Herşeyin sonuna iyi günler yazınca mı mükemmelik abidesi oluyorsunuz değişiksiniz birazKarakterim benimdir peki sizin karakteriniz su yaptığınız yorumlar çok mu bormal. Kendinizi sorgulayarak başlayın iyi günler
kendinizi kandırmaya bu kadar meraklı olduğunuz için kimin ne yazdığı önemli değil. siz yine adamın kapısında paspas olacaksınızonun için onun utangaç sürekli düşünen biri olduğunu bile bile yazamıyorum. Tam bir Başak erkegi aynı çevredeyiz yeniden beni üzmekten korktuğunu biliyorum insanlara durumu açıklayamaz çünkü. Benden bekliyor da olabilir
hımm ikisini birden sıktıysa seviyor. tekini sıksa sorun olurdu daİki yanağımı aynı anda avuçladı. Giderken de sarılıp öptü.
Gidip yabancı kadınların olduğu bi siteye “düş” o zaman buralara kadar düşmeyi kendine yediremediysen.Çünkü bacım yanlış anlaşıldı Türk kadını bir açık buldu mu yardım etmek yerine oraya yüklenmeye bayılır. Çünkü kötülük fesatlık düşüncelere işlemiş bir kere
Sevgi değil buÇok haklısınız biliyor musunuz okadar sevdim ki ufak bir şeyden bir şeyler çıkartmak istiyorum ama hiç bir anlamı yok işte
Yardımcı olacaktım ama Türk kadını olduğum için vazgeçtim.Çünkü bacım yanlış anlaşıldı Türk kadını bir açık buldu mu yardım etmek yerine oraya yüklenmeye bayılır. Çünkü kötülük fesatlık düşüncelere işlemiş bir kere
halkımız şarkısını bilem yapmış senin derdin dert midir benim derdim yanında diye.Evet halkımızın özelliği gerçekçi olalım herkez birbirinin derdini küçük görüyor ruh hastası demek yapma bunu kendine sen yazma sen hep adım atmışsın bu kez bırak o atsın demekten daha kolay çünkü büz böyleyiz
Kendinizi kandırmayın gerçekleri görün hanımefendi. Aşkta gurur yapmak kolay olsaydı simdi siz bize bu konuyu açmazdınız. Eğer çocuğun ailesinden birini boğazlamadıysanız gurur yapılacak bir şey yok, sevse yapmazdı o gururu çünkü siz yıllardır peşinden koşuyorsunuz bir yerde pes ederdi. Ayrıldığınızı görmüş, bahanesi olmuş sizi hayatından çıkartmış. Seven adam geri döndüğünüzde bir dayansa ikinci ısrarınıza dayanamazdı. Ama ben suçluyum psikolojisiyle takıntı haline getirmişsiniz. Abartmayın isterseniz anlıyorum, insanın kendi psikolojisi ile baş etmesi zor ama 3 yıl oldu hala onu düşlüyorum diyorsunuz, yapmayın kendinize bunu.Çünkü bitirirken ben hatalıydım ve o da dönmeyecek kadar gururlu istese benimle dalga geçebilirdi yapmadı hiç umut vermedi bu güne kadar. 29 yasında
Arkadaşım önüne bak ve kesinlikle yazma. Arayıp sorma derim. Bence o kendine takılacak birini arıyor bulamayınca yine sana yakınlaşma çabasında. Kendini avutma kırmak üzmek istemiyor beni, kendinden nefret ettirmek için yapıyor gibi.. Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum yazdıklarına göre. Düpedüz seni istemiyor ama takılmak istersen yine görüşelim diyor. Lütfen kendini harcatma..Biraz uzun olacak ama hem cinsiniz olarak sizden destek bekliyorum. Eski sevgilimle 3 buçuk yıl kadar önce sevgili olduk ben onu çok sevdim hatta onu korkutan kaçıran benden uzaklaştıran da bu oldu. Onu hep kendimin üstüne koydum denebilir. İlişkiyi bitiren bendim çünkü sevgisinden emin olamıyordum sürekli zmaan diyordu. Bu 3 yılda defalarca ona geri dönmeye calıstım ama asla kabul etmedi. Bundan bir yıl kadar önce fake hesabıma mesaj attı ben olduğumu anlamıştı bana kendi hesabından takip et buna gerek yok dediginde kendi hesabımdan takip etmeye başladım arkadaş olalım diye ısrar ettim ama bana arkadaş olamayacağımızı beni arkadaşı olarak göremeyeceğini söyledi. Hatta ondan nefret ermem için takılırız ama sevgili olmadan dediginde ona saygı duyduğumu ama öyle biri olmadığımı artık arkadaş da olmak istemediğimi söyledim. Konu kapandı takipleştik ama asla mesaj atmadım ona. Hikayelerimize falan bakıyorduk ama. Sonrasında bir gün aniden ondan mesaj geldi o gün yaptığı okadar canımı yakmıştı ki ona onun gibi adamların çok olduğunu benim öyle birini bulmak istesem bulabileceğimi ama onun benim gibi onu seven birini bir daha asla bulamayacağını söyleyen bir mesaj attım. Neyse konu kapandı tatlıya bağladık. Sonrasında ben ona bir konuda mesaj attığımda tersler şekilde sert konuşunca tartışmak istemediğimi kavgadan hoşlanmadığımı söyledim mesajı kestim 10 dk sonra o yazdı ve benden özür diledi. Önemsiz olduğunu bir önceki sefer için benim de özür dilediğimi söyledim. Haklıydın dedi. Evet haklıydım ama senden nefret etmem için yaptığını biliyorum unutmam için yaptığını iyi ki yaptın dedim. Yine mesajlaşma bitti. Aradan bir ay geçti dün tekrar yazdı gece 11 e kadar konuştuk akşam iç çıkışı il yerine uğradı kapıda 45 dk sohbet ettik hatta yanaklarımı bile sıktı. Giderken sarıldı öptü. Gitti. Eve gidince yazmadı ben gittin mi yazdım evet dedi iyi tuttum kusura bakma dedim yok iyi oldu dedi. Haklısın bana deger dedim tabi dedi gülücük attım sadece. Tabi mesajına ne diyebilirim ki sonuçta. Aklım karmakarışık ne o yazdı ne ben yazabiliyorum zamanında okadar uğraştım ki onun için onun utangaç sürekli düşünen biri olduğunu bile bile yazamıyorum. Tam bir Başak erkegi aynı çevredeyiz yeniden beni üzmekten korktuğunu biliyorum insanlara durumu açıklayamaz çünkü. Benden bekliyor da olabilir reddedilmekten korkuyor da olabilir. Normal şartlarda çok cesur bir kısımdır ben hep yazdım ona 3 sene boyunca reddedilmeme rağmen ama işte bu kez elim ayağım bağlandı yazamıyorum tekrar yazarsam bana kötü davranmasından korkuyorum yine olmaması ve hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Ama bir yanım da diyor ki gecen o yazdı sıra sende cocuk iş yerine kadar geldi. Yardım edin bayanlar bana nolur. Öncelikle tüm arkadaşlarımız ortak ve ona Esra’yı üzme diyen çok kişi olduğunu bilin istiyorum o yüzden kafası karışıyor olabilir. Bakın beni eleştirmeyin lütfen eleştirilmek için açmadım konuyu sadece bundan sonrası için yapmam gerekenler hakkında yardımcı olun.
