aşk olsun kızlar
gümüş rengi ayakkabı olabilir canım
ama çorap da kararsızım son zamanlarda mavi gece elbisesi giyinip siyah opak corap giymek moda yakıştııgı da oluo ben derim ki bi öyle dene bi ten rengiyle dene hangisi yakıştı cevrene sor :)
ben giyicek olsaydım ten rengi çorap gri renkte platform bi ayakkabı tercih ederdim..
Bence de gri burnu kapalı ayakkabı, cok belırsız bır ten corap ve sacını da at kuyrugu yaptırabılırsın.üstü bıraz kabarık yanlardan sıkıca bağlanmış, şık olur bence
mutluluklar,tebrık ederım
elbısenın omuzları kapalı, sacını salarsan iyice kapanır.öyleyse topuz olabılır,şunun gıbı mesela alttan;
Eki Görüntüle 349264 Eki Görüntüle 349265
alttan dağınık topuz evet olabilirnişanlımla boy farkımız da var kabartarak biraz saklamaya çalışcam onu
bencede sağdaki model beldeki gibi bi ayakkabı ve belirsiz bi çorapla güzel olur ve de takılar tabiki oda nişan sırasında artık
sahte takı almayı düşünüyorum canımtaşlı ufak küpe bi de bileklik yeterli bence kusföden sona foto çekilcek ya bomboş olmaz zaten sarı takaı seven biri degilim set de aldırmıycam
ohoo senin gibi gelini bulmuşlar masrafsız ne güzelbencede oyle güzel olur küpe ve bileklik :)
demi nerden bulcaklar ben gibi gelini
alttan dağınık topuz evet olabilirnişanlımla boy farkımız da var kabartarak biraz saklamaya çalışcam onu
yani, aldır bence yine de ya bulunsun bi köşede takcan diye bi şart yok yaneyse konuyu çarpıtmıyım
tatlım elbisen çok güzel. diğer arkadaşların dediği gibi bence de gümüş rengi önü kapalı ayakkabı ve kendi tenine çok yakın renkte bi çorap giymelisin. saçını da şu tarz bi şekilde toplatabilirsin çok kibar ve zarif olur diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 349277 Eki Görüntüle 349278
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?