• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ne olursunuz yardım edin bana çok kötüyüm :(((

yllka

UMutlarım yeşeriyor
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.129
9
116
36
İstanbul
ya nrden başlasam bilmiyorum ama 3 buçuk yıllk ilişkim bitti senağlama vede anlamadğım bi sebep uğruna herşey çok iiydi birden sevgilim bana soğuk davranmaya başladı msjlarıma soğuk yantlar verdi.senağlama ara verelim dedim kabul etti. aradan 3 gün geçti bitti dedi bana yüzyüze konuşmak için yanına gittim. bıktım tawırlarından triplerinden dedi.. ısrar ettim barıştı bnmle.. yanına gittğimde ilk önce gel falan dedi snra gelme gelirsen yüzünü görürüm fikrim değişir dedi ben ama inatla yanına gittim..snra planlar yaptık 14 şubatla ilgili bi baktım 13 şubatta ayrıldk:çok üzgünüm: offf snra msnden falan sildi bni sebep ise unutmamı istiyormuş üzülmemei görmek istemiyormuş.. 3 4 hafta geçti aradan geçmiştir siniri dedim yine mesafeli davrandı bana buluşalım die üstüne gittğimde bana demedğini bırakmadı onursuz gurursuz karaktersiz neler neler :çok üzgünüm: ben ona hiç bi cwp vermedim. saygımı bozmadım telefonla aradığımda konuşmak istemiyorum seninle msj falan atma dedi ve o gün bugün hiç arayıp sormuyorum.. kızlar biz ciddi düşünüoduk aileler falan biliyordu.. herşey o kadar güzel giderken 1 gün içinde insan nasıl değişir.. nasıl eskisi kadar sevemez bni önceden mi karar verdin ayrılmaya hayır dio başka birimi war diyorum hayır dio sebep ne diyorum sıkıldım bunalttın beni diyor.. kızlar napcam ben yaa dönsün istiyorum bi yandanda çok kızgınm insan eşim dediği bi kıza nasıl böle davranabilir.. hiç arayıp sormuyor unuttumu bni ne olcak bu halim bnm ya senağlama

uzgunum canim ama bana kalirsa ailesi istemedi ya da baska birisi varq

ailesi biliyordu.. annesi falan hepsi evlilik konusunda konuşuyorduk.. başka biri war konusuna gelince çok yakın arkadşlarımız war kimse yok diyorlar hayatında.. yani başka biri yok :((:çok üzgünüm:

canim durduk yere bunaldim diye kimse evlencegi kizi terketmez.
arkadaslarina cok guvenme arastirmani kendin yap.

demmekki o kadarda ciddi diildi.işler ciddiye binince geri çekilmek zorunda kaldı.sana eskiden yakın davranmasınıda seni tavlamak olduğu içindir diye düşünüyorum.

yaptım canım ya :(( bunaldım diyo bana bunalttın beni falan diyor ki bunaltmadım haftada 1 görüşüyorz onun haricinde msjlaşıyoruz ama bana kendisi bile yemn ediyor hayatımda hiç kimse yok uzun züre böle olcak dedi çünküü bn böle mutluyum diyor napcam döner mi hiç bilmiyorum hatam yok çnkü bunaltma haricinde:1rolleyes:

hayatım bizim ilişkimiz ilk 1 aydan bu yana ciddi. yani geri çekilme gibi sebep yok ama bi anda soğudu bunalttın bni dedi bnde bi dönem geçirio die üstüne gitmiyorum yoksa bütün ailesiyle tanştık beraber gidiyorduşk davetlere vs yani bir anda unut bni dedi üzülmeni istemiyorum falan dedii.. insan çok aşık olduğu birinden bi anda soğurmu yada şimdi ne yapmalıyım döner mi hiç bilmiyorum kızlar:çok üzgünüm:

ne anlamda bunaltmışsın onu?

Yazdıklarını okurken sinirlendim, insan sevdiğinden emin olduğu, ciddi olduğu, eşi olmasını istediği bi kızı sadece bunalttın beni diyerek nasıl bırakır? Aslında ayrılmak son düşünülecek şey olmalı, bunalttıysan onu mesela sana biraz rahat bırak beni düşünmek istiyorum diyebilirdi. Kestirip atılmazki böyle...

yasiniz kac peki merak ettim?
yani aciklama yapmamasi cok sacma olmus nedir gelecek gormuyordur evlenmek istemiyordur olabilir yani ama bi aciklama yapmasi lazimdi neticede.
aciklama senin hakkin adam gibi bi acklamayi hakediyorum bunaltttigimi da sanmiyorum bana gercek nedenini ne olursa olsn soylemelisin de.
sen kabul eder gozuktukce adam hepten sallamamis belli ki ama cok haksiz bir muamele bu.