Bir hemcinsiniz olarak ben sizin gibi asla davranmazdim. Insanlar farkli. Ben gururunu düşünen bunun için yaşayan biriyim. Birinden sogukluk gordugum anda uzaklaşiyorum. Asla yabanmaya, hele hele surekli peşinden koşmaya çalişmiyorumBiraz uzun olacak ama hem cinsiniz olarak sizden destek bekliyorum. Eski sevgilimle 3 buçuk yıl kadar önce sevgili olduk ben onu çok sevdim hatta onu korkutan kaçıran benden uzaklaştıran da bu oldu. Onu hep kendimin üstüne koydum denebilir. İlişkiyi bitiren bendim çünkü sevgisinden emin olamıyordum sürekli zmaan diyordu. Bu 3 yılda defalarca ona geri dönmeye calıstım ama asla kabul etmedi. Bundan bir yıl kadar önce fake hesabıma mesaj attı ben olduğumu anlamıştı bana kendi hesabından takip et buna gerek yok dediginde kendi hesabımdan takip etmeye başladım arkadaş olalım diye ısrar ettim ama bana arkadaş olamayacağımızı beni arkadaşı olarak göremeyeceğini söyledi. Hatta ondan nefret ermem için takılırız ama sevgili olmadan dediginde ona saygı duyduğumu ama öyle biri olmadığımı artık arkadaş da olmak istemediğimi söyledim. Konu kapandı takipleştik ama asla mesaj atmadım ona. Hikayelerimize falan bakıyorduk ama. Sonrasında bir gün aniden ondan mesaj geldi o gün yaptığı okadar canımı yakmıştı ki ona onun gibi adamların çok olduğunu benim öyle birini bulmak istesem bulabileceğimi ama onun benim gibi onu seven birini bir daha asla bulamayacağını söyleyen bir mesaj attım. Neyse konu kapandı tatlıya bağladık. Sonrasında ben ona bir konuda mesaj attığımda tersler şekilde sert konuşunca tartışmak istemediğimi kavgadan hoşlanmadığımı söyledim mesajı kestim 10 dk sonra o yazdı ve benden özür diledi. Önemsiz olduğunu bir önceki sefer için benim de özür dilediğimi söyledim. Haklıydın dedi. Evet haklıydım ama senden nefret etmem için yaptığını biliyorum unutmam için yaptığını iyi ki yaptın dedim. Yine mesajlaşma bitti. Aradan bir ay geçti dün tekrar yazdı gece 11 e kadar konuştuk akşam iç çıkışı il yerine uğradı kapıda 45 dk sohbet ettik hatta yanaklarımı bile sıktı. Giderken sarıldı öptü. Gitti. Eve gidince yazmadı ben gittin mi yazdım evet dedi iyi tuttum kusura bakma dedim yok iyi oldu dedi. Haklısın bana deger dedim tabi dedi gülücük attım sadece. Tabi mesajına ne diyebilirim ki sonuçta. Aklım karmakarışık ne o yazdı ne ben yazabiliyorum zamanında okadar uğraştım ki onun için onun utangaç sürekli düşünen biri olduğunu bile bile yazamıyorum. Tam bir Başak erkegi aynı çevredeyiz yeniden beni üzmekten korktuğunu biliyorum insanlara durumu açıklayamaz çünkü. Benden bekliyor da olabilir reddedilmekten korkuyor da olabilir. Normal şartlarda çok cesur bir kısımdır ben hep yazdım ona 3 sene boyunca reddedilmeme rağmen ama işte bu kez elim ayağım bağlandı yazamıyorum tekrar yazarsam bana kötü davranmasından korkuyorum yine olmaması ve hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Ama bir yanım da diyor ki gecen o yazdı sıra sende cocuk iş yerine kadar geldi. Yardım edin bayanlar bana nolur. Öncelikle tüm arkadaşlarımız ortak ve ona Esra’yı üzme diyen çok kişi olduğunu bilin istiyorum o yüzden kafası karışıyor olabilir. Bakın beni eleştirmeyin lütfen eleştirilmek için açmadım konuyu sadece bundan sonrası için yapmam gerekenler hakkında yardımcı olun.
