- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden esiniz bu kadar terbiyesizlik yapabiliyor biliyormusunuz.
Kesinlikle ilk esi Türkiye de kalmis, cocuklarida esiniz kendi almis yanina, böylece ne eski esine nafaka ödüyor nede cocuklara para.
Ama siz sakin papuc birakmayin.
Ne demek seni götürüp Türkiye ye birakirim.
Almanya da kalir bir ev tutar nafakami alir catir catir yerim deyinde görsün o bi gülünü.
Alman kanunlari bosanan erkegin ümügünü üzüyor, bunun icindir ki Alman erkekleri evlenmeye korkar ya bosanirsak diye.
Yani bir bosanma olur sizde ayri ev tutar ve cocugunuzuda yaniniza alirsaniz esiniz yandiki ne yandi.
Onun icin size " götürüp Türkiye ye birakirim" diyor anasinin akilli oglu.
Eşinizin ne olduğu zaten belli de , anneniz de en az eşiniz kadar hatalı, sizi 2. mutsuz bir evliliğe mahkum edecek kadar bencilce düşünmüş.Ne demek senin yine ayrıldığını duymaktansa ölmeyi tercih ederim? Evladım istersen mutsuzluktan geber ama ellere laf düşürme, bana gelme demek bu.
Kayınvalideyle hiç muhattap olmayın , az iletişim kurun, karışmayın, bırakın eliyle silsin, siz kızınıza doğrusunu öğretin başka bir yerde. Ve ölmesini bekleyin, ekonomik gücünüz yoksa yapacak başka bir şey yok.![]()
kisaca anlatayim kizlar bu benim ikinci evliligim esiminde benim ilk evliligimden cocugum yok esimin 2kizi var biz almanyada yasiyoruz esim ben ve annesi ayni evdeyiz ve habire malesef kaynanayla catisiyoruz laf sokup duruyo ve konu esime ulasinca kim hakli kim haksiz bakmaz herzaman annesi haklidir ve agzina geleni soyler bana bugun yine cok kotu seyler soyledi mevzu kizin agzini yemek yedikten sonra kaynananin eliyle silmesi buarada 1tane kizimiz var ve ben hamileyim suan soylediklerinin bagzisini soyleyiyim sen annemi istemiyosun huzursuzluk cikartiyosun sen annemi nasil goruyosan bende seni ogle goruyorum trye gittigimizde birakirim seni orda 3 5 ay deneriz baktim duzeldin duzeldin duzelmedin ayriliriz eski eside ayni ... mus bende ayni ....musum bin tane kari bulunurmus bitane anne bulunmazmis daha neler neler ben simdi napicam annem kalp hastasi ve bidaha senin ayrildigini duymaktansa olmeyi yeylerim dedi gecen bana aglamaktan gozlerim sisti napicam ben
Eski karısına ödediği, nafakadan zor geçiniyorsunuz demek ...
Boşa bu adamı, al nafakayı... Kalsın ortada donuyla adi adam !![]()
mesele kendi agzini eliyle silmesi degilki canim benim kizimin agzini eliyle siliyo bende yapma diyorum diye oldu zaten olanlar
noktalama hatası. noktalama işareti koymadığı için anlamamışsın ben çevireyim.kırmızılı cumleden hıc bırsey anlamadım .ılk evlılıklerınızden ıkınızın de cocugunuzun olmadıgı belırtıp sonra da,
esınızın 2 kızı oldugunu belırtmıssınız
burayı anlamadım ,bıraz acıklık getırırsenız sevınırım .
bu adama sanırım annenız ıcın katlanmak zorundasınız
bırsey dıyemem ama bu adam ve annesı pek katlanılır tarzdan gorunmuyorlar .
adamda kı ozguvene baksana ,senı bosar baskasını alırmış(!)
adam bosayıp bosayıp yenısını almayı hobı halıne getırmeye nıyetlı .
annesını de tebrık edıyorum,acaba özel bır çaba harcamıs mı boyle evlat yetıstırmek ıcın !
allah bılır ogluyla boburlenıyordur .
kendı oglu bır anne adayına bunu yapıyor ıse ,acaba ılerı de ona neler yapmayacak!
yazık hem o anneye hem eşe
koca adam bu kadar ana düşkünüyse anasıyla yaşasın, yaşlansınlar... ne diye başka kızların günahına giriyor...
madem anasına bu kadar deli divane... karısına deger vermeyecekse neden başka kadınları almanın derdinde.....