• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar mahvoldum :(((((((

cok geçmiş olsun allah acil şifalar versin tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah çocuklarda varmış dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm çok geçmiş olsun inş. en yakın zamanda iğleşir ve ayağa kalkarsın dualarımız seninle yawrularını öpüyorum

çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun acil şifalar dilerim inanın çok üzüldüm keşke elimizden birşey gelse Kayra nasıl içiyor görseniz demişsin ilk mesajında içim parçalandı resmen :((((((

çok çok geçmiş olsun mercan_dilara. okuyunca çok kötü oldum.
ben de gürbetteyim yanımda kimsem yok, küçük bebeğim var. seni çok iyi anlıyorum.
inşallah tez zamanda iyileşirsin. bebeklerini de opuyorum.

Arkadaslar hepiniiz opuyorum.Ameliyatimi oldum.6gun sonunda evdeyim.Evde olmaka tabi guzel.ama hasatnedeki profesyonel yardimi da ariyorum.cunku evde cok korkuyorum,uyuyamiyorum bile bacagim kayacak,cikacak diye.Agrim sizim cok tabi...ama artik zoru gecti diye avituyorum kendimi hepiniiz opuyorum

canım çok geçmiş olsun..büyük zoru atlattın sayılır.em.n ol nekahat dönemi daha kolay geçecektir.hele eve çıktıysan artık hiç üzülme.en kısa zaman da sağlığına kavuşacaksın.bizden de sana kocaman öpücükler......

çok çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda ayağa kalkarsınız eve gelmişsiniz ya çocuklar size büyük moral olacaktır allah darda olan herkesin yardımcısı olsun çok öpüyorum ben gizemin annesiyim bugün izmire geliyorlar dua edin kazasız gelsinler inş

canım allah yardımcın olsun..insanın hayatı bir pamuk ipliği olduğunu burda bir kez daha anlıyoruz..bir saniyede kimin aklına gelir bunlar olacağı,ama hayat işte..

inşallah tez zamanda iyileşirsin,acil şifalar diliyorum..

gecmis olsun arkadasim:(
ALLAH acil sifalaar versin ins
uzulmeyin nolur beterin beteri vardir
ins iyilesirsiniz...

Selam arkadaşım, ameliyat olmana çok sevindim
inşallah yavaş yavaş iyleşme yoluna girdin.
Daha öncede yazmıştım sana, evet yaşadıkların çok zor ama güzel Allahım canını bağışlamış, eninde sonunda bebeklerinin başına geçeceksin ya, bu da senin avuntun olsun.
Herşey biz insanlar için.
İnan yanında olmayı sana yardım edebilmeyi o kadar çok diledimki, ama çoooook uzaklardasın maalesef.
İşte bu yüzden herkesin eli kolu bağlı kalıyor.
Ama bu kadar insanın duası seninleyken eminim zamanındanda önce iyileşeceksin.
Acil şifalar canım. Artık hayatın ne kadar değerli bişey olduğunu biliyoruz, canını hiçbir şeye sıkma n'olur.a.s.

çokk büyükk geçmiş olsun teyzemden biliyorum ayaktaki kırıklar çokk zor oluyor allah en kısa zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin...

Back