sizin türk kadınlarıyla ilgili bir kompleksiniz var sanırım , madem böyle düşünüyorsunuz üstelik buralara kadar düştüm de demişsiniz hem burayı düşmek olarak görüp hemde türk kadınlarıyla dolu siteye akıl sormak da neyin nesi? fesat kötü türk kadınlarıyla dolu siteye düşmüşsünüz ya... neden soruyorsunuz sizin aklınızın size yetmesi lazımdı?Çünkü bacım yanlış anlaşıldı Türk kadını bir açık buldu mu yardım etmek yerine oraya yüklenmeye bayılır. Çünkü kötülük fesatlık düşüncelere işlemiş bir kere
Sürekli peşinden koştuğun için çocuktaki imajın bu kız cepte gibi duruyor. Ve iş yerine gelme sarılıp öpmeler falan çocuğun sevgisiz dönemine denk gelmesi ve sevgiyi her zaman hazır olan sizde araması diye düşünüyorum anlattığınızdan onu anladım. Çocuğun kafası karışık değil erkekler peşinden koşulacak kızlardan hoşlanırlar kaçan kovalanır meselesi. Şuan av arayışında ve bulamadığında eksikliğini sizinle gideriyor. Yoksa seven adam değer veren adam size 3 yıl içinde yüz kez yazmıştı kovalayan o olmuştu. Bence arkana bakma ve yoluna bak seni seven ve değer veren biriyle olma hakkını kullan. Birgün çocuğun duygusal açlığına denk gelir ve evlenirsen sonraki konun kocam başka kadınlarla konuşuyor ne yapmam lazım olur...Biraz uzun olacak ama hem cinsiniz olarak sizden destek bekliyorum. Eski sevgilimle 3 buçuk yıl kadar önce sevgili olduk ben onu çok sevdim hatta onu korkutan kaçıran benden uzaklaştıran da bu oldu. Onu hep kendimin üstüne koydum denebilir. İlişkiyi bitiren bendim çünkü sevgisinden emin olamıyordum sürekli zmaan diyordu. Bu 3 yılda defalarca ona geri dönmeye calıstım ama asla kabul etmedi. Bundan bir yıl kadar önce fake hesabıma mesaj attı ben olduğumu anlamıştı bana kendi hesabından takip et buna gerek yok dediginde kendi hesabımdan takip etmeye başladım arkadaş olalım diye ısrar ettim ama bana arkadaş olamayacağımızı beni arkadaşı olarak göremeyeceğini söyledi. Hatta ondan nefret ermem için takılırız ama sevgili olmadan dediginde ona saygı duyduğumu ama öyle biri olmadığımı artık arkadaş da olmak istemediğimi söyledim. Konu kapandı takipleştik ama asla mesaj atmadım ona. Hikayelerimize falan bakıyorduk ama. Sonrasında bir gün aniden ondan mesaj geldi o gün yaptığı okadar canımı yakmıştı ki ona onun gibi adamların çok olduğunu benim öyle birini bulmak istesem bulabileceğimi ama onun benim gibi onu seven birini bir daha asla bulamayacağını söyleyen bir mesaj attım. Neyse konu kapandı tatlıya bağladık. Sonrasında ben ona bir konuda mesaj attığımda tersler şekilde sert konuşunca tartışmak istemediğimi kavgadan hoşlanmadığımı söyledim mesajı kestim 10 dk sonra o yazdı ve benden özür diledi. Önemsiz olduğunu bir önceki sefer için benim de özür dilediğimi söyledim. Haklıydın dedi. Evet haklıydım ama senden nefret etmem için yaptığını biliyorum unutmam için yaptığını iyi ki yaptın dedim. Yine mesajlaşma bitti. Aradan bir ay geçti dün tekrar yazdı gece 11 e kadar konuştuk akşam iç çıkışı il yerine uğradı kapıda 45 dk sohbet ettik hatta yanaklarımı bile sıktı. Giderken sarıldı öptü. Gitti. Eve gidince yazmadı ben gittin mi yazdım evet dedi iyi tuttum kusura bakma dedim yok iyi oldu dedi. Haklısın bana deger dedim tabi dedi gülücük attım sadece. Tabi mesajına ne diyebilirim ki sonuçta. Aklım karmakarışık ne o yazdı ne ben yazabiliyorum zamanında okadar uğraştım ki onun için onun utangaç sürekli düşünen biri olduğunu bile bile yazamıyorum. Tam bir Başak erkegi aynı çevredeyiz yeniden beni üzmekten korktuğunu biliyorum insanlara durumu açıklayamaz çünkü. Benden bekliyor da olabilir reddedilmekten korkuyor da olabilir. Normal şartlarda çok cesur bir kısımdır ben hep yazdım ona 3 sene boyunca reddedilmeme rağmen ama işte bu kez elim ayağım bağlandı yazamıyorum tekrar yazarsam bana kötü davranmasından korkuyorum yine olmaması ve hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Ama bir yanım da diyor ki gecen o yazdı sıra sende cocuk iş yerine kadar geldi. Yardım edin bayanlar bana nolur. Öncelikle tüm arkadaşlarımız ortak ve ona Esra’yı üzme diyen çok kişi olduğunu bilin istiyorum o yüzden kafası karışıyor olabilir. Bakın beni eleştirmeyin lütfen eleştirilmek için açmadım konuyu sadece bundan sonrası için yapmam gerekenler hakkında yardımcı olun.
