Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz. Eleştiri degil yardım istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
adamlar kötü çıktı diye eski kötü adama dönmek ne derecede doğru peki?mesela bir kadın boşandı 2. kez evlendi o da kötü çıktı diye ilk kocasına dönen var mı?

eşim de dahil hiç bir adam 3 yıl boyunca düşünecek kadar değerli değil benim için.gittiyse bir kaç ayda unuturum.doğalı bu.kaldıysa da zaten hayatımıza devam ederiz.haksız mıyım?
Haklısınız. Diyorum ya ondan sonrakiler hep igrenç insanlar çıktı. Onlar kötü çıktıkça ben bunun degerini anladım. salak gibi terk ettim adamı o da dönmedi bir daha

adamlar kötü çıktı diye eski kötü adama dönmek ne derecede doğru peki?mesela bir kadın boşandı 2. kez evlendi o da kötü çıktı diye ilk kocasına dönen var mı?
Hayır yok bunları duymak istiyorum işte. Emin olun kendime bunları çok söylüyorum anlatamıyorum da kimseye arkadaşlarıma vs. Delirme noktasına geldim o yüzden diğer kadınlardan akıl alıyorum

Ama son görüşmenizde gayet iyi ayrılmışsınız. Sessiz kalın biraz, adamın cebinde gibi davranırsanız hiç çekiciliğiniz kalmaz zaten.

O diğer yanınızı dinlemeyin bence. Belli ki size yanlış işler yaptıracak.

Aslımda o çabaladı bu kez iş yerime gelen oydu haftaya görüşme planı yapan da ben sadece okey dedim
Şahsi görüşüm çok istiyorsa gün belirleyip şu gün görüşelim mi yazar, siz zaten bugüne kadar elinizden geleni yapmışsınız. Bekleyin artık, sürekli el altında olmak sizi sıradanlaştırır. Biraz da o merak etsin, düşünsün sizi. Yazmayın.

Sessiz kalacagım zaten çünkü ona gidecek gücüm yok gururum da. Yani bitecekse de ikinci ihtimaller gerçekse de bitecek çünkü ben artık ona emekleyemem bile

Haftaya planımız var zaten ki ben acıkcası onun için dahi yazmayacağım o sorsun hangi gün diye.

3 yıl size değer vermeyen bir adamın peşinden mi koştunuz? Bence şuan da kendinizi kaldırıyorsunuz.

Adam gelmek istese bile sizin hayır demeniz lazım, gerçi adamın da gelesi yok. Bu aralar boşta kalmıştır, size sarmıştır.

Hırs yapacak birşey yok, bu hayattaki tek erkek o değil, seveceğiniz tek erkek de o değil. Önünüze bakın derim ben.

Toksik olan hiç bir şey yapmadım adamdan 1 yıldır uzak duruyorum yazan o

Konunuza yazdıklarınızı yeniden okuyun lütfen.

Sahte hesabınızdan takip ederken, adamın fotoğrafına ve o dönem bir kız arkadaşı varsa onun gönderilerine yanlışlıkla beğeni atmadığınıza emin misiniz ?

Evet eminim çünkü koz arkadaşı varken hakem yoktu

Mantıklı olan bu ama bu tavrınızı sürdürün, biraz gizem daima iyi sonuç verir.
Taktik için yapmıyorum yoruldum sadece artık ona adım atamam o atmadığı sürece. En son emoji gönderdim adama sadece. Uzatmadım rahatsız ediyorum gibi düşünüyorum o psikoloji kanıma işlemiş sanki

Adam çok tilki senin farkında... büyük ihtimalle ciddi bir ilişki düşünmeyen biri genel olarak ama seni de tamamen kaybetmemek için arada ağzınıza bal çalıyo ama bu böyle olmaz esracım silkele kendini... O tilkiyse biz de çakalız
Sakın gaza gelip adım atma madem buluşalım demiş tekrar arasın uğraşsın sen adım atmayınca aaa bu kıza ne olmuş diyecek şaşırtmış olacaksın ve cepte olmadığını görecek... O zaman peşinden gelirse değerlendirirsin şimdi akışına bırak...

Baktım defalarca hepsi kötü çıktı hepsi. Ben salak gibi bunu terk ederek yaptım hayatı

Seven insan ilgiden neden bunalsın. Biraz da kendinizi haklı bulsanız mı acaba? Zamanında bitirdiyseniz demek ki olmayacak bir şeyler görmüşsünüz. Kötü giden ilişkilerinizin günahını çıkarmak için neden bu adama takılıp kalıyorsunuz. Kendinize saygınız olsun.
Aynı fikirdeyim C ceycey0406

Adamın ilgisini gösteren hiçbir adım yok. Bence sizinle arkadaş olarak görüşmek istiyor, üstüne gidip bunaltmayın. Sizin ilginizden sevginizden emin isteseydi olurdu.

Haftaya planımız var zaten ki ben acıkcası onun için dahi yazmayacağım o sorsun hangi gün diye.
Hala buluşma derdindesin. Şu an adam boşta kalmış sana sarmış birini bulunca yine yüzüne bakmayacak. Neden hala görüşüyosun ki bu adamla? Ne gibi bir beklentin var?

Burdaki en küçük kötü yoruma tahammül edemiyorsun. Aşırı hassas davranıyorsun. Ama yaa biz sadece takılmalık baby olalım diyen adamın peşinden koşmuşsun ve hala görüşüyosun. Keşke bize gösterdiğin bu abartılı hassasiyeti biraz ona göstersen.

İnan taktik yapacak gücüm yok ama ona gidecek adım atacak gücüm de yok. Asla yazmam asla aramam o sormadan yazmadan aramadan çünkü bu zamana kadar attığım her adım elimde patladı. Bir kez daha asla olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…