Canım etimesgut belediyesi cüzdan fiyatı dahil 230 ytl ye geliyor
E bişey dicem... benim nişanlım geçen gün nikah işlemleri için nikah dairesine gitti orda sormuş ne kadara gelio die para almıyoruz ama sizin gönlünüzden hediye vermek gelirse memur alır onun dışında mecbur değilsiniz demiş.Bi nikah dairesindeki işlemlere 80 ytl vercekmişiz...
canım hangi nikah dairesi bu bilgi verirsen sevinirim..
arkadaslar bugün nikah işlemlerimizi tamamladık Allahın izniyle..epey yorucu bir gündü ama cookda mutlu edici bir durum bir okadarda ilginç bir duygu..neyse uzatmıyacam izninizle burdan nişanlıma bişeyler söylemek istiyorum..Sen benim Allahımın bana gönderdiği enbüyük hediyesin ben dünyanın en sanslı insanıyımki seni benim karşıma çıkardı hayatıma girdi ve gönlümü feth ettin FATİHİM benim.seni cok seviyorumm ömrüm
Şimdi neden bunları söyledim diye merak etmiş olabilirsiniz..söle acıklayımm bayanlar..bu konuyuda açarken belirtmiştim en büyük hayallerimden biride düğünümde nikahımın olmasıydı durumumuz maddi açıdan zor durumda olduğu için yapmamız zordu..ama canım nişanlım bugün bu hayali gercekleştirdi..sizin huzurunuzda ona burdan birkez dahaa sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorumm...
benim düğünümde hotelde yapılmasına rağmen..eşim hotele getirtmişti memurları..çok güzel bir anı benceeŞeniz..EŞİM BAĞIRARAAK SONSUZA KADAAAR demiştidelikafadulden,bende o sırada ayağına basmaklaa meşkuldüüümkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?