Aynen öyle canımEşinizin ailesi mi sorun?
Et tırnak ayrı olmak bişey bu öyle bişey değil keşke detaya girebilsem geçmişte kaldı ve ben kındar değilim bana sataşan orda burda ileri geri evliliğim hakkında konuşanlarda onlardı :) bunlar ayrı mevzular zaten ben görüşmiyorum belirtmiştim görüşmicem de yüzlerine de eskisi gibi olmayacağımı söylemiştim kendilerine. Sadece eşim bana yapılanı unutmasın istiyorum 3 yıl boyunca psikolojik şiddet gördüm ben kolay değil.. asıl benim öğrenmek istediğim şey siz bazı olaylarda sakinliğinizi nasıl koruyorsunuz ?esinin ailesinden nefret ediyorsan görüşme. onlar et tirnak. aile icinde neler neler unutulur.
bosuna dememisler kardeş kardesi bıçaklamış, sonra dönüp kucaklamis:)
benim dedemler de kardeşleriyle bahcenin on santimi yüzünden kanli bıçaklı olmuslardi. neler neler yasadilar, ne rezillikler. Bunca seyin üstüne nasil yuzyuze bakarlar dedik, biri büyük bir saglik problemi gecirdi, digeri yanindan ayrilmadi - baristilar.
boyledir yani bu ulkede aile iliskileri. senin icin s.tirib.ktan sacma salak insanlar. Ama onlar ortak DNAlari paylaşıyorlar, hayatinin ilk 20 yili ayni evde gecmis. silip atamiyorsa bundandir. kendi ailenle ilgili bir sorun yasarsan sen istersen - kindarsan silersin kendj anneni - kardesini. ama esin silmiyor diye laf edemezsin bence.
unutmaya calis ve dua et de cocugun görümcene/ kaynanana benzemesin:) sonucta onlar da ortam DNA paylasacak.
senden bagimsiz onlarin da bir iletisimi olacak. belki cocugun da onlari sevecek... begensen de begenmesen de onlar aileler iste. cok tiksiniyorsan ortak dnadan cocuk yapmadan ayril kurtul:) yok ayrilamiyorsan da esini darlama. et tirnak meselesi
İnan bana bende yapmak istiyorum ama içimden yaşıyorumSanırım böyle durumda tüm sinirimi kocamdan çıkartırım.
Haklısın evet telefonunda gördüm ordan biliyorum görmemek iyi ama unutmamasını istediğim şeyler varEşinizin o kişiyle telefonda konuştuğunu nasıl öğrendiniz?
Kendiniz bakıp gördüyseniz bundan vazgeçerek başlayabilirsiniz. Bu konuşmayı bilmenin öfke duymak dışında size bir faydası olmamış. Eşiniz söylediyse bu konuşmalar dahil ailesiyle ilgili hiçbir şeyi bilmek istemediğinizi söyleyebilirsiniz.
amaaan esin besbin kere unutmus iste. şöyle düşün esinin ablasi sacini cekse ölüm doseginde bile hatirlarsin, kinin diri olur. ama kendi ablanla kim bilir kac sac teli birbirinizin avucunda kaldi da unuttunuz gittiniz.Et tırnak ayrı olmak bişey bu öyle bişey değil keşke detaya girebilsem geçmişte kaldı ve ben kındar değilim bana sataşan orda burda ileri geri evliliğim hakkında konuşanlarda onlardı :) bunlar ayrı mevzular zaten ben görüşmiyorum belirtmiştim görüşmicem de yüzlerine de eskisi gibi olmayacağımı söylemiştim kendilerine. Sadece eşim bana yapılanı unutmasın istiyorum 3 yıl boyunca psikolojik şiddet gördüm ben kolay değil.. asıl benim öğrenmek istediğim şey siz bazı olaylarda sakinliğinizi nasıl koruyorsunuz ?
Benim etrafımda gördüğüm kadarıyla kardesler arasında vaktinde çözülmez dediğimiz buzlar eriyor. Erkeklerin olaylara bakışıyla kadınlarınki çok farklı zaten. Siz üç yıl psikolojik şiddet gördüm demişsiniz, bu abartı değilse, eşinizin de izniyle olmuş. Bu adamdan bir şeyleri unutmamasını beklemek gerçekçi değil. Sizi görüşmeye zorlmaması yeterli. Böyle düşünüp gerisini umursamayacak, eşiniz kiminle görüşmüş irdelemeyeceksiniz.Haklısın evet telefonunda gördüm ordan biliyorum görmemek iyi ama unutmamasını istediğim şeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?