KIZLAR,NASIL DAVRANMALI VE NE YAPMALIYIM?

cok sevindim.
Peki kizinin okulda problemi var mi ?
Yani ne bileyim olay duyulmadi dimi ?
Okula gitmekten cekiniyor mu mesela ?
Hayir cnm.okulda hic bir sorun yok.kizimin en yakin arkadasi ile ilgili konustum.anne hic erkek arkadasi olmadi.cok iyi bir kiz,dedi.peki senin bu davranislarinda dolayi neden seninle arkadas. Bilmiyor ki anne.dedi.

Anne,arkadasima dedim ki ben ailemi cok uzdum.arkadasimda anlatmak istermisin,dedi.hayir dedim.hatamin farkina vardim..arkadasim da o zmn ne yapman gerektigini biliyorsun dedi,bana.bende evet dedim.....o kadar.
Bende peki sen bu aralar rehber og.cok vakit geciriyorsun.dikkat cekmmedn mi.sormadimi arkadaslarin.hayir.her kez gidiyor dedi...allaha sukur cok degisti.anne sunu yapalim,anne yardim istermisin.anne yapilacak br sey varmi....farkina varmasicok guzel.szlerede cok tesekkur ederm.sizer hep benm yandaydniz.

Hayir cnm.okulda hic bir sorun yok.kizimin en yakin arkadasi ile ilgili konustum.anne hic erkek arkadasi olmadi.cok iyi bir kiz,dedi.peki senin bu davranislarinda dolayi neden seninle arkadas. Bilmiyor ki anne.dedi.

Anne,arkadasima dedim ki ben ailemi cok uzdum.arkadasimda anlatmak istermisin,dedi.hayir dedim.hatamin farkina vardim..arkadasim da o zmn ne yapman gerektigini biliyorsun dedi,bana.bende evet dedim.....o kadar.
Bende peki sen bu aralar rehber og.cok vakit geciriyorsun.dikkat cekmmedn mi.sormadimi arkadaslarin.hayir.her kez gidiyor dedi...allaha sukur cok degisti.anne sunu yapalim,anne yardim istermisin.anne yapilacak br sey varmi....farkina varmasicok guzel.szlerede cok tesekkur ederm.sizer hep benm yandaydniz.

Cok sevindim senin adina.
Kolay seyler yasamadin.
Kizin da anlamis yaptigi hatayi,
insallah bir daha da hata yapicagini zannetmiyorum kolay kolay
Ergenlik iste, anlamiyorlar bazen yaparken.
Ama piskologa devam etmenizi tavsiye ederim

Ben yeni gördüm ilk mesajını ve son msjnı okuyabldm sadece.ben bir rehber öğretmen olarak ne yazıkkı sizin kızınız gibi çook öğrencim oldu.tek tek onları takibe alıp düzeltmeye calışıyorum.aileler kabul etmıyo ve internette yaptıklarını çok takip edemiyorlat ve hemen kandırıyo çocuklar ne yazık ki.ben internette ne yapıyo dışarda ne yapıyo takip ediyordum.ajan öğrencilerim de vardı:)
Umarım dediğiniz gibi düzelmiştir.kısa bi dönemlik deildir insallah.

kendi ergenliğim aklıma geldide hersey özentiyle baslıyo malesef onun etegi kısa benımde olmalı o sigara içiyo bende içmelıyım çevrende mutlaka erkek arkads olmalı ki kızlarla konuscak konun olmalı bunlar olmazsa eziksindir..Allah yardımcınız olsn

Ben yeni gördüm ilk mesajını ve son msjnı okuyabldm sadece.ben bir rehber öğretmen olarak ne yazıkkı sizin kızınız gibi çook öğrencim oldu.tek tek onları takibe alıp düzeltmeye calışıyorum.aileler kabul etmıyo ve internette yaptıklarını çok takip edemiyorlat ve hemen kandırıyo çocuklar ne yazık ki.ben internette ne yapıyo dışarda ne yapıyo takip ediyordum.ajan öğrencilerim de vardı:)
Umarım dediğiniz gibi düzelmiştir.kısa bi dönemlik deildir insallah.
Ins.davranislari daim olur.ve ben inaniyorum duzelecegine.

