Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar mutfağımı büyütmek icin balkonu mutfağa katmayı dÜşonoyorum hem estetik düşünüyorum hemde sıcak olsun istiyorum sizin fikirlerinizi bekliyorum acilllllll
amaç mutfağı büyütmekse, yani sadece yazın çıkıp otururum diyorsanız kesinlikle cam balkon yaptırmayın. maalesef şık dursa da ısı kaybı çok fazla oluyor cam balkonda.kışın mutfağınızı zor ısıtırsınız, o kısımda masa koyup oturmak sıkıntı olur. yardımcı olmuşumdur umarım
canım kışın kullanıcaksan yada ilerde odaya dahil ederim diyosan pimapen
ben de bu aralar bununla uğraşıyorum mutfagımın balkonunu dahil ettiricem o yüzden pimapen yaptırıyorum çünkü cam b alkonların izalasyon ve su sızdırma sorunu oluyomuş
pimapenden şaşmayın şimdi birde yeni modelleri çıkmış çok hoş. cam balkon hem temizliği zor, ısı geçirgenliğide cabası, bide düşünsene komşular genelde mutfağa geçer orda kahve içilir, ne bileyim azcık leke olsa parıl parıl parlar yinede sen bilirsin gönlün hangisinden yanaysa onu yaptır arkadaşım sonuçta kullanıcısı sen olacaksın şimdiden hayırlı olsun