Bundan sonra yapmanız gereken tek şey arkadaşınızın numarasını silip takipten çıkmak olsun. Üzgünüm seven erkek yazar, arar sorar, mücadele eder. Bu kişi sizi hayatında istemiyor. Ama siz ısrarla hayatında olmaya çalışıyorsunuz.Biraz uzun olacak ama hem cinsiniz olarak sizden destek bekliyorum. Eski sevgilimle 3 buçuk yıl kadar önce sevgili olduk ben onu çok sevdim hatta onu korkutan kaçıran benden uzaklaştıran da bu oldu. Onu hep kendimin üstüne koydum denebilir. İlişkiyi bitiren bendim çünkü sevgisinden emin olamıyordum sürekli zmaan diyordu. Bu 3 yılda defalarca ona geri dönmeye calıstım ama asla kabul etmedi. Bundan bir yıl kadar önce fake hesabıma mesaj attı ben olduğumu anlamıştı bana kendi hesabından takip et buna gerek yok dediginde kendi hesabımdan takip etmeye başladım arkadaş olalım diye ısrar ettim ama bana arkadaş olamayacağımızı beni arkadaşı olarak göremeyeceğini söyledi. Hatta ondan nefret ermem için takılırız ama sevgili olmadan dediginde ona saygı duyduğumu ama öyle biri olmadığımı artık arkadaş da olmak istemediğimi söyledim. Konu kapandı takipleştik ama asla mesaj atmadım ona. Hikayelerimize falan bakıyorduk ama. Sonrasında bir gün aniden ondan mesaj geldi o gün yaptığı okadar canımı yakmıştı ki ona onun gibi adamların çok olduğunu benim öyle birini bulmak istesem bulabileceğimi ama onun benim gibi onu seven birini bir daha asla bulamayacağını söyleyen bir mesaj attım. Neyse konu kapandı tatlıya bağladık. Sonrasında ben ona bir konuda mesaj attığımda tersler şekilde sert konuşunca tartışmak istemediğimi kavgadan hoşlanmadığımı söyledim mesajı kestim 10 dk sonra o yazdı ve benden özür diledi. Önemsiz olduğunu bir önceki sefer için benim de özür dilediğimi söyledim. Haklıydın dedi. Evet haklıydım ama senden nefret etmem için yaptığını biliyorum unutmam için yaptığını iyi ki yaptın dedim. Yine mesajlaşma bitti. Aradan bir ay geçti dün tekrar yazdı gece 11 e kadar konuştuk akşam iç çıkışı il yerine uğradı kapıda 45 dk sohbet ettik hatta yanaklarımı bile sıktı. Giderken sarıldı öptü. Gitti. Eve gidince yazmadı ben gittin mi yazdım evet dedi iyi tuttum kusura bakma dedim yok iyi oldu dedi. Haklısın bana deger dedim tabi dedi gülücük attım sadece. Tabi mesajına ne diyebilirim ki sonuçta. Aklım karmakarışık ne o yazdı ne ben yazabiliyorum zamanında okadar uğraştım ki onun için onun utangaç sürekli düşünen biri olduğunu bile bile yazamıyorum. Tam bir Başak erkegi aynı çevredeyiz yeniden beni üzmekten korktuğunu biliyorum insanlara durumu açıklayamaz çünkü. Benden bekliyor da olabilir reddedilmekten korkuyor da olabilir. Normal şartlarda çok cesur bir kısımdır ben hep yazdım ona 3 sene boyunca reddedilmeme rağmen ama işte bu kez elim ayağım bağlandı yazamıyorum tekrar yazarsam bana kötü davranmasından korkuyorum yine olmaması ve hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Ama bir yanım da diyor ki gecen o yazdı sıra sende cocuk iş yerine kadar geldi. Yardım edin bayanlar bana nolur. Öncelikle tüm arkadaşlarımız ortak ve ona Esra’yı üzme diyen çok kişi olduğunu bilin istiyorum o yüzden kafası karışıyor olabilir. Bakın beni eleştirmeyin lütfen eleştirilmek için açmadım konuyu sadece bundan sonrası için yapmam gerekenler hakkında yardımcı olun.