Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar nişan elbiseme ayakkabı ve çorap öneri??

sewil087

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
471
14
118

kızlar elbisem bu nişanım evde olcak ayakkabı olarak gümüş düşünüyorum ama karar veremedim ayrıca saç modeli de yok kafamda yardımcı olun lütfen

aşk olsun kızlar

gümüş rengi ayakkabı olabilir canım
ama çorap da kararsızım son zamanlarda mavi gece elbisesi giyinip siyah opak corap giymek moda yakıştııgı da oluo ben derim ki bi öyle dene bi ten rengiyle dene hangisi yakıştı cevrene sor :)

sonunda birisi sesimi duydu canım ben de onu çok istemiştim siyah çora siyah ayakkabı hep öyle hayal etmiştim kafamda ama bu elbiseyi alınca belindeki taşlardan dolayı herkes siyah asla olmaz dedi hatta elbiseyi aldığım yerde bi teyze öyle bi tepki verdiki siyah ayakkabı deyince yani anlatamam ondan dolayı ten çorap düşündüm mecburen

ben giyicek olsaydım ten rengi çorap gri renkte platform bi ayakkabı tercih ederdim..

çift platformların üstünde duramıyorum bile cnm normal bi topuklu alca sanırm evde olcak ya sırıtmasın şimdi rahat olmam lazım teşekkürler tavsiye için

Bence de gri burnu kapalı ayakkabı, cok belırsız bır ten corap ve sacını da at kuyrugu yaptırabılırsın.üstü bıraz kabarık yanlardan sıkıca bağlanmış, şık olur bence
mutluluklar,tebrık ederım

at kuyruğu mu diyosun canım benm ense kısmım dağınık biraz toplatınca hoş olmaz gibime geliyo napsam

bencede sağdaki model beldeki gibi bi ayakkabı ve belirsiz bi çorapla güzel olur ve de takılar tabiki oda nişan sırasında artık

sahte takı almayı düşünüyorum canım taşlı ufak küpe bi de bileklik yeterli bence kusföden sona foto çekilcek ya bomboş olmaz zaten sarı takaı seven biri degilim set de aldırmıycam

sahte takı almayı düşünüyorum canım taşlı ufak küpe bi de bileklik yeterli bence kusföden sona foto çekilcek ya bomboş olmaz zaten sarı takaı seven biri degilim set de aldırmıycam

ohoo senin gibi gelini bulmuşlar masrafsız ne güzel bencede oyle güzel olur küpe ve bileklik :)

tatlım elbisen çok güzel. diğer arkadaşların dediği gibi bence de gümüş rengi önü kapalı ayakkabı ve kendi tenine çok yakın renkte bi çorap giymelisin. saçını da şu tarz bi şekilde toplatabilirsin çok kibar ve zarif olur diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 349277

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…