kizlar napicam ben

eşin, eski eşinden ayrılıp ne kadar süre sonra sizinle evlendi. küçük bir bebek var, kısa bir süre galiba

hamilesiniz değil mi?

öncelikle o anneyi tebrik ediyorum,berbat bir evlet yetiştimiş!! hamile gelinine bu lafları saymasına izin verdiği o sevgili oğlu birgün ona da ummadığı şeyler yapabilir çünkü hamurunda insanlık yok belli.ayrılamaycağını söylüyorsun,o yüzden birşey diyemiyorum.Allah yardımcın olsun..ve biz erkek annelerine çok iş düşüyor,evlatlarımızı öyle bir yetiştirmeliyiz ki eşine de değer vermeyi el üstünde tutmayı öğrenmeliler..anne-eş ayrımını yapabilmeliler...bazen biz anneler de KADIN olduğumuzu unutuyoruz!!

başta yapılması gerekenler yapılmayınca sonradan insanları değiştirmeye çalışmak çok faydasız bir çabadır..

sen ne yaparsan yap adamı değiştiremezsin yalnız helal olsun kayınvalıdene bu lafları küçükken çocuğunun beynıne ıyı kazımış bin tane kadın bulunur ama 1 tane anne bulunmaz dıyerek.

senın kocan için bütün kadınlar o.. ve butun kadınlar değersiz sen şimdi nasıl sana değer vermesini bekliyorsun annesıne hoş görüneceksin başka çıkarın yok

baştan sıkı tutman lazımdı işi artık iş işten geçmiş

hamilesiniz değil mi?

öncelikle o anneyi tebrik ediyorum,berbat bir evlet yetiştimiş!! hamile gelinine bu lafları saymasına izin verdiği o sevgili oğlu birgün ona da ummadığı şeyler yapabilir çünkü hamurunda insanlık yok belli.ayrılamaycağını söylüyorsun,o yüzden birşey diyemiyorum.Allah yardımcın olsun..ve biz erkek annelerine çok iş düşüyor,evlatlarımızı öyle bir yetiştirmeliyiz ki eşine de değer vermeyi el üstünde tutmayı öğrenmeliler..anne-eş ayrımını yapabilmeliler...bazen biz anneler de KADIN olduğumuzu unutuyoruz!!

kadesa oğlunu iyi yetiştir kızımı senin oğluna vereyim gerçi bende kızları saygılı ahlaklı yetiştireyim bak teklifimi iyi düşün yoksa bu devirde iyi ahlaklı oğlanda kız da bulmak zor:)))))))

Ayrıldığı eşiyle seni aynı kefeye koyan,size çok afedersiniz b.k diyebilen ve annesinin iki lafına bakıp anne zor bulunur eş her zaman diyen bir adamdan ne baba gibi bir baba nede adam gibi bir eş olur.Kusura bakma ama annene sana yapılan haksızlıkları anlatsan orda kalacağına boşanmanın daha uygun olacağını söyler emin ol.Madem anne zor bulunup eş her zaman bulunuyormuş,otursun anasının dizinin dibinde,başka kızlarında günahına girmesin!!!

Son düzenleme:
ben anlamiyorum bakiyorum cok kibar nazik bi adam ama nezaman konu annesi oluyo icine bisey giriyo ve tanimadigim birine donusuyo

ben anlamiyorum bakiyorum cok kibar nazik bi adam ama nezaman konu annesi oluyo icine bisey giriyo ve tanimadigim birine donusuyo

sen ne yapmak istiyorsun...karar verdin mi? ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin baska yolu yok haa sende sabır taşı degılsın catlarsın bir yerden sonra..

sorumu yineliyorum eşin eski eşinden neden ayrılmıs sordun mu?

sen ne yapmak istiyorsun...karar verdin mi? ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin baska yolu yok haa sende sabır taşı degılsın catlarsın bir yerden sonra..

sorumu yineliyorum eşin eski eşinden neden ayrılmıs sordun mu?

napicami dusunuyorum hala
bana anlattigi eski esinin ayrilmak istedigi evliligi yurduremedigi bende hayret etmistim ozaman sen sahane birisin nasil olurki diye ozaman ben trde o burdaydi ve ben daha almanyaya gelmemistim ama son 1senedir hep boyle enson bugunku dedikleri beni bitirdi telde kardesimle konustum sabret en azindan 2ay diyo 2ay sonra trye gitcegiz bende dedim benim icimdense ucaga atlayip trye gelmek geciyo dedim

napicami dusunuyorum hala
bana anlattigi eski esinin ayrilmak istedigi evliligi yurduremedigi bende hayret etmistim ozaman sen sahane birisin nasil olurki diye ozaman ben trde o burdaydi ve ben daha almanyaya gelmemistim ama son 1senedir hep boyle enson bugunku dedikleri beni bitirdi telde kardesimle konustum sabret en azindan 2ay diyo 2ay sonra trye gitcegiz bende dedim benim icimdense ucaga atlayip trye gelmek geciyo dedim

