• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Kızlar maşa konusunda yardım!!

cokokiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
105
0
96
Almanya
arkadaşlar saçlarım dümdüz ve bazı maşalar saçımda hiç tutmuyor denilebilir şimdi BABYLISS 2319E 19MM SAÇ MAŞASI almak istiyorum kullanan arkadaşlar varsa lütfen yardım edin almamı önerirmisiniz? kalıcımı ve kolay oluyormu açıklamalarınızı bekliyoruma.s.

canımm babyliss pro200 2361ce seramil 19mm saç maşası kullanyorum..tum arkadslarım hayran her sac tıpıne denedik nerdeyse hepsınde sonuc mukemmel bu masayı al derim:):) ısı ayarıyla sacına uygun hale getreblıosun..kalın tutam aldgnda hafıf dalgalar ınce tutam aldgnda belrgn dalgalar elde edebılırsın..:dance:

fotosunuda eklıyommm sekerimm:)

Eklentiler

• $sgbab2361ce.jpg
    $sgbab2361ce.jpg
    3,8 KB · Görüntüleme: 99
canımm babyliss pro200 2361ce seramil 19mm saç maşası kullanyorum..tum arkadslarım hayran her sac tıpıne denedik nerdeyse hepsınde sonuc mukemmel bu masayı al derim:):) ısı ayarıyla sacına uygun hale getreblıosun..kalın tutam aldgnda hafıf dalgalar ınce tutam aldgnda belrgn dalgalar elde edebılırsın..:dance:

bende 2361 19 mm almak isityorum bana biraz bundan bahseder mi,sin cnm?? sen anladığıma göre memnunsun bende memnun olurum inşallah

Back