kızlar mutfağıma cam balkon mu yoksa imapenmi

MUTLUYUM1111

uğurum büyüyorrrrrrrrrr
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
7.730
0
156
Diğer
kızlar mutfağımı büyütmek icin balkonu mutfağa katmayı dÜşonoyorum hem estetik düşünüyorum hemde sıcak olsun istiyorum sizin fikirlerinizi bekliyorum acilllllll

amaç mutfağı büyütmekse, yani sadece yazın çıkıp otururum diyorsanız kesinlikle cam balkon yaptırmayın. maalesef şık dursa da ısı kaybı çok fazla oluyor cam balkonda.kışın mutfağınızı zor ısıtırsınız, o kısımda masa koyup oturmak sıkıntı olur. yardımcı olmuşumdur umarım

ben mutfagımı büyütüp masamı koymak yaz kış kullanmak istiyorum tabi şık ve sıcak olsun

canım kışın kullanıcaksan yada ilerde odaya dahil ederim diyosan pimapen
ben de bu aralar bununla uğraşıyorum mutfagımın balkonunu dahil ettiricem o yüzden pimapen yaptırıyorum çünkü cam b alkonların izalasyon ve su sızdırma sorunu oluyomuş

bu nerde oturduğunuza da bağlı olabilir soğuk bir memleketteyseniz ve cam balkon soğuk tutacaksa pimapen..ama görüntü olarak kesinlikle cam balkon.

Isı probleminiz yoksa bende cam balkon derim. pimapeni temizlemekte zor. cam balkon cok daha rahat.

İyi bir yere yaptırırsanız cam balkonda hiçbir sorun olmuyor. Görsellik olarak daha çok beğendiğim için cam balkon diyorum.

pimapenden şaşmayın şimdi birde yeni modelleri çıkmış çok hoş. cam balkon hem temizliği zor, ısı geçirgenliğide cabası, bide düşünsene komşular genelde mutfağa geçer orda kahve içilir, ne bileyim azcık leke olsa parıl parıl parlar yinede sen bilirsin gönlün hangisinden yanaysa onu yaptır arkadaşım sonuçta kullanıcısı sen olacaksın şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…