• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar napicam ben

kusura bakmasın o eşin olacak adam amma çokk sinirlendim kadınlara dil uzatıyor ama kendısının annesıde bır kadın..

Neden esiniz bu kadar terbiyesizlik yapabiliyor biliyormusunuz.
Kesinlikle ilk esi Türkiye de kalmis, cocuklarida esiniz kendi almis yanina, böylece ne eski esine nafaka ödüyor nede cocuklara para.
Ama siz sakin papuc birakmayin.
Ne demek seni götürüp Türkiye ye birakirim.
Almanya da kalir bir ev tutar nafakami alir catir catir yerim deyinde görsün o bi gülünü.
Alman kanunlari bosanan erkegin ümügünü üzüyor, bunun icindir ki Alman erkekleri evlenmeye korkar ya bosanirsak diye.
Yani bir bosanma olur sizde ayri ev tutar ve cocugunuzuda yaniniza alirsaniz esiniz yandiki ne yandi.
Onun icin size " götürüp Türkiye ye birakirim" diyor anasinin akilli oglu.

Allah yardımcın olsun gerçekten 2. eşten boşanmak daha zor..kadınlara hep bi toplum baskısı..eşin de tam dayaklıkmış ya..böyle kaynanaları da anlamıyorum sonuçta sen de bi ana kuzususun oğlunu biraz frenlemesi gerekirken dolduruyor anladığım kadarıyla

ikinci evliliğim aman kimseye laf gitmesin o üzülmesin bu bilmem ne olmasın diye hayat boyu bu hakaretlere mahkum yaşayacak değilsin canım arada hiç saygı kalmamış bir kere insan düşmanına söylemez o lafları
bebeğimi kendim büyütebilirim diyorsan o güvenin varsa bırak derim ben zaten adam seni gözden çıkarmış......

böyle anne bağımlısı erkekler ne diye evlenirler bilmem ki.okurken sinir oldum canım.hamileymişsin sana boşan yada boşanma diyemem ama erkekler zor değişir bu belki yıllarını alabilir.Allah sana sabır eşinede akıl fikir versin.çok cahil biriymiş ilk evliliğinden hiç ders çıkarmamış.umarım bundan sonra biraz vicdanlı olur

Neden esiniz bu kadar terbiyesizlik yapabiliyor biliyormusunuz.
Kesinlikle ilk esi Türkiye de kalmis, cocuklarida esiniz kendi almis yanina, böylece ne eski esine nafaka ödüyor nede cocuklara para.
Ama siz sakin papuc birakmayin.
Ne demek seni götürüp Türkiye ye birakirim.
Almanya da kalir bir ev tutar nafakami alir catir catir yerim deyinde görsün o bi gülünü.
Alman kanunlari bosanan erkegin ümügünü üzüyor, bunun icindir ki Alman erkekleri evlenmeye korkar ya bosanirsak diye.
Yani bir bosanma olur sizde ayri ev tutar ve cocugunuzuda yaniniza alirsaniz esiniz yandiki ne yandi.
Onun icin size " götürüp Türkiye ye birakirim" diyor anasinin akilli oglu.

yok canim ilk esi burda ve cocuklari ilk esinde esim yuklu miktarda nafaka oduyo oyuzden zarzor geciniyoruz yani herseyi bildigi halde oyle konustu

Eşinizin ne olduğu zaten belli de , anneniz de en az eşiniz kadar hatalı, sizi 2. mutsuz bir evliliğe mahkum edecek kadar bencilce düşünmüş.Ne demek senin yine ayrıldığını duymaktansa ölmeyi tercih ederim? Evladım istersen mutsuzluktan geber ama ellere laf düşürme, bana gelme demek bu.

Kayınvalideyle hiç muhattap olmayın , az iletişim kurun, karışmayın, bırakın eliyle silsin, siz kızınıza doğrusunu öğretin başka bir yerde. Ve ölmesini bekleyin, ekonomik gücünüz yoksa yapacak başka bir şey yok.:50:

mesele kendi agzini eliyle silmesi degilki canim benim kizimin agzini eliyle siliyo bende yapma diyorum diye oldu zaten olanlar

eşin annesiyle - babasıyla yaşamak çok zor bişey anırım. ben çok mutluyum diyenine rastlamadım. bi de eski eşi de ... muş, siz de ...muşsunuz kısmına takıldım. tahmin ettiğim iğrenç kelime mi o? normal ilişkilerde bile saygı bitince geri dönüş çok zor, evlilikte daha zordur diye tahmin ediyorum :50:

Eski karısına ödediği, nafakadan zor geçiniyorsunuz demek ...

