teşekkürler canım önerilerin için çok güzel olmuşsun ayrıca elbisen roman sanırım bende ona benzer bi elbiseye bakmıştım ayakkabı hala muhallak canım karar veremiyorum

evet romandan almıştık çok yer gezdik ama sonrasında da kullanışlı bir şey olmasını istemiştim.Ayakkabı için evde olacağını düşünerek hareket etmeni tavsiye ederim ayakkabına çok bakan olamayacak kendini çok sıkma bunun için hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun diyelim^^

Elbisenin altına ten renginden başka çorap olmaz, hatta bence çorap bile giyme. Bana çok gereksiz geliyor. Saç olarak da dağınık bol bir topuz ya da bukle bukle yarım toplanmış bir saç olabilir diye düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olsun, her şey çok güzel geçsin inşallah.

evet romandan almıştık çok yer gezdik ama sonrasında da kullanışlı bir şey olmasını istemiştim.Ayakkabı için evde olacağını düşünerek hareket etmeni tavsiye ederim ayakkabına çok bakan olamayacak kendini çok sıkma bunun için hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun diyelim^^

haklısın aslında canım çok sıkıntıya girmeye gerek yok bnde daha sonrası kullanabileceğim bişey olsun istiyorum bakalım

Elbisenin altına ten renginden başka çorap olmaz, hatta bence çorap bile giyme. Bana çok gereksiz geliyor. Saç olarak da dağınık bol bir topuz ya da bukle bukle yarım toplanmış bir saç olabilir diye düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olsun, her şey çok güzel geçsin inşallah.[/opak çorap haricine çorabı bende sevmiyorum canım ama malum havalar soguk en incesinden parlak bi ten çorap giyerim diyorum ayakkabıyı da burnu kapalı alcam büyük ihtmal.umarım güze geçer

Çorap ten rengi + ayakkabı gümüş topuklu + saç olarak bence açık bırakma toplattır dağınık topuz veya şık bi topuz olabilir (ama sıkı topuz yaptırma onu düğüne sakla) :34:

Çorap ten rengi + ayakkabı gümüş topuklu + saç olarak bence açık bırakma toplattır dağınık topuz veya şık bi topuz olabilir (ama sıkı topuz yaptırma onu düğüne sakla) :34:

kızlar tarih belli oldu :10: 15inde nişanlanıyorum ortaya ne çıkacak bekleyip görcez :32:

çorap ıtalıan çok ince ten rengı varya kesınlıkle ondan.ayakkabı gumus rengı .kucuk taslı bı kupe.bıleklıkte sıra taş ince bı bıleklık.saclarınıda yukardan at kuyrugu yaptır sacın kısaya kuyruk taktır 10 numara olursun.hayırlı olsun

Eki Görüntüle 348228 Eki Görüntüle 348229
kızlar elbisem bu nişanım evde olcak ayakkabı olarak gümüş düşünüyorum ama karar veremedim ayrıca saç modeli de yok kafamda yardımcı olun lütfen :kkk:

Merhaba,

bu elbisenin altına gümüş ayakkabı olabilir. Lacivert-siyah kombinasyonları da bu sezon yeniden ön planda. Siyah süet bir ayakkabı da güzel olur bence.
Saç modeli için maşalanmış ve bir yandan omuzundan dökülen güzel olabilir. Ben haftaya öyle yaptıracağım en azından :)

Back