• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu kızlar mutfağımın rengine bi yorum yapar mısınız?

dbediz

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
177
40
648
arkadaşlar merhaba,yeni aldığımız evin mutfağı olmadığı için sipariş vermek üzereyiz birkaç ustaya gösterdiğimiz mutfak sonunda kabaca çizdiğim baya kabaca paintte göstermeye çalıştım,renktede krem kahveden sıkıldığım için bu rengi kullansak mı acaba beğendim ama sizce nasıl? $mutfak modli.webp

bunun gibi üstler mebran beyaz altlarda yeşil olcak ve de kiler dolabının tamamı$123011_2253_2012lksmutf2.webp

sanırım kimse beğenmedi ama olsun ben sadece fikir istemiştim olsun napalım

bence güzel cıvıl cıvıl bir renk
yeşili zaten severim, mutfağa da ayrı bir hava katar
iyi günlerde kullanın.

yaa evet dediğin gibi 2-3 yıla sıkılır mıyım diye daha kara veremedim bende tişört değil ki beğenmedim hoop yenisini al,ne zorrmuş yaw ev sahibi olmak

yeşilin iştah kapatıcı bir etkisi var diye biliyorum. bilginize :)

Güzel ,bende evlenirken özene bezene bu rengi yaptırdım halada hoşuma gidiyor kaç sene oldu herkezden farklı kimsenin evinde görmedim şimdiye kadar tabi sıkılma ihtimalinde var ama ne renk olursa olsun sıkılıcaksın çünkü hep yenileri çıkıyor ve biz onlarıda istiyoruz :)

bence çok güzel bir renk inşallah bir gün benimde evim olursa mutfagımı yeşil- füme yaptırcam her zaman farklı olmak güzeldir. burada birisininde yeşil mutfagı vardı bence çok hoş istersen bir bak

cnm değişik ama benim pek hoşuma gitmedi mürdüm rengini çok seviyorum ben :31:

cnm değişik ama benim pek hoşuma gitmedi mürdüm rengini çok seviyorum ben :31:

teşekkür ederim Lyre,zevkler tabi çok değişken ama ben kendi içimde bile karar veremedim,kaç mutfakçı gezdim bilmiyorum,bu akşam bir tanesi içime sindi projesi,maliyeti falan ama rengi... aman ne zormuş,olmadı renk kartelasını eve getirdim,biraz inceleyeceğim,seninde bebeğin hayırlı olsun,sağlıklar dilerim

bence çok güzel bir renk inşallah bir gün benimde evim olursa mutfagımı yeşil- füme yaptırcam her zaman farklı olmak güzeldir. burada birisininde yeşil mutfagı vardı bence çok hoş istersen bir bak

Allah gönlüne göre versin 1ol_20,bende rengi halla bulamadımsıkılır mıyım,gerçi sıkılınmayacak renk var mı onu da bilmiyorum da,neyse teşekkürler yorumun için,dediğin mutfağa bi bakayım

önümüzdeki yıl yeni evime geçicem yeşil dediğim gibi kullandığım için yeni mutfağımda azda olsa mor kullanıcam çoğunluğu beyaza vericem.Fakat bir fikrim var mor olan kapaklardan başka bir renk daha yaptırıcam sıkılınca değitirmek için belki bi fikir veriri sana.

ben beğenmedim...kusura bakmayın ama hiç hoş değil...bu tür renkler kıyafet gibi çabuk değişken şeylerde kullanılınca olabilir ama kalıcı eşyalarda tavsiye edilmez...çünkü sıkıcı göz yorucu bi renk zamanla sıkılacaksın emin ol...
mobilyalarda siyah beyaz kahve krem gibi göz yormayan ve sıkmayan renkler tavsiye edilir uzmanlar bile sakin renkler evde sakinliği sağlar canlı renkler harareti ve stresi getirir eve diyor...bunu dikkate alın...bi arkadaşım kırmızı yaptı mutfağını, ve bi süre sonra hep şunu diyor mutfağa girdikçe afakan basıyor başım ağrıyor hiç mutfakta vakit geçirmek istemiyorum yemeği bile zar zor yapıp çıkıyorum demişti...ilk fırsatta değiştircem demişti...
bunları dikkate alın emin olmadan yaptırmayın...

böylede olabilir:)))

Eklentiler

• $untitled.webp
    $untitled.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 79
  • $imagesCAD9NSKY.webp
    $imagesCAD9NSKY.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba yeşil çok baskın kullanmazsanız mutfakta hoş oluyor mesela ben evlendiğimden beri mutfak eşyalarımı hep yeşil seçerim şimdi mutfak dolaplarım krem aksesuarlarım yeşil halım yeşil mutfakta ki koltuklarım yeşil sizde mutfak dolaplarının bir kısmında yeşil kullanabilirsiniz açık renk seviyorsanız beyaz koyu renk seviyorsanız siyah olur diğer kapaklar sıkılmazsınız beş yıllık evliyim yeşilden sıkılmadım oğlumun odasıda yeşil:) huzur veren bir renktir

Arkadaşlar yeşil ile başlayan mutfak projemin sonunda rengine karar verdim,yeni bir renk kataloğu glmişti ve orada çok tatlı bal köpüğü rengini beğendim,akrilik malzemedn beyaz üst dolaplar,altlar bal köpüğü,yeşilden kısa sürede sıkılırım gibi geldi ve daha acık tondan yaptırmaya karar verdim.15-20 gün sürermiş,bitince koyarım fotoları fikir olur,yardımlarınız için teşekkürler

Arkadaşlar yeşil ile başlayan mutfak projemin sonunda rengine karar verdim,yeni bir renk kataloğu glmişti ve orada çok tatlı bal köpüğü rengini beğendim,akrilik malzemedn beyaz üst dolaplar,altlar bal köpüğü,yeşilden kısa sürede sıkılırım gibi geldi ve daha acık tondan yaptırmaya karar verdim.15-20 gün sürermiş,bitince koyarım fotoları fikir olur,yardımlarınız için teşekkürler[/Q

hayırlı olsun canım karar vermene sevindim ... mutfak yapılınca mutlaka fotoyu koyarmısın merak ettim.. darısı benim gibi evi olmayanların başına:)

Back
X