• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar mahvoldum :(((((((

canım benim .o güzel mercanının gözlerinden öpüyorum.anne olmak zor.ama üzülme .bu olaylar sizin birbirnize olan bağınızı kuvvetlendirir.daha önce söylediğim gibi teyzem kalça ameliyatı geçirdi diye.onun da küçük kızı 3 yaşındaydı.annesine olan bakışlarını hiç unutamam.ama herşey bizler için bak aradan 4 sene geçti.o kız şimdi okula başladı annesinin en büyük yardımcılarından..sen de atlacaksın bu dönemi..en kısa zamanda toparlancak ve çocuklarının başında olacaksın inşallah...sakın üzülme moralini yüksek tut canım.

Kac gundur agrim dayanilir derce de diye sukrediyordum ama dun gece artik allaha yalvarir oldum,cektirme bu aciyi rabbim diye....Ben salonda yatiyorum esim cocuklarla o da da...dun gece once kayra uyandi siddetli bir oksuruk nobetiyle,esimle bir yanima geldiler...Sonra bi baktim mercan kocaman koltuk minderini almis yattigim koltugun altina gelmis ustune buldugu incecik bi pikeyle kendine yatak yapmis...sessizce yanima sokuldu kardesini bbasini uyandirmamak iicn bana sus isareti yapip annecim sen uyu ama eliniasagiya uzat ben de senin elini tutarak uyuyayim dedi...bunu soyleyen 3 yasinda ki canim kizim...seni cok ozluyorum ben diyor bana...
dun esim bir arkadasi cagirmis cocuklara baksin diye,,ben yatarken evdeki herseyin yeri degismis gelip ban soruyor aramak yerine ..en son sekeri sordu tarif ettigim yerde yoksa aliriz dedim...marekette evin yan tarafi hay allah cay icemiycez desene dedi bana,,,benim canim kizim ne dedi biliyor muusun TEYZE ANNEMIN AYAGI UFFF OLDU ,O GIDEMEZ SEKER ALMAY ,BEN GIDERIM DEDI...Inanin aglamamak icin buyuk caba verdim.Cocugumun ustundeki yuke bakin...
Allah surekli yatmak zorunda olanalar dayanma gucu versin surda 6 gundur yatiyorum ama popom yara olmaya basladi..Sirtim tutuldu..kipirdayamadigim icin butun heryerim uyustu.feleaket agriyor...Allahim sifa bekleyen tum hastalara yardim etsin...
hepinizi seviyorum aekadaslarim..iyiki siz varsiniz yoksa moralim nice olurdu

canım okudum hemde ağlayarak maaşallah çok akıllı olgun bir kız ve sana çok bağlı ne mutlu sana elificim üüzlme etkilendi ama bence bu kötü günler geçince ona etkisi kötü yönde olmaycaktır extra sorumluluk alıp bu durumun üstesinden gelmiş olaraktan onun gelişimine iyi olacaktır
çok tatlı ya canım benim
yaralarına üzüldüm:1no2:

Kac gundur agrim dayanilir derce de diye sukrediyordum ama dun gece artik allaha yalvarir oldum,cektirme bu aciyi rabbim diye....Ben salonda yatiyorum esim cocuklarla o da da...dun gece once kayra uyandi siddetli bir oksuruk nobetiyle,esimle bir yanima geldiler...Sonra bi baktim mercan kocaman koltuk minderini almis yattigim koltugun altina gelmis ustune buldugu incecik bi pikeyle kendine yatak yapmis...sessizce yanima sokuldu kardesini bbasini uyandirmamak iicn bana sus isareti yapip annecim sen uyu ama eliniasagiya uzat ben de senin elini tutarak uyuyayim dedi...bunu soyleyen 3 yasinda ki canim kizim...seni cok ozluyorum ben diyor bana...
dun esim bir arkadasi cagirmis cocuklara baksin diye,,ben yatarken evdeki herseyin yeri degismis gelip ban soruyor aramak yerine ..en son sekeri sordu tarif ettigim yerde yoksa aliriz dedim...marekette evin yan tarafi hay allah cay icemiycez desene dedi bana,,,benim canim kizim ne dedi biliyor muusun TEYZE ANNEMIN AYAGI UFFF OLDU ,O GIDEMEZ SEKER ALMAY ,BEN GIDERIM DEDI...Inanin aglamamak icin buyuk caba verdim.Cocugumun ustundeki yuke bakin...
Allah surekli yatmak zorunda olanalar dayanma gucu versin surda 6 gundur yatiyorum ama popom yara olmaya basladi..Sirtim tutuldu..kipirdayamadigim icin butun heryerim uyustu.feleaket agriyor...Allahim sifa bekleyen tum hastalara yardim etsin...
hepinizi seviyorum aekadaslarim..iyiki siz varsiniz yoksa moralim nice olurdu

Elifcim ne tatlı,aklıllı bir kızın var cnm :nazar:,sende merhametli, iyi bir çocuk yetiştirmişsin ne mutlu sanaa.sCanım annenin gelmesine çok sevindim,beterin beteri var cnm,sen iyileşeceksin yakında ve bebişlerinle yine mutlu olacaksın.Acil şifalar diliyorum cnma.s.

