kizlar napicam ben

ezba77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
3.264
1
116
Almanya
kisaca anlatayim kizlar bu benim ikinci evliligim esiminde benim ilk evliligimden cocugum yok esimin 2kizi var biz almanyada yasiyoruz esim ben ve annesi ayni evdeyiz ve habire malesef kaynanayla catisiyoruz laf sokup duruyo ve konu esime ulasinca kim hakli kim haksiz bakmaz herzaman annesi haklidir ve agzina geleni soyler bana bugun yine cok kotu seyler soyledi mevzu kizin agzini yemek yedikten sonra kaynananin eliyle silmesi buarada 1tane kizimiz var ve ben hamileyim suan soylediklerinin bagzisini soyleyiyim sen annemi istemiyosun huzursuzluk cikartiyosun sen annemi nasil goruyosan bende seni ogle goruyorum trye gittigimizde birakirim seni orda 3 5 ay deneriz baktim duzeldin duzeldin duzelmedin ayriliriz eski eside ayni ... mus bende ayni ....musum bin tane kari bulunurmus bitane anne bulunmazmis daha neler neler ben simdi napicam annem kalp hastasi ve bidaha senin ayrildigini duymaktansa olmeyi yeylerim dedi gecen bana aglamaktan gozlerim sisti napicam ben

ksura bakmada kocan cok terbiyesizmiş...diğer eşiyle neden ayrıldıgıda belli oldu böylece....bu kadar anneci olunmaz ki canım

eşin hala 2.yi boşarım 3.yü alırımın derdinde.. çok ayıp.... öbür mutsuz evliliğinden ders almışmı yahuu

bir offf dedim yazınızı okuyunca bu lafları duymaktansa bende ölmeyi yeğlerim deyin annenize anlatın bana bunları dedi diye ne demek yaaa siz annesine çok mu ağır konuştunuz merak ettim bu kadar lafı söyleyecek ne olay oldu aranızdaki diyalog neydi olayı anladıkta konuşmaları söylememmişsiniz((çok üzüldüm açıkçası...

Esiniz ile severek mi evlendiniz yoksa görücü usulüyle mi? Esinizin kullandigi kelimeler hic hos degil maalesef..

eşin hala 2.yi boşarım 3.yü alırımın derdinde.. çok ayıp.... öbür mutsuz evliliğinden ders almışmı yahuu

2 evlilik yapıyorsan 1. de ders alman gerekmezmıydı? 2. evliliğinde aynı hataları yapmazsın dimi ..ama bu adamın ilk evliliği bellıkı anası yüzünden bozulmus 2. evliliğide yine anası yüzünden sarsılıyor bu adam degıl 2 12 evlilikte yapsa anlasamaz...anasını ayırmadıgı müddetce huzur yok

Allah yardımcın olsun...
Üzüldüm senin adına, gerçekten... Ama eşin hakikaten hoş şeyler söylememiş ve tabirleri çok yanlış...
Fazla anneci belli, sen suyuna giderek ancak onu dizginleyebilirsin, başka türlü hem kendin hem de ailen üzülecek.
Allah senin ve evlatlarının yardımcısı olsun canım...

burda okuyorum ve o kadar şaşırıyorumki bu erkeklerin anne düşkünlüğüne hiç böyle şey görmedim:S yazık bide hamilesiniz resti çekin biraz yada kaynanayla arayı düzeltmeye bakın

ben o muşları doğrumu anladım acaba :26:
keşke ikinci evliliğinde daha dikkatli olsaydın kaynanayla oturmayı kabul etmemek gibi....
ben karşımdayken dayanamıyorum ALLAH yardımcın olsun gerçekten işin çok zor

ben agir konusmam canim sadece anne kizin agzini elinle silme dedim oda iste ben oyle bisey yapmmam sen nasil bisey sin felan dedi hep der bende nasil biseyimki dedim hep aynisini soyluyosun

Bence anneniz böyle ezilmenizden, hakaretlerle karşı karşıya olmanızdansa ayrıldığınızı duymayı tercih eder.
Arkanıza bile bakmadan kaçın.

koca adam bu kadar ana düşkünüyse anasıyla yaşasın, yaşlansınlar... ne diye başka kızların günahına giriyor...
madem anasına bu kadar deli divane... karısına deger vermeyecekse neden başka kadınları almanın derdinde.....

Son düzenleme:
oyle sabahdan beri agliyorum bende annesi kizimin agzini eliyle siiyo bende silme dedim oda iste ben oyle bisey yapmam nasil bisey sin sen dedi hep der senin gibisini gormedim diye bende ne varmis bende derim
Esiniz ile severek mi evlendiniz yoksa görücü usulüyle mi? Esinizin kullandigi kelimeler hic hos degil maalesef..
severek evlendik canim

amin canim cok zoruma gitti

ben agir konusmam canim sadece anne kizin agzini elinle silme dedim oda iste ben oyle bisey yapmmam sen nasil bisey sin felan dedi hep der bende nasil biseyimki dedim hep aynisini soyluyosun

bu mudur size bu kadar ağır lafları söyleten konu gerçekten şoktayım bir adam karısına bu kelimeyi yakıştırıyorsa o zaman kendiside p...k yani ilk defa bu kelimeyi kullanıyorum inanın allah yardımcınız olsun ama ne olursa olsun ben o evde durmazdım 1 dak. a bile((

arkadaşım ben kimseye akıl vermekten hoşlanmam ama öncelikle rabbim yardımcın olsun
ben 7 aydır bebek istiyorum malesef olmuyor çok yoruldum ve mutsuzum yineden şükür ediyorum ve hep şöyle düşünüyorum sanki hamile kalsam bütün dünyayı kurtarabilicek gibiyim benden sana tavsiye o içindeki orda olduğu sürece bütün dünyayı kurtarabilirsin tabii ki kendinide
yüreğinin sesini dinle yeter

canim biz evlenirken sadece kisin bizle kalcak diye konustuk sonra degisti ben deyincede dediysem demisim ne olcak simdide bizle kalcak diyorum dedi

canim kelimeyi yanlis anlaladin saniyorum b k dedi

şu yazdıklarınızdan o kadar cok ders cıkarılacak şey var ki...birşey merak ettim eşinize ilk eşinden neden ayrıldıgını sordunuz mu hiç?

Bu 2. evliliklere çok dikkat etmek gerekiyor.
Annem de bekar şuanda 2. evliliğnde çok iyi seçmesi lazm maalesef.
Kötü oluyor

çok zor bir durum hamilesinde biraz alttan almanda fayda olur bence sabret derim Allah büyük.dua et boşanmak kolay ama kalıp mücadele etmen lazım benim teyzemde böyleydi sabretti şimdi kaynanası kocası deli divane oluyo uğruna.biraz daha sabret derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…