yaşım 21 onunda yaşı 21.. yani tek sebep bu bunaldım bunalttın bni ya böle saçma sebep olurmu üstüne gidiyorum konu ne diyorum konuşamıyor yani yüzyüzede gelmek istemiyor çnkü eğer seni görürsem fikrim değişir dio yani beni görünce bi garip oluyormuş :( ama git söle diyorsunda her aradğımda azar mı işiteyim arama bni istemiyorum bilmem ne diyor.. sebep bu yanii oratada ne aldatma war nede yanlş bi davranışım herkes arama sorma köpek gibi pişman olur çnkü hatan yok sen aradıkça iice kaçar diyorlar gerçekten sıkıldım :(

yasiniz da kucukmus... valla bana oyle geliyo ki kucuk beyin cani sklmis.

ufff erkekler iste ya

evet küçüük beyin canı skılmış..ne yapmalıyım peki unutup gideyimmi yoksa bekleyim mi biraz ya gerçekten bnm için onca çaba harcayan evlilik gibi ciddi bi şey düşünen biri nasıl olurda bi anda bni seviyormusun dedğimde hayır der :(( biz bi defa daha ayrıldk bi 4 ay yine döndü gerii ve çok değişti önceden ciddi pek düşünmüyorum dediği ailesni ciddyim artık 3 sene içinde evlenicez diyordu ve aşka inanmam ben diyip sen bana aşkı yaşattın bilmem ne neler neler cnm ya çok çok iiyken bu hale gelmek acıtıyor içimi :a015:

canim tabiki acitir ama boyle dengesizliklr yapmis birisi ile sen nasil evlilik dusunebiliyorsun hayret etttim acikcasi..
bu saatten sonra sebep bildirmeden ayrilmis birisi agzi ile kus tutsa yaranmamasi lazim sana acikcasi.

degilse kendine yazik edersin gibime geliyor.
her kafasina esen yol arkadasini yolda birakcaksa nerde kaldi sevgi saygi merhamet?
once insani degerlere sahip olmali kisiler....

canım onu kıskanıyo ve bunu ona belli ediyomuydun erkekler pek hoşlanmaz kıskançlıktan ama kendileri kıskanınca oluyo ama

klasik bir yöntem kullanacaksın, kendini geri çekeceksin, o muydu bu muydu diye sorulara boğmayacaksın, rahat bırakacaksın, hatta seni merak ettirecek kadar.. Her zaman işe yaramıştır bu. Yaramadı diyen varsa azınlıktır.

çok haklısın doğru söylüyorsun cnm ama sebep yok ortada ah bi sebebi bilsem bir dak durmam ama bunalmak ne ya çok koyuyor insana gerçekten döner mi sence ?? bi dönem geçirio dicem ama benmde skldığım zmnlar oldu yeter dediğim ama asla terk etmek aklımdan geçmedi vede bana çok büyük konuşuo dönmiycem sana barıışmıycaz çıkmıycaz bilmem ne geçen ayrıldğımdada aynı şeyi söyledi döndü asla dönmem dedi bide bu sefer dönme gibi bişeye ben bile inanmıyorum ama erkek milşlşeti bu döner dolaşır yine gelir

kıskanma pek olmaz canım bende ama onda aşırı derecede tatile bile gitmeme karıışırdı cafeye gittğimzde biri bana baksın hadi başka yere gidelim der ikimizde ünw okuyan insanlarız ama neden böle yaptı bilmiyorum.. esincim bnde artık ole yapıyorum kendimi geri çektim hep geri geldi yine geri gelecek hatam yok çnkü ama geldğinde beni bulurmu bilemem ama dönmesini istiyorum ders vermek için :kızgın:

sen iradene hakim ol biraz, arama, tarih tekerrürden ibarettir, geri dönecektir, ama bu geri dönüş gerçekten bir daha bırakmamak üzere bir geri dönüş olmalı, restini çek

başka biri yok :)) kimseyle çıkmıycam diyor bana uzun süre yanlz takılıp kafa dinleyeceğim diyor ole başka birileri ile zmn geçirecek bi insan değıl sayılı insanları hayatına sokar o genelde..ama bilemem annesi bana kimse yok biraz dinlesin kafasını seviyorsa kesin döner ki seviyor seni diyor inanın kızlar beynim durdu şu 1 aydr :(

Back