Yaşadiklarimin Acisi Şimdi Çikiyor... Sürtünme yolu ile hamile kalınır mı diyen kızlar gelin ve ibret alin!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet birlikteyiz hala o böyle bişeyin asla olamayacagını söyledi meryem ana degilsin endişelenme dedi hatta test yaptıgımı söyleyince o da acıdı bana niye bu kadar korkuyosun diye o emin böyle bişeyin olmayacagından yani
Bu iyi en azından moral verip destek oluyor bide tersi olsa daha zordu senin için neyse sende takıntı yapma yapacaksan sevişme her seferinde böyle yaparsan sevgilide gider kesinlikle korun sevisirken yada bence hiç sevişme 👍

Test yapmaktan korkmanıza gerek yok ki, doğru şekilde yaparsanız sorun yaşamazsınız. İdrarı fazla damlatınca dağılır. 4-5 damla (keçeli kısmı ıslatacak kadar) idrar yeterli. Cinselliğinizi yaşayacaksanız tedbirli davranın, yazık değil mi size aylar geçmiş, üç gram zevk için psikoloji ne hale gelmiş :KK43:
tekrar alıp yapamam abla inan eczane görünce bile içim bunalıyor düşün… bu ay da adet olursam bence rahatlarım tam 6 ay olmuş olacak çünkü

tekrar alıp yapamam abla inan eczane görünce bile içim bunalıyor düşün… bu ay da adet olursam bence rahatlarım tam 6 ay olmuş olacak çünkü
Tamam şimdi için değilse de, ileriki zamanlar için çekinmeyin. Aktif cinsel hayatınız olacaksa korunmaya da teste de alışmanız gerekiyor.

19 yaşındayım abla 3 ay önce arkadaşımın zoruyla test aldım cesaret edip yaptım çift çizgi görürüm korkusundan aylardır test yapamıyordum test tek çizgiydi ama dağılmıştı biraz burdan birileri test bozuk dedi bidaha asla cesaret edip yapamadım testi ve evet mart ayından beri bu konuyu düşünüp kendi kendimi mahvediyorum ne yazık ki tramva olustu
3 aydır regl oluyorsun demi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X