Boşa bu adamı, al nafakayı... Kalsın ortada donuyla adi adam ! :47:

kisaca anlatayim kizlar bu benim ikinci evliligim esiminde benim ilk evliligimden cocugum yok esimin 2kizi var biz almanyada yasiyoruz esim ben ve annesi ayni evdeyiz ve habire malesef kaynanayla catisiyoruz laf sokup duruyo ve konu esime ulasinca kim hakli kim haksiz bakmaz herzaman annesi haklidir ve agzina geleni soyler bana bugun yine cok kotu seyler soyledi mevzu kizin agzini yemek yedikten sonra kaynananin eliyle silmesi buarada 1tane kizimiz var ve ben hamileyim suan soylediklerinin bagzisini soyleyiyim sen annemi istemiyosun huzursuzluk cikartiyosun sen annemi nasil goruyosan bende seni ogle goruyorum trye gittigimizde birakirim seni orda 3 5 ay deneriz baktim duzeldin duzeldin duzelmedin ayriliriz eski eside ayni ... mus bende ayni ....musum bin tane kari bulunurmus bitane anne bulunmazmis daha neler neler ben simdi napicam annem kalp hastasi ve bidaha senin ayrildigini duymaktansa olmeyi yeylerim dedi gecen bana aglamaktan gozlerim sisti napicam ben

kırmızılı cumleden hıc bırsey anlamadım .ılk evlılıklerınızden ıkınızın de cocugunuzun olmadıgı belırtıp sonra da,

esınızın 2 kızı oldugunu belırtmıssınız

burayı anlamadım ,bıraz acıklık getırırsenız sevınırım .

bu adama sanırım annenız ıcın katlanmak zorundasınız :(

bırsey dıyemem ama bu adam ve annesı pek katlanılır tarzdan gorunmuyorlar .

adamda kı ozguvene baksana ,senı bosar baskasını alırmış(!)

adam bosayıp bosayıp yenısını almayı hobı halıne getırmeye nıyetlı .

annesını de tebrık edıyorum,acaba özel bır çaba harcamıs mı boyle evlat yetıstırmek ıcın !

allah bılır ogluyla boburlenıyordur .

kendı oglu bır anne adayına bunu yapıyor ıse ,acaba ılerı de ona neler yapmayacak!

yazık hem o anneye hem eşe:20:

Son düzenleme:
öyle kolay değil 2. boşamak 3. almak, kadınlarda evlenirken sicili temz erkek istiyor, kimse kimseyi çekmek zorunda değil, alttan almaya çalış bitanem sen kayınvalideni, hamilesin üstelik kıyamam sana, anlayış gerekiyor rahat etmem gerkiyor, sen şu an bi melek taşıyosun karnında etkilenmesin o güzellik bu duurmlardan, tmm de geç git canım, eger çok boşamaya meraklıysa eşin boşasında görsün gününü o kadar kolay değil tatlım sen sıkma canını Allaha güven dualrın Allah katında çok makbul, sağlıkla bebgini kucagın al canım inşAllah

Aldiris etmesen iyi olur kaynanana
birde esine yansitmasan canim

gunaydin kizlar hamile bir kadina bu kadarda agir laflar edilirmi ya acaip morelim bozuldu canim ya aldiris etme desem sen o kisiyle yasiyosun bosver caniz ezdirme kendini o kadar o 3 yu bulursa sen besinciyi bulursun nolcak patavatsiz normal almanyada simarik buyutulmus dermisim :47:

mesele kendi agzini eliyle silmesi degilki canim benim kizimin agzini eliyle siliyo bende yapma diyorum diye oldu zaten olanlar

Anladım canım, kadın kendi eliyle kızının ağzını silmiş. Ben de diyorum ki, takılma buna, sen kızına başka yerde öğret, kızım elimizi ağzımızla silmemeliyiz diye. Ya da o silsin, sen sonra bi de ıslak bez, peçete, neyse artık üstüne bir de onla sil. Kadına birşey diyip de üzerine sıçratma. Sinir oluyorsundur anlıyorum ama nihayetinde kızın bu davranıştan dolayı ölmez diye düşünerek kendini rahatlat.

kırmızılı cumleden hıc bırsey anlamadım .ılk evlılıklerınızden ıkınızın de cocugunuzun olmadıgı belırtıp sonra da,

esınızın 2 kızı oldugunu belırtmıssınız

burayı anlamadım ,bıraz acıklık getırırsenız sevınırım .

bu adama sanırım annenız ıcın katlanmak zorundasınız :(

bırsey dıyemem ama bu adam ve annesı pek katlanılır tarzdan gorunmuyorlar .

adamda kı ozguvene baksana ,senı bosar baskasını alırmış(!)

adam bosayıp bosayıp yenısını almayı hobı halıne getırmeye nıyetlı .

annesını de tebrık edıyorum,acaba özel bır çaba harcamıs mı boyle evlat yetıstırmek ıcın !

allah bılır ogluyla boburlenıyordur .

kendı oglu bır anne adayına bunu yapıyor ıse ,acaba ılerı de ona neler yapmayacak!

yazık hem o anneye hem eşe:20:

noktalama hatası. noktalama işareti koymadığı için anlamamışsın ben çevireyim.
kizlar bu benim ikinci evliligim, esimin de, benim ilk evliligimden cocugum yok esimin 2kizi var

koca adam bu kadar ana düşkünüyse anasıyla yaşasın, yaşlansınlar... ne diye başka kızların günahına giriyor...
madem anasına bu kadar deli divane... karısına deger vermeyecekse neden başka kadınları almanın derdinde.....

Yorumuna aynen katılıyorum ama sanırım adam gerçekten bir hayat arkadaşı, eş değil anasına baktıracak birini arıyor.

Back
X