• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Kızlar nikah memurunu düğün salonuna getiren var mı?

benim nikahımda düğünümde kıyılmıştı .. bizim buralarda hep böyle olur, ayrıca nikah kıyılmaz..
ve bunun içinde ayrıca para alınmaz..
ama eline sıkıştırırsan o ayrı, öyle alır. ama ayrıca verildiğini hiç duymadım
zaten bizim nikahımızıda belediye başkanı kıymıştı,

Son düzenleme:
benim nikahımda düğünümde kıyılmıştı .. bizim buralarda hep böyle olur, ayrıca nikah kıyılmaz..
ve bunun içinde ayrıca para alınmaz..
ama eline sıkıştırırsan o ayrı, öyle alır. ama ayrıca verildiğini hiç duymadım
zaten bizim nikahımızıda belediye başkanı kıymıştı,

nebiliyim burada okadar fiyat istediklerini söylediler ve ben cok üzülmüştüm en büyükhayalim nikahımın düğünde olmasaydı umarım dediğiniz gibi olur ve az bir fiyat alırlar.bişey sormak istiyoruz size acaba yaptığınız düğün salonuyla bir anlaşması olabilirmi

bizimde haftaya cumartesi yani 14 şubatta olucak..:)

kafe ayarladık orada olucak nikah çünkü düğün 5-6 haziran da...

peki arkadaşlar bize iyice bilgi verin
1-düğüne çağırmak için farklı bir işlem gerekiyormu?
2-nikah için ne kadar erkenden başvurmak gerekiyor?
3- birde düğün salonunda gidişat nasıl oluyor mesela ilk giriş sonra dans sonra nikahmı yoksa ilk nikah sonra dansmı?
çok sordum ama lütfen bilgi :(

valla sana şöyle sölim istanbulda nikah salonunda nikah 430 milyon başka bir yere çağırırsan nikah memurunu 600 tl ye çıkıyor. bende anlam veremiyorum ben 1 ay sonra evleniyorum ve nikah dairesinde olucak düğün yapmıcam 430 tl verdik düşün yani sinir bozucu bir durum:(

Gaziantep'te yaşıyorum burda nikah salonu 50 -75 TL civarı, nasıl o kadar pahalı olur?

Dikkat dikkat ben ududub un evleneceği kişiyim. Yani fatih. Varya 500 de isteseler salonda yapacam bu nikahı. Napacam edecem yapacam. Seni seviyorum pepemmmmmm

nebiliyim burada okadar fiyat istediklerini söylediler ve ben cok üzülmüştüm en büyükhayalim nikahımın düğünde olmasaydı umarım dediğiniz gibi olur ve az bir fiyat alırlar.bişey sormak istiyoruz size acaba yaptığınız düğün salonuyla bir anlaşması olabilirmi

yok canım ne anlaşması, zaten askeriyde oldu benim düğünüm.
burası ilçe olduğu için extra bir ücret alınmıyor sanırım...
ve burda kimseden de duymadım üstelik..
il ve ilçe olarak ayrılıyor sanırım bu durum...

slm kızlar,benim nikahım da düğün salonunda yapıldı...o kadar yüksek fiytlar yok,korkmayın..
ben istanbul da yaşıyorum..21.05.2006 da evlendim ,o tarihte 20 tl almışlardı,şimdi de en fazla 50tl felandır..hepinize mutluluklarr

slm kızlar,benim nikahım da düğün salonunda yapıldı...o kadar yüksek fiytlar yok,korkmayın..
ben istanbul da yaşıyorum..21.05.2006 da evlendim ,o tarihte 20 tl almışlardı,şimdi de en fazla 50tl felandır..hepinize mutluluklarr

senin zamanından bu zamana çok şey değişti demekki inan şimdi 130 dan başlıyor 300-500 ne koparırlarsa istiyolar senağlama

şimdi arkadaşlar...
bahsettiğiniz şey ilk nikah müracatı için evet para alınıyor ama o da çok cuzi bir rakam, şuan da hatırlayamıyorum..
benim sizlerin anlattıklarından anladığım bu işlemden sonra, nikah memurunun ayrıyetten nikaha yada düğüne gelmesi için aldığı ücret değil mi?
yoksa ben mi yanlış anldım???
:1shok:

