Kizlar,merhaba))hem tanismak hem paylasmak istiyorum)! (p.s.ben rusum)!!Resmim icinde

Ben 12ye kadar oglen her sey iyiyordum, 12den sonra artik kazarmis seyleri yemiyordum,tatli sadece 12ye kadar,ve 19-00dan hic bi sey,sadece su.....scok spor yariyordum,surekli,haslanmis tavuk gogus her gun arti salata.....boyle iste.cok kolay aslinda))zor degil,,,ayda 4 kg falan gidiyo...

Ayrik durmasini istemiyorum, böyle tam bir kadinin hayali

tessekkur ederiiiim)))evet cok guzel olmus,kendim inanmiyorum bu benim memelerim)))once nefret ediyordum ondan,simdi en guzel bi sey benim vucudumda)))))
simdilik burnu amelyati gecirdim Tugrul beye.....3. gun bugun,bakalim nasil olacak))

çok geçmiş olsun elena..ilk resimde iki göğsünün arasındaki mesafe yani o ayrıklık 5 gün içersinde geçebiliyormuymuş_? özel bir şey yaptn mı bunun için

çok geçmiş olsun elena..ilk resimde iki göğsünün arasındaki mesafe yani o ayrıklık 5 gün içersinde geçebiliyormuymuş_? özel bir şey yaptn mı bunun için

Bilmem canim walla hic bi sey yapmadim....mesafe hala var.benim memelerim oyle....cok yakin birbirlerine degil)

Arkadaslar spor yapmaya ne zaman basladiniz meme amelyattan sonra???yani boyle guclu fitness

ve burnum 1 aylik oldu.....ama o cok rahat gecti onu hic dusunmuyorum.....meme de rahat ama korkuyorum silikon falan kaymaz mi?

Yaaaaa kizlar hic kimse spor yapmiyor mu?????ne zaman basladiniz??her sey iyi mi???yani amelyattan sonra

Ooof yaaa offff yaaaa kendim kendimle konusuyorum ya

elenacık başka konulara yaz istersen msjını, arkadaşlar görmedi sanırım. ben yardımcı olamıyorum çünkü daha ameliyat olmadım. buarada benimde dikleştirme yapılcak ve silikon takılcak. zor bi ameliyatmı dikleştirme? ameliyat sonrası çok ağrın oldumu birde ameliyat izininde fotoğrafını koyabilmen mümkünmü?

Tefekkür ederim cevab için)tamam başka konuya yazacam...ama konular hep aynı...yada ben de ameliyat oldum yada doktorun hastaları...yada doktora arıyorum......
Neyse......benim de dikleştirme vardı....ve silikon.....kas üstü taktırdım...eğer seninki kas üstü olursa pek acımaz...yani 2 gün falan....kas ispatındadır daha zor biliyorum kadar.....ameliyattan 3.gününde elektrik süpürge açtım ve yavaş yavaş evi temizledim....eşim kızdı hatırlıyorum....ama olmaz böyle....o zaman bilmiyordum silikon kayabilirdi.....olmaz....onun için de sporu soruyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…