ama çok çok güzel vermişsin hiç deforme olmamış acayip fit duruyo karnına bayıldım... benimde böyle sıkı fit bi karnım vardı ama artık yok çünkü benim yüzümden.. bilinçsiz yemeye başladım geçen sene bu dönemler 52 kiloydum ( ve yine kendimi kilolu buluyordum takıntı oldu sanırım) şimdi geçen gün tartıldım 56 olmuşum
bana biraz detaylı anlatır mısın ne kadar süre diyet ve spor yaptın? diyet derken nelere dikkat ettin neler yedin neler yemedin gibi ? özellikle karnının toparlanması yağlarının erimesi nasıl oldu neler yaptın valla aklına gelenleri tek tek anlat lütfen öptüm
Nasil yani??anlamadim....
Ayrik durmasini istemiyorum, böyle tam bir kadinin hayali
elenacık maşallah çook güzel olmuş,çok beğendim
çok geçmiş olsun elena..ilk resimde iki göğsünün arasındaki mesafe yani o ayrıklık 5 gün içersinde geçebiliyormuymuş_? özel bir şey yaptn mı bunun için
Bilmem canim walla hic bi sey yapmadim....mesafe hala var.benim memelerim oyle....cok yakin birbirlerine degil)
Ooof yaaa offff yaaaa kendim kendimle konusuyorum ya
elenacık başka konulara yaz istersen msjını, arkadaşlar görmedi sanırım. ben yardımcı olamıyorum çünkü daha ameliyat olmadım. buarada benimde dikleştirme yapılcak ve silikon takılcak. zor bi ameliyatmı dikleştirme? ameliyat sonrası çok ağrın oldumu birde ameliyat izininde fotoğrafını koyabilmen mümkünmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?