• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar,merhaba))hem tanismak hem paylasmak istiyorum)! (p.s.ben rusum)!!Resmim icinde

tefekkür ederim cevab için)tamam başka konuya yazacam...ama konular hep aynı...yada ben de ameliyat oldum yada doktorun hastaları...yada doktora arıyorum......
Neyse......benim de dikleştirme vardı....ve silikon.....kas üstü taktırdım...eğer seninki kas üstü olursa pek acımaz...yani 2 gün falan....kas ispatındadır daha zor biliyorum kadar.....ameliyattan 3.gününde elektrik süpürge açtım ve yavaş yavaş evi temizledim....eşim kızdı hatırlıyorum....ama olmaz böyle....o zaman bilmiyordum silikon kayabilirdi.....olmaz....onun için de sporu soruyorum....

bende 5yıldır plates ve yürüyüş yapıyorum haftanın 5 günü..elenA seni çok iyi anlayabiliyorum.insan bir sire sonra spora aşık oluyor..bende yakında memme büyütme olacağım...inan ne zaman spor yapabilirim diye...düşünüyorum bende...sen en iyisi doktoruna sor canım...

Son düzenleme:
Arkadaslar spor yapmaya ne zaman basladiniz meme amelyattan sonra???yani boyle guclu fitness

bende 5yıldır plates ve yürüyüş yapıyorum haftanın 5 günü..elenA seni çok iyi anlayabiliyorum.insan bir sire sonra spora aşık oluyor..bende yakında memme büyütme olacağım...inan ne zaman spor yapabilirim diye...düşünüyorum bende...sen en iyisi doktoruna sor canım...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=585894&page=7&p=33492071#post33492071
33.Madde :34:

Kizlar merhabalar))Aslinda eski biriyim))yani okuyordum sizi 2 sene,yazmiyordum,zaten kayit degildim...
Istanbulda 4 sene yasiorum,26 yasindayim,evliyim,esim turk,1 kiz cocugum var gezel Aysecik 3 yasinda)
neden burda hep okuyordum,cunku memelerim cook kotu olmus))yani hamelilikte 25 kg aldim,sonra da1 sene emzirdim,sonra o kilolari verdim,memelere ne oldu tahmin ediyorsunuz))))Yaptirmak karar verdim,ama inanin doktoru bulamiyordum,her sey okudum burda,cok doktorlara gittim,canima yakin ve ideal bulamiyordum.....
Zaten cogu paranin pesinde,hemen cikiyordum kliniklerinden,bi kac cok professional gibi gelmedi,herkez sorunlarlaydi yani))))bilmiyorum belki ben fazla istiyorum)))
Bulustuk bizim rus kizlarla burda, boyle boyle anlattim,sizde var mi bi doktor sordum,zaten hemen birini tavsiye etmisler,ya aptaldim niye once sormadim))TUGRUL MARAL diyorlar.....tamam adressini baktim Levente zaten klinigi var,gittim ya o kadar guven verdi ki bana,o kadar anlatti,o kadar gosterdi,ve anladim bu isteeeee,Allah sukur bulduuuum)))parayi zaten hemen anlastik 6 bin hem diklestirme hem 225 cc silikon Mentor karar verdik....Gelecek gun yani 14 kasim gittik o Central Hospitale ve yaptirdik))ve inanilmaz mutluyum,gercekten adam biliyor isini.....Ve bu kadar guzel davraniyor ki,para verdikten sonra dusundum acaba degisir mi,ama o surekli yaziyordu,soruyordu,bi aci var mi?bi rahatsizlik var mi?ve arkadaslarim diyorlar kerkeze oyle.....
Yani ne soylemek istiyorum boyle suuuuuuuper doktorlara herkez bilsin!!!Tugrul bey gercekten inanilmaz guzel bi doktor,bugun ozelikle kayit oldum sizinle paylasmak icin,belki benim gibi kizlar var,senelerce geziyorlar ve bulamiyorlar iyi doktora....
Bikac arkadas burnu yaptirmis Tugrul beyle,onlara bakarak simdi ben de istiyorum,1,2 hafta sonra onu da yapyiricam insallah)

Selam, yazını okudum ve resimlerini gördüm geçmiş olsun çok memnun kalman normal çok güzel olmuş merak ettiğim dikiş izlerin nasıl? Bide Tuğrul bey karın germede yapıyor mu ? Teşekkürler şimdiden .

güzel olmuş Elanacik, ben açıkçası biraz temkinli baksamda eğer insanın içine rahat ediyorsa yaptırmak en iyisi zaten tabi çok abartmamak lazım :)

Doktorlarimiz cok rahat hepsi yaaaa)))1 ay sonra yapabilirsin diyor....ama dusunmuyorum 1 ay sonra spor olur....benim kas ustu evet daha cabuk geciyor ama korkuyorum biraz.....onun icin kim bunu yasadi sormak istedim)

Selam, yazını okudum ve resimlerini gördüm geçmiş olsun çok memnun kalman normal çok güzel olmuş merak ettiğim dikiş izlerin nasıl? Bide Tuğrul bey karın germede yapıyor mu ? Teşekkürler şimdiden .

Tesekkur ederim)iz ince....ben sana ozel messajla gonderibilirim....sen yaz oraya...
Tugrul beyle sadece burnum ve meme yaptirdim onun icin bilemiyorum..ama yapiyordur heralde....estetik doktoru yani))

fotografları bu sekılde paylasma derım dısardan erkekler de gorebılıyor cunku bunu.

Ortada gelecek gun,solda simdi,sagda 5.gun)

Ben ameliyattan korkuyorum.ama aquafilling i duymustum iğneyle 6 sene kalıcı.bilgisi olan varmı.bide dogumdan sonra sütü etkilermi emzirme döneminde falan.ztn cok agrım oldu emzirirken cok şiştiler.bide operasyon olursam sorun olurmuki?aquafillingi düşünüyorum bilen varsa bilgi vereblrmi?

Tesekkur ederim)
Yontemle ne demek??)
agri cok yoktu cunku kas ustuydu benimki)4. gunde arabayi kulandim doktoruma gittim))
Oncelikle bana yardmci olup msj atan arkadaslara cok teskur edyorum.cok kotu hasta oldm siteye giremedm. Ikinci sey ise canm yontem derken koltuk altndanmi koydulr onu demek iatedm;) birde doktorun kimdi:))

Oncelikle bana yardmci olup msj atan arkadaslara cok teskur edyorum.cok kotu hasta oldm siteye giremedm. Ikinci sey ise canm yontem derken koltuk altndanmi koydulr onu demek iatedm;) birde doktorun kimdi:))

Doktorum Doc.Dr.Tugrul Maral!!EN iyilerden biri)

Back