Arkadaşım Allah şifa versin,bir an önce iyileşirsin inşaallah..
Allah bütün hastalara şifa ve sabır versin..

o kadar etkilediki yaşadığın olay beni ,inan ağlıycam.
bende yaşadım buna benzer bir olay
kızım sadece iki yaşındaydı,eşim sabahları bizi uyandırmadan çok erken çıkar,bir gün sabah kalktık öyle hastayımki yemin ederim kolumu kıpırdatamıyorum,kızımda hasta.gurbetteyim allahın kulu yok.telefon çalıyor açamıyorum.sabah hiç bir şey yemedik,öğlende.akşam üstü gibiydi su dediğimi hatırlıyorum,kızım o haliyle mutfağa gitmiş,bir bardağın dibinde bir iki damla suyu bana getirdi.alamamış sürahiden.
gurbet böyle durumlarda dahada zor.
allah inşallah yardımcın olacaktır,bu gece yatmadan mutlaka sana dua edicem.çabucak iyileşirsin inşallah.

[B ]Allah acil şifa versin canım çok geçmiş olsun çok etkilendim yaşadıklarından valla çok uzaklarda olmasan ben sana yardıma geliyim diycektim ama gelebileceğim bi yerde değilsin canım o güzel yavrularının gözlerinden seninde yanaklarından öpüyorum mercanı ayrı öp benim için aeo:teselli:[/B]

ay cnm allah tez vakitte şifa versin bir mucize olurda şip diye iyleşirsin :Saruboceq:

Offf çok üzüldüm, Rabbim tez zamanda şifanı verir inşallah arkadaşım, görünmez kaza işte:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ..haklısın çocukta olunca işler daha zor bide çektiğin acı umarım en kısa zamanda iyileşirsin acil şifalar ..

kizlar sizlere sahip oldugum icin cok sansliyim,,,insan dostunu dusmanini bugunde goruyor,,dost dedigim bir arkadasim geldi hafta sonu..yuzume karsi guluyordu resmen...Problemli oldugum esimin aileside eee allahin sopasi yok iyi oldu diyorlarmis...OYsa hic tanimadigim ayni binada oturdugumuz bir kadin olayin oldugu gun hasatane donusu beni gormus hemen evime geldi ne oldugunu sormaya...bi baktim kadin hic bisey demeden hem benle konuwsup hem ortaligi topluyo....Hem sevindim hem de kendimi daha da aciz hissettim...kadini ilk kez o an goruyordum.Bu kadar ki msesizsin iste dedim...
Esimde su 3 gunde bunaldi herseye ozellille cocuklara yetisemiyor..Bugun artik mercana (3 yaisndaki kizma)ofkeyle patladi...Hakliydi da biraz ama sanki bana bisey soyleyemiyormurda ondan cocuga bagiriyor gibi ustume alindim basladim aglamaya..
Birde geldimi hep ust uste olur ya cocuklrda hasatalandi..Bana gecer ameliyat icin olumsuz seyler olur diye korkuyorum
bu arada ridacim seni bekliyordum bende sabirsizca
canım sonradan okudum,çok üzüldüm
işte dost dediimiz insnlar kara günde belli oluyo
dostmu düşmanmı oldukları
umarım çabucak iyileşirsin
ameliyattan sonra bi sorun kalmaz
keşke annen sen düzeleen kada kalabilse yanınızda
yokmu böyle bi imkan
ua nasıl ayrı kalıcaksın bbeğinden 5 ay
çok zor,daha çok küçük
yada bi bakıcıla falan anlaşamazmısınız
hem sanada yardımcı olabilecek biri olsun
evi yemeği ayarlayıp çocuklarada bakar

Çok geçmiş olsun mercan_dilara,Allah acil şifalar versin:teselli:İnşallah ameliyatın başarılı geçer,dualarımız seninle:Saruboceq:
Kendini üzüp yıpratma bu kadar,hiç kimse kimsesiz değil,hepimizi koruyup kollayan Yüce Allah var,Rabbim dert verip derman aratmasın,sıkıntılı zor günler geçiriyorsun ama hepsi geçecek,bir kadın üstelik bir anne için çok zor kendi işini kendi görememek,Allah elden ayaktan düşürmesin kimseye muhtaç etmesin inşallah.Biraz sabır geçecek bu günler hayırlısıyla...

kızlar ya ben yazacaktım unuttum ya canım arkadaşım ameliyat olmuş eşi bize haber verdi çok şükür iyi geçmiş zaten annesi de geldi yetişti ona artık aramıza sağlıklla dönmesini bekliyoruz

Back