Kac gundur agrim dayanilir derce de diye sukrediyordum ama dun gece artik allaha yalvarir oldum,cektirme bu aciyi rabbim diye....Ben salonda yatiyorum esim cocuklarla o da da...dun gece once kayra uyandi siddetli bir oksuruk nobetiyle,esimle bir yanima geldiler...Sonra bi baktim mercan kocaman koltuk minderini almis yattigim koltugun altina gelmis ustune buldugu incecik bi pikeyle kendine yatak yapmis...sessizce yanima sokuldu kardesini bbasini uyandirmamak iicn bana sus isareti yapip annecim sen uyu ama eliniasagiya uzat ben de senin elini tutarak uyuyayim dedi...bunu soyleyen 3 yasinda ki canim kizim...seni cok ozluyorum ben diyor bana...
dun esim bir arkadasi cagirmis cocuklara baksin diye,,ben yatarken evdeki herseyin yeri degismis gelip ban soruyor aramak yerine ..en son sekeri sordu tarif ettigim yerde yoksa aliriz dedim...marekette evin yan tarafi hay allah cay icemiycez desene dedi bana,,,benim canim kizim ne dedi biliyor muusun TEYZE ANNEMIN AYAGI UFFF OLDU ,O GIDEMEZ SEKER ALMAY ,BEN GIDERIM DEDI...Inanin aglamamak icin buyuk caba verdim.Cocugumun ustundeki yuke bakin...
Allah surekli yatmak zorunda olanalar dayanma gucu versin surda 6 gundur yatiyorum ama popom yara olmaya basladi..Sirtim tutuldu..kipirdayamadigim icin butun heryerim uyustu.feleaket agriyor...Allahim sifa bekleyen tum hastalara yardim etsin...
hepinizi seviyorum aekadaslarim..iyiki siz varsiniz yoksa moralim nice olurdu