Nikah Kızlar nikah memurunu düğün salonuna getiren var mı?

benimde düğünün dedeman otelde oldu nikah memurunu özel gidip aldık evinden akşam..200 ytl gibi bi para ödemiştik..

E bişey dicem... benim nişanlım geçen gün nikah işlemleri için nikah dairesine gitti orda sormuş ne kadara gelio die para almıyoruz ama sizin gönlünüzden hediye vermek gelirse memur alır onun dışında mecbur değilsiniz demiş.Bi nikah dairesindeki işlemlere 80 ytl vercekmişiz...

canım benim nikahımı dayım kıyacak.belediyede başkan.normalde nikahlara da gidiyo.100 tl alıyo ama.bence 500 tl falan değildir.ha burası antalya,ankarayı bilemem tabi ama bu kadar fark yoktur

canım hangi nikah dairesi bu bilgi verirsen sevinirim..

Kızlar ümraniye 300 diyor başka bişi demiyor o kadar kızdımki heryere mail attım.
en sonunda telefonum çaldı. kim aradı dersiniz ümraniye belediyesi nikah sarayı müdürü :roflol:

Neymiş efendim belediyelerden belediyeye değişirmiş. onlarda nikah ucuzdur ama başka bir şey pahalıdır. yok efendim bu karar encümen kararı ile çıkıyor. biz müdahale edmiyoruz.

dedimki zaten fiyatlar doğru dürüst bir şey olsaydı toplu nikah yapmanıza gerek kalmazdı. Millet parasızlıktan nikahsız oturuyor. sonra siz toplu nikah yaptık diyorsunuz dedim. Fiyatlar uygun olsa herkes nikahını kıydırır dedim. adam yok ole bişi dedi.
çok masrafları varmış memurlara ödeme yapmaları gerekiyormuş vs.. vs.. rahat 10 dk konuştuk. Ama fiyatlar standarttır diyo. bide bugün mail geldi diğer belediyelerinde fiyatları değişmiştir diyeeCADIARZU
hee bende yuttum oldu canımmm lülülülülülü
kıymıyorum nikah falan yaaa:mymeka:
evlenmiyorumda vaz geçtim bennn kaydirigubbakcemile3
diyette yapmıyorum eşyada bakmıyorum yeter yaa ne bu sıkıntı bıktım vallaaa kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

arkadaslar bugün nikah işlemlerimizi tamamladık Allahın izniyle..epey yorucu bir gündü ama cookda mutlu edici bir durum bir okadarda ilginç bir duygu..neyse uzatmıyacam izninizle burdan nişanlıma bişeyler söylemek istiyorum..Sen benim Allahımın bana gönderdiği enbüyük hediyesin ben dünyanın en sanslı insanıyımki seni benim karşıma çıkardı hayatıma girdi ve gönlümü feth ettin FATİHİM benim.seni cok seviyorumm ömrüm

Şimdi neden bunları söyledim diye merak etmiş olabilirsiniz..söle acıklayımm bayanlar..bu konuyuda açarken belirtmiştim en büyük hayallerimden biride düğünümde nikahımın olmasıydı durumumuz maddi açıdan zor durumda olduğu için yapmamız zordu..ama canım nişanlım bugün bu hayali gercekleştirdi..sizin huzurunuzda ona burdan birkez dahaa sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorumm...

canım böyle güzellikler hakedene yapılır demekki sende haketmişsin nişanlında yapmış.Ömrünüz boyunca mutlu olun işallah...

walla bana düğün içinde saçma geliyo nikahı ayrı düşünüyorum vakit kaybı olarak düşündüğüm için zaten takı v.s bir sürü zaman kaybı:1no2: düğünden bir hafta önce nikahım olacak tabi herkesin düşüncesi farklı olabiliyor kaydirigubbakcemile5 herkese kolay gelsin...

nikah memurunu biz kafeye getirdik:) düğünden önce kıyıldığı için yinede ailemiz yakınlarımız olsun istedik.

canım öncelikle inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin,
benim de nikahım düğünde kıyılmıştı. Nikah günü almaya eşimle beraber gitmiştik, orada form doldururken memur düğündemi olacak yoksa nikah salonunda mı dediğinde biz düğünde olacak dedik, ama fiyat farkı falan belirtmedi hiçbirşekilde. Sadece cüzdan parası ve belgeler için para ödemiştik bence böyle birşey yoktur ama belki meken uzaksa memurun yol parasını vermek gerekebilir o da 500 600 tutmaz, tabi biz evlendikten sonra bu uygulama değişmişse onu bilemem.

biz nikah işlemlerini il nüfus müd.den yaptırdık
müdür yardımcısı kendisi geli düğün salonuna nikahımızı kıymayaa
işlemler 70 tl civarında tutmuştu bide yol parasıyla beraber 100 ye patladı
hiçde öyle 500/600 tuttuğunu duymadım ben

ya biz şaslıyız sanırım 50 lira vermiştik sadece 7 ay önce sositososito

benim düğünümde hotelde yapılmasına rağmen..eşim hotele getirtmişti memurları..çok güzel bir anı benceeŞeniz..EŞİM BAĞIRARAAK SONSUZA KADAAAR demiştidelikafadulden,bende o sırada ayağına basmaklaa meşkuldüüümkaydirigubbakcemile3

bende şimdiden heyecanlanmaya başladım gerci başlamamda normaldir 2 ay kadar
kısa bir sürem kaldı Allah kısmet ederse..bende bütün gücümle bağıracam SONSUZA DEK EVEEEEEEEEEEEEEETTTTTTT diye ayakınada basacam :teytey:

Bizde eve getirmiştik nikah memurunu zaten nikahımız düğünden önce oldu. eve getirdik evde kıyıldı nekadar olduğu hakkında hiçbir bilgim yok ama

Hayır nikah memurunu çağırmak o kadar maliyetli değil hatırlıyorum bizde getirdik 3.5 sene önce 120 tl falandı

haziran ayında evlendik..
ama ocak ayından nikah memurunu ayarladık..
çünkü yazın çok düğün olduğundan düğünümüzün olduğu gün nikah memurunun başka yere gitme ihtimali olabilir diye eşim ocak ayında haziran için gün almıştı ki..
bunun ne kadar yerli yerinde bir karar olduğunu sonradan anladık ki.
bizden sonra bir arkadaşta salona getirmek istedi fakat memur başka bir yere gideceğinden dolayı salona getirememişti...
2007 yılında sanırım 300 falan getirtmiştik salona..
bencede nikahı salonda yapmak çok güzel..
hem kamerada izleniyor..
hoş bir anı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…