2. evlilik her zaman risklidir ...ailenin sana karsı davranısları iyi ise arkanda dururlar ise arkana bakmadan kaç bugun bunu diyen yarın baska kefelere koyar seni sonu yok

boşanırım kendi ayaklarım üstünde dururum diyorsan boşan derim.
ama madem boşanamam diyorsun o zaman kocanı avucunun içine alacaksın.
kocanı kazanmakta annesini kazanmaktan geçiyor.
annesini kesinlikle şikayet etmeyeceksin.
ara ara annesini pohpohlayacaksın hatta.
kocanada annesini öveceksin ne iyi başımızda büyüğümüz var bilmem ne artık ne diyeceğini sen bul.
adamın gözü annesinin yaptıklarını görmüyor görse önceki eşinden ayrılmazdı.
sanada önceki eşine yaşattıklarını yaşatmazdı.
demekki adam ders almıyor yaşadıklarından.
yeri geldimi de cevabını vermeyi bileceksin.
seni kocana şikayet ederse.
aa annecim ben sizi çok seviyorum inanın beni yanlış anlamışsınız diyip sıyrılacaksın.
politik olacaksın.
madem bu diyarı terk edemiyorsun deveyi gütmenin yollarını bulacaksın.

kadesa oğlunu iyi yetiştir kızımı senin oğluna vereyim gerçi bende kızları saygılı ahlaklı yetiştireyim bak teklifimi iyi düşün yoksa bu devirde iyi ahlaklı oğlanda kız da bulmak zor:)))))))

ay ne demek senden iyi dünür mü bulucam aşk olsun? benim oğluşlar ikiz.seç beğen hangisini istersen :))))

Belki ağır olacak ama o zaman anasıyla evlenseymiş madem bulunmaz bursa kumaşından..

İşine geldikçe çorap değiştirir gibi eş değiştirmeye pek meyilli.

kisaca anlatayim kizlar bu benim ikinci evliligim esiminde benim ilk evliligimden cocugum yok esimin 2kizi var biz almanyada yasiyoruz esim ben ve annesi ayni evdeyiz ve habire malesef kaynanayla catisiyoruz laf sokup duruyo ve konu esime ulasinca kim hakli kim haksiz bakmaz herzaman annesi haklidir ve agzina geleni soyler bana bugun yine cok kotu seyler soyledi mevzu kizin agzini yemek yedikten sonra kaynananin eliyle silmesi buarada 1tane kizimiz var ve ben hamileyim suan soylediklerinin bagzisini soyleyiyim sen annemi istemiyosun huzursuzluk cikartiyosun sen annemi nasil goruyosan bende seni ogle goruyorum trye gittigimizde birakirim seni orda 3 5 ay deneriz baktim duzeldin duzeldin duzelmedin ayriliriz eski eside ayni ... mus bende ayni ....musum bin tane kari bulunurmus bitane anne bulunmazmis daha neler neler ben simdi napicam annem kalp hastasi ve bidaha senin ayrildigini duymaktansa olmeyi yeylerim dedi gecen bana aglamaktan gozlerim sisti napicam ben

yuh artık yaa ben açıkçası eşinizi kaynananızı geçtim onlar zaten bahsi bile edilecek insanlar degil anladıgım kadarıyla.ama annenizin size böyle bişey söyleyerek sizi mutsuzluga itmesi çok kötü.bence kararınızı verirken annenizi düşünerek hareket etmeyin anlattıgınızda eminim anlayacaktır durumu evlilik bu sonuçta iyide kötüde olabilir

kisaca anlatayim kizlar bu benim ikinci evliligim esiminde benim ilk evliligimden cocugum yok esimin 2kizi var biz almanyada yasiyoruz esim ben ve annesi ayni evdeyiz ve habire malesef kaynanayla catisiyoruz laf sokup duruyo ve konu esime ulasinca kim hakli kim haksiz bakmaz herzaman annesi haklidir ve agzina geleni soyler bana bugun yine cok kotu seyler soyledi mevzu kizin agzini yemek yedikten sonra kaynananin eliyle silmesi buarada 1tane kizimiz var ve ben hamileyim suan soylediklerinin bagzisini soyleyiyim sen annemi istemiyosun huzursuzluk cikartiyosun sen annemi nasil goruyosan bende seni ogle goruyorum trye gittigimizde birakirim seni orda 3 5 ay deneriz baktim duzeldin duzeldin duzelmedin ayriliriz eski eside ayni ... mus bende ayni ....musum bin tane kari bulunurmus bitane anne bulunmazmis daha neler neler ben simdi napicam annem kalp hastasi ve bidaha senin ayrildigini duymaktansa olmeyi yeylerim dedi gecen bana aglamaktan gozlerim sisti napicam ben

ah ah kadınlık zor zanaat ayrı eve çıkma şansın yok mu tatlım yada altı üstlü oturma gibi birşey olamaz mı?

Eşinizin ne olduğu zaten belli de , anneniz de en az eşiniz kadar hatalı, sizi 2. mutsuz bir evliliğe mahkum edecek kadar bencilce düşünmüş.Ne demek senin yine ayrıldığını duymaktansa ölmeyi tercih ederim? Evladım istersen mutsuzluktan geber ama ellere laf düşürme, bana gelme demek bu.

Kayınvalideyle hiç muhattap olmayın , az iletişim kurun, karışmayın, bırakın eliyle silsin, siz kızınıza doğrusunu öğretin başka bir yerde. Ve ölmesini bekleyin, ekonomik gücünüz yoksa yapacak başka bir şey yok.:50:

Back
X