şimdi arkadaşlar...
bahsettiğiniz şey ilk nikah müracatı için evet para alınıyor ama o da çok cuzi bir rakam, şuan da hatırlayamıyorum..
benim sizlerin anlattıklarından anladığım bu işlemden sonra, nikah memurunun ayrıyetten nikaha yada düğüne gelmesi için aldığı ücret değil mi?
yoksa ben mi yanlış anldım???
:1shok:

doğru anladın canım. düğün salonuna gelmek için bazı belediyeler 130 bazıları 300 istiyorsenağlama

3- birde düğün salonunda gidişat nasıl oluyor mesela ilk giriş sonra dans sonra nikahmı yoksa ilk nikah sonra dansmı?

YAA BENİM SORULARIMA KİMSE CEVAP VERMEMİŞ Çok üzgünüm çoook

1. evraklarınla birlikte nikah dairesine gittiğinde yani başvuru yaptığında, salonda olucak nikah diyosun, onlar hallediyo..
2.2 ay öncesi olursa iidir, yabi önce düğün salonunu tutmak şart...
3. Benim düğün 8 de başladı, 10 da nikah kıyıldı...yani önce dans ve diğerleri....​

YAA BENİM SORULARIMA KİMSE CEVAP VERMEMİŞ Çok üzgünüm çoook

canım bende istanbulda oturuyorum.06 haziranda düğünüm var.2 hafta önce gittiğimizde nikah memurunu düğün salonuna getirmek için zor yer bulduk. Yani dolmuştu. Ama küçük bir ilçedeysen yer bulursun.
Ne kadar ödediğimizle ilgili olarak da; eğer çiftlerden biri o belediyede ikamet ediyor ve düğün salonuda o ilçedeyse 150-200 civarı bişey alıyorlar.
Ama düğün salonu ilçeden farklı bir yerdeyse fiyat 3'e katlanıyo.kilometresine göre para alıyorlar. Bir arkadaşım 600 verdi 2 ay önce.
Bende sizler gibi önyargıyla gittim. Ama 150 verdik çıktık. Bi de düğün sırasında nikah memurunun cebine bişeyler sıkıştırırsanıziyi olur dediler.
bunların dışında haftaiçi nikah salonunda nikah kıydırmak 30 YTL.
Tabi bu söylediklerim İstanbul için geçerli.Farklı şehirleri bilmiyorum :(

deniz yıldızı bilgilerin için teşekkür ederim
simaer sanada teşekkürler yani sen 4 ay önceden mi gün aldın sanırım istanbulda oturanlar 3-4 ay önceden gün almalı öylemi
bu arada arkadaşlar deniz yıldızı arkadaşın nikahı dans eğlenceden sonra yani 2 saat sonra kıyılmış sizlerinde mi öyle oldu yani ben ilk girişte dans edilip sonra nikaha geçildiğini biliyordum
sizlerin nasıl oldu anlatırmısınız?

senin zamanından bu zamana çok şey değişti demekki inan şimdi 130 dan başlıyor 300-500 ne koparırlarsa istiyolar senağlama

2.5 senede bu kadar çok fiyat farkı,söyleyecek söz bulamıyorum...her konuda devlet, milleti soymaya devam ediyor,pesss

deniz yıldızı bilgilerin için teşekkür ederim
simaer sanada teşekkürler yani sen 4 ay önceden mi gün aldın sanırım istanbulda oturanlar 3-4 ay önceden gün almalı öylemi
bu arada arkadaşlar deniz yıldızı arkadaşın nikahı dans eğlenceden sonra yani 2 saat sonra kıyılmış sizlerinde mi öyle oldu yani ben ilk girişte dans edilip sonra nikaha geçildiğini biliyordum
sizlerin nasıl oldu anlatırmısınız?

benim kuzenimin hemen ilk başta nikah oldu sonra dans ile devam edildi

Back