- 12 Temmuz 2006
- 3.284
- 2.035
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kas üstü mü oldu sanırım öyle.. çok güzel olmuş güle güle kullan.. fiziğin de çok güzel bende hamileyken 20 kilo aldım sende hiç 25 kilo almış gibi değilsin maşallah..
buarada konunu okurken zevkle okudum çok tatlı yazmışsın yarım yarım cümleler çok hoşuma gidiyo benim :))
bıse sorcam..amelıyat sonrası hareketlerde bı sıkıntı oldu mu?
yanı kolları kaldırırken fln..yada amelıyat sonrası acı sızı falan?
canım benim bu fotolar fake ama çok belli neden yaptın bunu çözemedim..
canım benim bu fotolar fake ama çok belli neden yaptın bunu çözemedim..
Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 50 veya daha fazlası olması gerekmektedir.
Şu ana kadar yazmış olduğunuz mesaj sayısı 18 olup şu anda sadece bu kullanıcılara özel mesaj gönderebilirsiniz :
ya yazamadim sana yaaaaaaaaaa.....oooofffff
ben begenmedım. sısme oldugu gozume battı.. damla seklınde olsa dahamı dogal dururdu sanki?
aa sarkıkmı oluo öyle bılmıyordum sarkık olma mevzusunu. bende dusunuyorumdaTabi herkes begensin yok oyle bi sey,herkezin bakisi farkli)Buna da saygi duyuyorum
damla sekilde benim memelerimde olmazdi,sarkikti biraz fazla,damla yine sarkik olacakti ......onun icin boyle drek karar verdik)
aa sarkıkmı oluo öyle bılmıyordum sarkık olma mevzusunu. bende dusunuyorumda
Merhaba..Fotoğraflar çok hoş görünüyor Güle güle sağlıkla kullan canım cicilerini Yalnız fotoğraflarını profilinde özel albüm oluşturarak düzenle benceKizlar merhabalar))Aslinda eski biriyim))yani okuyordum sizi 2 sene,yazmiyordum,zaten kayit degildim...
Istanbulda 4 sene yasiorum,26 yasindayim,evliyim,esim turk,1 kiz cocugum var gezel Aysecik 3 yasinda)
neden burda hep okuyordum,cunku memelerim cook kotu olmus))yani hamelilikte 25 kg aldim,sonra da1 sene emzirdim,sonra o kilolari verdim,memelere ne oldu tahmin ediyorsunuz))))Yaptirmak karar verdim,ama inanin doktoru bulamiyordum,her sey okudum burda,cok doktorlara gittim,canima yakin ve ideal bulamiyordum.....
Zaten cogu paranin pesinde,hemen cikiyordum kliniklerinden,bi kac cok professional gibi gelmedi,herkez sorunlarlaydi yani))))bilmiyorum belki ben fazla istiyorum)))
Bulustuk bizim rus kizlarla burda, boyle boyle anlattim,sizde var mi bi doktor sordum,zaten hemen birini tavsiye etmisler,ya aptaldim niye once sormadim))TUGRUL MARAL diyorlar.....tamam adressini baktim Levente zaten klinigi var,gittim ya o kadar guven verdi ki bana,o kadar anlatti,o kadar gosterdi,ve anladim bu isteeeee,Allah sukur bulduuuum)))parayi zaten hemen anlastik 6 bin hem diklestirme hem 225 cc silikon Mentor karar verdik....Gelecek gun yani 14 kasim gittik o Central Hospitale ve yaptirdik))ve inanilmaz mutluyum,gercekten adam biliyor isini.....Ve bu kadar guzel davraniyor ki,para verdikten sonra dusundum acaba degisir mi,ama o surekli yaziyordu,soruyordu,bi aci var mi?bi rahatsizlik var mi?ve arkadaslarim diyorlar kerkeze oyle.....
Yani ne soylemek istiyorum boyle suuuuuuuper doktorlara herkez bilsin!!!Tugrul bey gercekten inanilmaz guzel bi doktor,bugun ozelikle kayit oldum sizinle paylasmak icin,belki benim gibi kizlar var,senelerce geziyorlar ve bulamiyorlar iyi doktora....
Bikac arkadas burnu yaptirmis Tugrul beyle,onlara bakarak simdi ben de istiyorum,1,2 hafta sonra onu da yapyiricam insallah)
Kas ustu evet)
cok tesekkur ederim)
su anda tam 50 kiloyum,ama dogumda inan 80:26::26::26ldum)))))55 kilodan 80 -e))oh my Goooood))))):26:
Sonra diyet ,spor,diyet spor verdim hersey Allah sukur)
Kizlar merhabalar))Aslinda eski biriyim))yani okuyordum sizi 2 sene,yazmiyordum,zaten kayit degildim...
Istanbulda 4 sene yasiorum,26 yasindayim,evliyim,esim turk,1 kiz cocugum var gezel Aysecik 3 yasinda)
neden burda hep okuyordum,cunku memelerim cook kotu olmus))yani hamelilikte 25 kg aldim,sonra da1 sene emzirdim,sonra o kilolari verdim,memelere ne oldu tahmin ediyorsunuz))))Yaptirmak karar verdim,ama inanin doktoru bulamiyordum,her sey okudum burda,cok doktorlara gittim,canima yakin ve ideal bulamiyordum.....
Zaten cogu paranin pesinde,hemen cikiyordum kliniklerinden,bi kac cok professional gibi gelmedi,herkez sorunlarlaydi yani))))bilmiyorum belki ben fazla istiyorum)))
Bulustuk bizim rus kizlarla burda, boyle boyle anlattim,sizde var mi bi doktor sordum,zaten hemen birini tavsiye etmisler,ya aptaldim niye once sormadim))TUGRUL MARAL diyorlar.....tamam adressini baktim Levente zaten klinigi var,gittim ya o kadar guven verdi ki bana,o kadar anlatti,o kadar gosterdi,ve anladim bu isteeeee,Allah sukur bulduuuum)))parayi zaten hemen anlastik 6 bin hem diklestirme hem 225 cc silikon Mentor karar verdik....Gelecek gun yani 14 kasim gittik o Central Hospitale ve yaptirdik))ve inanilmaz mutluyum,gercekten adam biliyor isini.....Ve bu kadar guzel davraniyor ki,para verdikten sonra dusundum acaba degisir mi,ama o surekli yaziyordu,soruyordu,bi aci var mi?bi rahatsizlik var mi?ve arkadaslarim diyorlar kerkeze oyle.....
Yani ne soylemek istiyorum boyle suuuuuuuper doktorlara herkez bilsin!!!Tugrul bey gercekten inanilmaz guzel bi doktor,bugun ozelikle kayit oldum sizinle paylasmak icin,belki benim gibi kizlar var,senelerce geziyorlar ve bulamiyorlar iyi doktora....
Bikac arkadas burnu yaptirmis Tugrul beyle,onlara bakarak simdi ben de istiyorum,1,2 hafta sonra onu da yapyiricam insallah)
canım tebrik ederim pozitif enerjinden dolayı süpersin gerçekten
cicişlere gelince çok güzel olmuş güle güle kullan ama resimler için bende uyarı yapayım
böyle paylaşmak yerine albüm yaparsan sadece arkadaşların görür
Benim merak ettiğim sargılıyken bu kadar ayrık bir göğüs hemen nasıl bu kadar birleşebilimiş!! Şaşkınım