Kizlar,merhaba))hem tanismak hem paylasmak istiyorum)! (p.s.ben rusum)!!Resmim icinde

Boşver resimleri görmek isteyen gelipte bandajlı resimlerine bakmaz. Amelyat sonrası ağrı çok oluyormu?

kas üstü mü oldu sanırım öyle.. çok güzel olmuş güle güle kullan.. fiziğin de çok güzel bende hamileyken 20 kilo aldım sende hiç 25 kilo almış gibi değilsin maşallah..

Kas ustu evet)
cok tesekkur ederim)
su anda tam 50 kiloyum,ama dogumda inan 80:26::26::26ldum)))))55 kilodan 80 -e))oh my Goooood))))):26:
Sonra diyet ,spor,diyet spor verdim hersey Allah sukur)

bıse sorcam..amelıyat sonrası hareketlerde bı sıkıntı oldu mu?
yanı kolları kaldırırken fln..yada amelıyat sonrası acı sızı falan?

Pek acimiyordu biliyor musun,yani bilmiyorum belki cunku kas kesilmedi,kas ustu oldum.2 gun biraz zordu,esim hersey yapiyordu evde,ama ucuncu gunde hem disariya ciktim kizimla parka,hem hafif bi temizlik evde yaptim.....zaten 4,5,6ci gun her gun disardaydim,sonra zaten unuttum amelyati gecerdim)
hic beklemedim bu kadar kolay gececek....bosuna korkuyordum))))

canım benim bu fotolar fake ama çok belli neden yaptın bunu çözemedim..

Fake mi???Neden boyle bi sey dusundun??interesan......sasirdim))
Fasebook adresimi gonderiyim,orda sayfam acik,ama yine arkadaslik gonder,bakabilirsin)
neden yalan soyleyim ki???ne icin??soktayim yani.....

Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 50 veya daha fazlası olması gerekmektedir.

Şu ana kadar yazmış olduğunuz mesaj sayısı 18 olup şu anda sadece bu kullanıcılara özel mesaj gönderebilirsiniz :

ya yazamadim sana yaaaaaaaaaa.....oooofffff

tmm ugrasma..ondan başkası fake olduğunu dusunmedı kı..
ıspatlamana gerek yok,bosuna..

ben begenmedım. sısme oldugu gozume battı.. damla seklınde olsa dahamı dogal dururdu sanki?

Tabi herkes begensin yok oyle bi sey,herkezin bakisi farkli)Buna da saygi duyuyorum

damla sekilde benim memelerimde olmazdi,sarkikti biraz fazla,damla yine sarkik olacakti ......onun icin boyle drek karar verdik)

Tabi herkes begensin yok oyle bi sey,herkezin bakisi farkli)Buna da saygi duyuyorum

damla sekilde benim memelerimde olmazdi,sarkikti biraz fazla,damla yine sarkik olacakti ......onun icin boyle drek karar verdik)
aa sarkıkmı oluo öyle bılmıyordum sarkık olma mevzusunu. bende dusunuyorumda

aa sarkıkmı oluo öyle bılmıyordum sarkık olma mevzusunu. bende dusunuyorumda

Eger sarkiksa sadece yuvarlak taktir)

Nasil bizim rus kizlar diyorlar kim damla taktiriyor,ne icin meme amelyati gecirmek ve ayni sarkik meme kaliyor... )yani bi kac arkadas uzun zaman once taktirmis damlayi,cok pisman......Kucuk memelere olur tabi,cok guzel olur,ama emzirdikten sonra sarkik memeyi yok ,cok kaldirmaz.....

Merhaba..Fotoğraflar çok hoş görünüyor Güle güle sağlıkla kullan canım cicilerini Yalnız fotoğraflarını profilinde özel albüm oluşturarak düzenle bence

Kas ustu evet)
cok tesekkur ederim)
su anda tam 50 kiloyum,ama dogumda inan 80:26::26::26ldum)))))55 kilodan 80 -e))oh my Goooood))))):26:
Sonra diyet ,spor,diyet spor verdim hersey Allah sukur)

ama çok çok güzel vermişsin hiç deforme olmamış acayip fit duruyo karnına bayıldım... benimde böyle sıkı fit bi karnım vardı ama artık yok çünkü benim yüzümden.. bilinçsiz yemeye başladım geçen sene bu dönemler 52 kiloydum ( ve yine kendimi kilolu buluyordum takıntı oldu sanırım) şimdi geçen gün tartıldım 56 olmuşum

bana biraz detaylı anlatır mısın ne kadar süre diyet ve spor yaptın? diyet derken nelere dikkat ettin neler yedin neler yemedin gibi ? özellikle karnının toparlanması yağlarının erimesi nasıl oldu neler yaptın valla aklına gelenleri tek tek anlat lütfen öptüm

canım tebrik ederim pozitif enerjinden dolayı süpersin gerçekten
cicişlere gelince çok güzel olmuş güle güle kullan ama resimler için bende uyarı yapayım
böyle paylaşmak yerine albüm yaparsan sadece arkadaşların görür

Bendee görmek istiyorum nasıl oldular :) bnde ameliyat tarihime karar veremedim bu ayın 11 i ya da 17 si inş şükür olucam

Tesekkur ederim,tatlim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…