kendi ergenliğim aklıma geldide hersey özentiyle baslıyo malesef onun etegi kısa benımde olmalı o sigara içiyo bende içmelıyım çevrende mutlaka erkek arkads olmalı ki kızlarla konuscak konun olmalı bunlar olmazsa eziksindir..Allah yardımcınız olsn
Peki nasil farkina vardiniz yaptiginizin yanlis olduguna.

Peki nasil farkina vardiniz yaptiginizin yanlis olduguna.

malesef büyüyünce farkettim ne cahilmişim dedım..şunuda söylemek isterim özgür yetişen bi kız olarak kızlarımıızı özgür bırakmayalım bu ona iyilik değil kötülük oluyo herzaman..zaten 19-20 yasından sonra herseyı anlıyo bu yastan sonra yapsa bile kendı istediği için yapar baskasının gönlunu hoş tutmak iiçin değil..oda sizi tam olarak bu yaslarda anlamıcak bıkac yıl gecmesı lazım dilerim olmaz ama çevresınden darbe yedikçe nekdar haklı oldugunuzu anlar elbet..

Zamn degisti simdi gencler genelde boyle.. sosyal paylasm siteleri keske hic olmasaydi.. insanlar gösteris meraklisi oldu..øzenti budalasi oldu.. insanlar diyorum sadece kucukler degil koca koca adamlar kadinlar surekli gezdikleri tozduklari yerlerin yedikleri yemeklrrin fotolarni paylasp duruyolar.. ne kadar begeni alirlarsa o kdr egolari tatmin oluyor ne kadar uzucu..

ergenlik zamani bunlar. yaptiklarinin sacma oldugunu buyudukce, zamanla anlayacak.
cok pinpirikliyim demissin, sanirim biraz da tutucu bir aileniz var. bunlarin yaninda, disardaki o hayat ona daha cazip geliyor. sikmadan bogmadan baski yapmadan onu disariya yoneltmeden halletmelisiniz.
zorlanirsaniz bir uzmandan yardim alin.

ben de lisede öğretmenim.çocuklarım facebook ta ekli bende,bazı öğretmen arkadaşlar buna karşı.ama ben facebookta çocuklarımı takip ediyorum.bir kaç kız öğrencimin 40 yaşındaki adamlarla ilişkilerini öğrenip müdahele ettim.sürekli takipteyim,sapık çok malum allah korusun

ergenlik zamani bunlar. yaptiklarinin sacma oldugunu buyudukce, zamanla anlayacak.
cok pinpirikliyim demissin, sanirim biraz da tutucu bir aileniz var. bunlarin yaninda, disardaki o hayat ona daha cazip geliyor. sikmadan bogmadan baski yapmadan onu disariya yoneltmeden halletmelisiniz.
zorlanirsaniz bir uzmandan yardim alin.
Ailem cok modern.pipirikliyim ben.cocuklarimi kaybedicem,calacaklar kaygisi tasiyan bir ruh halim var.

ben de lisede öğretmenim.çocuklarım facebook ta ekli bende,bazı öğretmen arkadaşlar buna karşı.ama ben facebookta çocuklarımı takip ediyorum.bir kaç kız öğrencimin 40 yaşındaki adamlarla ilişkilerini öğrenip müdahele ettim.sürekli takipteyim,sapık çok malum allah korusun
Ay ne kotu durumlar bunlar.neden boyle bir nesil olduk bilemiyorum.simdi her sey daha rahat,cocuklarimiz her istedigini elde edebiliyorlar.ne istiyorlar anlamadim.onlari siksak birdert,sikmasak bir dert....bilemedim ben.

Back
X